Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

solom76

Пользователи
  • Публікації

    27
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача solom76

  1. Каркасний будинок. Утеплення 15 см вата Роквул. Площа 48 м.кв. Температура 21 град. За місяць 950 квт по 0.21 коп. Тобто 200 грн. на місяць. ( сюди також гаряча вода. приготування їди. освітлення.) Газу немає І не хочу.
  2. Добрий день. У мене така ситуація. Хочу провести реконструкцію будинку. Роблю проект реконструкції і буду подавати разом з пакетом документів для отримання офіційного дозволу. Оскільки земля не приватизована, то реконструкцію можна проводити тільки в межах існуючого фундаменту. В моєму випадку це 4х8м. Це трохи мало. І винакла ідея. Якщо зробити проект реконструкції 4х8м і подати на затвердження, а реально збудувати 5х9, то які наслідки під час прийняття в експлуатацію. Можливо штраф. Цікаво який розмір штрафу. Може хтось знає. Наперед дякую за відповіді.
  3. Монтаж металопрофіля. Взяли довжину металопрофіля на всю довжину скату щоб уникнути горизонтальних швів. ( довжина листа - 5.8 метрів). Вітрову дошку зробили з ОСВ 22 мм.
  4. Обшивка стін ОСБ (12 мм.). Пристрілюємо плити цвяхами 60 мм.
  5. Гідроізоляція даху . Обрешітка та контробрешітка.
  6. Обвяз другого поверху і перекриття другого поверху .Крок балок перекриття - 62.5 см. Перекриття - також ОСБ 22 мм.
  7. Сітка кріпиться дюбелями а клей звичайний плиточний. Продовжуємо фотозвіт. Перекриття першого поверху. Лаги перекриття - 5 на 25 см. через 32 см. Запас міцності серйозний. Також монтуємо бріджинги щоб вони попадали на краі перекриття ОСБ.
  8. Грес недорогий з Епіцентру. Клей плиточний. Сітка оцинкована.
  9. Каркас першого поверху. Розмір пиломатеріалу 5 на15 см. Відстань між центрами стойок - 62.5 см. Один день - два працівники - каркас першого поверху готовий ( що значить досвід).
  10. З фундаментом закінчили - переходимо до цікавішого - каркасу Пиломатеріал замовлено і доставлено і поскладано. Дерево оброблялось саморобним розчином на основі сечовини. Нарізали вертикальні стійки для першого та другого поверхів. Від фундаменту дерево ізолюємо бітумною мастикою та рубероідом. Нижній обвяз робимо з дуба та за допомогою гайок міцно прикручуємо до фундаменту.
  11. Готовий фундамент Укладаємо відмостку ( 5 см. пінополістиролу) закопуємо та розрівнюємо Облицьовуємо цоколь сірою плиткою-гресом. З фундаментом фініш.
  12. Воду заведено а електрику тягнули потім через стіну. Заливка бетоном. Замовили 10 м. куб. Два міксери. Водіі міксерів дуже дивувались що 10 кубів будуть приймати 2 людини. Але за 1.5 год. усе було зроблено Також зразу були встановлені анкерні закладні для кріплення стін.
  13. Плівка - перестраховка щоб бетон не протікав при заливці а також така собі гідроізоляція Ділянка у котеджному містечку тому комунікаціі на місці ( електрика вода газ каналізація ) Дренаж вивели разом з каналізацією у каналізаційний колодязь. Дренажна труба укладена по периметру фундамента на геополотно та засипана щебнем.
  14. Укладка та вязка арматури. Арматура десятка на плиту і дванадцятка на ребра. Розмір ячейки 15 на 15 см. Вязали дротом. Уклали труби теплоі підлоги (діам. 20 ) три контури по 70 метрів. Компресором створили тиск та залишили для перевірки герметичності.
  15. Укладка пінополістиролу. Пінополістирол Вінітекс(Тернопіль). Товщина - 15 см. Бортики - 10 см. Скріпляли фасадними дюбелями. Застелили плівкою . Укріпили бортики дошками. Закріпили підпорками.
  16. Котлован вийшов глибиною 50-60 см. Щебню - 30м3. Піску -35м3. Геотекстиль - між піском і щебнем. Після трамбування піску монтуєм каналізаційні, водяні і дренажні труби. Стелимо геотекстиль. Засипаєм щебнем і трамбуєм.
  17. Котлован засипаємо піском і пошарово трамбуємо.
  18. Підкажіть будь-ласка приблизну ціну на підключення води і каналізаціі. Також треба таке робити.
  19. Чомусь проблема із розміщенням фото. Розбираюсь.
  20. Ну що ж. Розпочну з початку. Ділянку товариш купив восени 2011 року.Вирішили робити УШП так як у мене вже був такий досвід. Схема даної плити. . Геодезист розмітив розташування будинку на ділянці. Є одна особливість - ми розташували будинок чітко по сторонах світу (на випадок якщо вирішимо ставити сонячні батереї на дах).Для початку викопали котлован 10на10 (будинок 8 на 8).Але вийшов трошки заглибокий(перестарались:D).В результаті чого збільшилась кількість (а відповідно і вартість) піску і щебню для засипки.Фото потім додам.
×
×
  • Створити...