Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

karbo

Пользователи
  • Публікації

    6 706
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача karbo

  1. Вояки української армії
  2. Конгрес схвалив допомогу Україні, а ви тут дальше срачами займаєтеся
  3. І це правильно. Куди товар впихати? А журналістка тупа п.
  4. Яка демобілізація може бути серед війни?
  5. Ну і ти кажи Насправді три пускові с300 і машину МАН з ракетами патріот Тут лише питання якого хрена вони не рухалися, а чекали поки іскандер прилетить
  6. Ворожка знає те, чого освіта не може і не знає. Власне, тому і ходять.
  7. Хтось навалив цілу купу гімна і видав за аналітику
  8. Найцінніших серед найцінніших клавіатурних патріотів в жодному разі не можна в армію.
  9. Ой бля, то це лише "патріотів" мобілізують? А ти тіпа проти мобілізації "патріотів", бо ж хто засирати інтернет буде? Прапор повісив і мобілізації не підлягаєш))))
  10. Мова йде про те щоби механіка з тилу відправити на таку же позицію, що ближче до лінії фронту, де стріляють. А механіка звідти в тил гайки крутити.
  11. Та перестань, невже новобранці, вчорашні штукатури польських туалетів чимось кращі на передку за вже навчених солдатів?
  12. Безперечно, але ще важче тим в окопах під обстрілами два роки. Можна створити програму і роздати рознарядку по аналогічних підрозділах, де заміна людей на однакових позиціях ніяк не вплине на боєздатність підрозділів в цілому. Наприклад, кожна рота знає і готується до заміни десяти - двадцяти бійців щомісячно Десь можна поміняти 50 відсотків складу, десь не більше трьох. Все це повинна враховувати програма, софт. Замість автомата айтішників обладнати комп'ютерами.
  13. Вважаєш, повар з передку не задовольнить апетит начальника в тилу? Виходячи з твоєї же логіки семеро з десяти не воювали. А кажеш немає ким замінити. Навіть 7 з кожних 8.
  14. Всі брешуть, окрім секти святого Петра))
  15. Напевне є і такі, але краще гроші заробляти безпечно.
  16. Не обов'язково блатні, так просто влаштована бюрократична армійська система. Куди призвали там і згодився.
  17. Ротація не проводиться, бо під берегом Дністра теж комусь треба поспати, командири навіть не в бінокль бачать передову, лише з затишного укріплення і здалека, а на передову вуйків за півсотні років землю захищати. Дохрена так навоюють
  18. А як вони можуть думати та приймати правильні рішення не відчуваючи реалії фронту? Невже всі такі генії, що самі все знають і без того, щоби особисто не зануритись в ту бойову атмосферу? Та хрена два сержанта в окопі побачити зможеш, не те що якого офіцера, про вищі чини і говорити марно. Добровольці закінчились, а профі лише здалека спостерігають бойові дії та дають цу. Результати таких керівників видно по лінії фронту.
  19. Ахаха Тилові частини вже воюють Дохрена вже кацапів під берегами Дністра повбивали? Чи може на Волині під обстрілами в окопах зариті сидять?
  20. Якщо важко проводити ротацію цілими підрозділами чи військовими частинами, то ніщо не заважає проводити її частково, персонально, внутрі підрозділів, міняючись між аналогічними в тилу. Боєздатність від заміни десяти відсотків бійців на таких же підготовлених з іншого не постраждає.
  21. Бачу порохоботи остаточно перетворилися в порохоблядюг. Їм чим гірше, тим краще
  22. Яким хреном тут поранені??? Якщо раз на місяць міняти 10% особового складу підрозділу, то за рік можна провести повну ротацію.
  23. Так міняти особистий склад з тилів на передові. Не відкликати звідти, а проводити ротацію. І при чому тут поранені?? Що заважало би умовному стрілку з Волині замінити умовного стрілка в іншому підрозділі на нулі?
  24. А одних і тих самих в окопах тримати доцільно. Іпать, який прояв високого интилекту Тирасполь закриває)))) можно подумати бієць з нуля біля тирасполя не поспить нормально, там особливої тренованості потрібні)))
  25. Що за хрень? Невже всі на нулі і жодних в тилу, чи відносному тилу? Повноважень у Залужного не було, а він це пропонував хоча на якомусь рівні? Утримання бійців без ротації на нулі рівноцінно втраті боєздатності. Що за командуючий, що простої речі не розуміє?
×
×
  • Створити...