Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ihor

Пользователи
  • Публікації

    73
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ihor

  1. можна нарізати з вапняка а фронтальну поверхню підшаманити .
  2. в мене теж приблизно такі обєми. я буду самостійно складати з лупаного нефоремного вапняка. є думка замовити вапняк порізаний, але не добрався я ще до виробництва аби переговорити з ними і вияснити ціну. ми майже сусіди, я в Деревачі.
  3. не актуально вже!
  4. десь в криму виготовляли щось наближене до ваших фото. в Польщі brukbet робить. можна природній камінь знайти. сам цікавився як таке втілити за невисоку ціну, але за невисоку не складається! все псує вартість транспорту. маю ще один варіант перевірити і тоді напевно заспокоюсь. а Вам які обєми треба закривати?
  5. вода теж нагрівається газом! котел 2ф. рециркуляції немає. відстань від котла до крайніх точок водорозбору 4м кухня/6,5м ванна Добавлено через 3 минуты вода теж нагрівається газом! котел 2ф. рециркуляції немає. відстань від котла до крайніх точок водорозбору 4м кухня/6,5м ванна
  6. всім привіт! у мене 120м.кв , один поверх, перекриття(стеля) по деревяних балках, висота приміщень 3,25м, утеплення стелі 35см вати ізовер. зовнішні стіни ютонг енерго 48см без дод.утеплення. минулий рік споживання газу = 1600м.куб. котел баксі 2ф/24квт/турбо. постійно проживаємо 2дорослих/2 дітей. біля Львова. задоволений вибором газоблоку на 100%.
  7. профнастил сірий 5000х1150(1100)х0,5мм. 27 листів. від неправильного зберігання - пошкоджене покриття, точкова іржа на поверхні. продам. ціна за домовленністю. Ігор тм.0676712278
  8. зніти верхній шар грунту, засипати пісок 20см, крупний щебінь70-100, або дроблений бетон 70-100, або в перемішку з битою цеглою і затрамбувати. і забути!!
  9. я купив осб-3 22мм по 196грн/шт розміром 125х250см минулого року у Львові. фундамент залив стрічковий, використовував на риштовках при мурівці, при зведенні даху, фундамент гаражу, і як допоміжні щити при всіляких роботах і далі буду використовувати! а дошка це коломийка кожного разу інша, якщо не робити щити одразу, і то під питанням? пи.си. плити розрізав по довжині, отримав 62х250см, з такими легше поратись.
  10. я не погоджусь! якраз для такого фундаменту з дошок найпростіше зробити опалубку, монтуючи їх вертикально а не в горизонт. але загалом проект - космічно дорогий і непередбачуваний у виконанні і подальшому обслуговуванні. хочете не так як увсіх перегляньте сучасні проекти європейців - прості лаконічні форми наближені до куба, але з ізюминками і вписуються в ландшафти...
  11. Привіт усім! шукаю вагому(від 15%) знижку на Remmers, поділіться хто може!!! потрібно покрити 200м.кв. -грунт -Remmers Induline SW-900 IT = 20л -лазурь -Aidol Allzwecklasur = 40л з мене , або два... поділіться хто може!!! Ігор. тм.0676712278
  12. ihor

    Ділянки біля Львова

    Ви їздите на MAN 10-ти тонному? чи може будівля вміщається по матеріалах в який-такий універсал? чи може тисячку цегли будете в три рази возити? якась безпредметна в нас тема.. вибачте якщо поводив себе не виховано. бувайте здорові!
  13. ihor

    Ділянки біля Львова

    ні не ця! просто впізнав тип будівлі... де ж перекручування? я так само зрозумів! отже і вартість цих довезених матеріалів треба додати до кошторису вартості будівлі! Ви так само це розумієте?
  14. ihor

    Ділянки біля Львова

    тобто Ви платите свої гроші за квартиру/будинок скажімо 50 тис. з розумінням того, що на другий день, приїхавши контролювати будівництво, ви за свої ж гроші будете міняти матеріали на якісніші? чи цю заміну може зробить забудовник? а де ж "доступність житла"? а чи не пора зняти рожеві окуляри і не спокушатись на сир в мишолапці? моя думка( з побаченого фото і розказів тут про комунікації і перспективи), це що там будується можна назвати тимчасовим житлом, бараком. колись в дитинстві в 1980, жив в такому на Скнилові. і ще, не сподівайтесь, що хтось вам мусить зробити там дорогу, каналізацію, водопостачання якісне. сподіваюсь електрика там вже є. не тратьте на це свої кровні, важко зароблені гроші.
  15. треба робити руру 100х240мм орієнтовно, залежить від "чистоти" мурівки комина всередині, а потім виготовляти перехідник круг/прямокутник + коліно відповідним кутом безпосередньо близько до вихідного отвору(горловини) каміну(пальника). збірник конденсату під питанням...
  16. ihor

    Ділянки біля Львова

    дачі в с.Березівка-Скнилів, до прикладу, Солонка-Зубра... а при наявності електрики і дров - без газу можна обійтись, до ашану близько, садочки у Львові куди ви їздите на роботу. треба розширити діапазон і відкинути рамки стереотипів.
  17. ihor

    Ділянки біля Львова

    ай маладэц!! люди - підніміть свої задниці і за ці гроші знайдете кращі варіанти. просто вглядатись треба у території і села, а не купуватись на дешеву рекламу. знайдіть собі дачу в 6 сотих... пс. це не "таунхауз" - це барак двоповерховий.
  18. це рівнозначно до -в лісок до яру. але сусід не зрозуміє , хоча сам вивозить до яру.. питання як донести до нашого бидла що вони самі собі гадять? питання б..цькі ці турбують.. як це зробити "лагідно" не ставши ворогом №1
  19. усім привіт! яка ситуація по побутовому сміттю та харчових відходах у співвітчизників? -просто є смітники -сортування сміття -на гній.. -за хату.. -в лісок до яру.. -приватне підприємство з переробки побутових відходів.. поділіться в кого як реалізований цей процес!
  20. Привіт! треба говорити з Добротвірською ГРЕС, в них точно мав би бути бетонвузол. знаю у Львові пару виробників, але доставка в Добротвір 60км буде трохи коштувати, ще в Радехові цікавитись треба. буду мати інфо - дам контакти. веселих свят!
  21. ihor

    кладка газоблоку

    Привіт усім! потрібні спеціалісти для кладки газ.блоків ytong energo 48см, орієнтовно 100м.куб 15км від Львова. пропозиції в приват! наперед вдячний.
×
×
  • Створити...