Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

fardor

Пользователи
  • Публікації

    61
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

fardor's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

3

Репутація

  1. ось що знайшов www.muratordom.com.ua/stroitelstvo-i-remont/remont/remont-pola-zvukoizolyaciya-derevyannogo-perekrytiya-foto,48_26655.html цікава і корисна стаття, про другу осб плиту приклеєну на першу на перекритті - резонно сказано для жорскості підлоги, а то коли ходив по тому осб в 1 слой, підлога трохи вібрувала, та і про пропінений поліетилен по контуру стіни(хоча це ж не каркасник, такого певно не тре, там плити до піноблоків чи цегли будуть прилягати і вібрація буде затухати при торканніі до стіни, хоча для звукоізоляції і уникненню зазорів теж корисно), щоб осб не торкалась її, теж цікаво придумано, я вже не говорю про те щоб на поперечки приклеїти войлок а вже потім класти осб, це ж зразу вібрації на нижній поверхні поперечок стане менше. єдине то ціна, якшо 15 мм класти осб другим слоєм то ціна буде 3000грн, а 10мм 2000грн, не знаю скіки там коштує клей і робота. цікава інфомація про войлок- пошукав, кажуть шо може моль з часом поісти))) може то нарізати куски ліноліуму замість войлока?))
  2. в Ременеві вже і сходи поставили в декількох домах, під ними можна зробити маленьку кладовку, а в Вислобоках таке враження шо 2 тижні нічого не роблять imageshack.us/photo/my-images/109/fsvy.jpg/ imageshack.us/photo/my-images/600/fceh.jpg/ а ось і двері imageshack.us/photo/my-images/42/ziqb.jpg/
  3. а пароплівка на звукоізоляцію 1 і 2 поверху точно потрібна? ну принаймні можливо тільки на низ, на стропила вчепити, але потім будуть даватись профіля для плит гіпсокартоних, для зашивання стелі, і пароплівка буде пошкоджена шурупами, хоча то маленькі дірочки.... ось ше найшов відео, шо монтують без додаткових ниток десь 6-та хвилина www.youtube.com/watch?v=toBUp4SITcQ але ж в такому випадку від вібраціі з часом та мінвата може успішно лягти на пароплівку, а вона в свою чергу на гіпсокартон, реклама одним словом Добавлено через 7 минут такий спосіб певно найлегший і найшвидший, не знаю як по ціні але виглядає кльово))) Добавлено через 6 минут а ось і спосіб від isovera, теж без ниток роблять, просто ширше на 0,5-1 см і вата сама тримається. може дійсно для перекриття між 1 і 2 не треба ниток, а тільки пароплівку, а вже на дах треба робити з нитками?
  4. за укладку 1 метра? тоді вже легше самому то зробити, шо там треба забити цвяшки і натянути шнурок? ну ше порізати вату
  5. ну ви ж самі казали, шо звичайна людина не може нічого провірити, правильно все чи не правильно, а спеціалістів Ви кажете не наймати бо то лишні гроші, де ж прада?
  6. ну ви ж бачите, шо тут всі безнадійні, і якшо вже пів току тому не достукались до людей на що Ви зараз надієтесь? що люди підуть розривати угоди з Трембітою? Там напевно нормальний процент за розірвання угоди
  7. власне більше тут порадили Ви ніж він. А те, що він допоміг багатьом людям не дає йому права вважати себе вищим за інших. В його сфері будь-ласка, я не кажу, шо він не спеціаліст, але нашо тоді тут флудити і казати прямим текстом, шо ви всі йолупи і так з вами буде і на далі.
  8. "Спасение утопающих - дело рук самих утопающих. Посему, кто в море утонет - плавать больше не будет." ну не можете сказати нічо корисного, то краще дійсно удаляйтесь мені цікаво якою має бути людина, чи краще сказати, хто її до такого довів, щоб отак висовлюватись і бажати так багато 'хооршого' власникам будинків від Трембіти, у Вас певно важке життя, що Ви на всіх зриваєтесь і хочете, щоб у всіх теж все було погано. І не кажіть, що Ви просто хочете попередити, Ви просто стараєтесь по сильніше знущатись і вколоти людей, що вони зробили не правильний вибір.
  9. можливо так, можливо ні, можливо все на світі цім...
  10. ну я ж написав, шо кожен займається своєю справою, чи покупцям треба влаштовувати екзамен для кожного працівника якого наймає Трембіта?)))
  11. ну тепер на скільки мені відомо у них є людина яка відповідає за сантехніку і опалення, людина яка відповідає за електрику(не знаю чи одна) людина яка займається сходами, про решту не знаю, певно хтось штукатурить(принаймні в Вислобоках все штукатурить один чувак з вусами), хтось вставляє вікна, хтось чіпляє дах і т. д.
  12. вхідні показував на телефоні власник цієїї затії, якість темно червоні вроді, але матеріалу не знаю, вроді не плоскі, а з квадратами, шоть типу кольору вишні, ціна вроді 2200-2500грн була на ціннику, але то було пів року тому, які вони зара замовили без поняття колір вроді був такий www.kz.all.biz/img/kz/catalog/111430.jpeg а форма така www.reshetki-bronedveri.dp.ua/photo/bronedveri-dnepropetrovsk-vhodnye-dveri-metalicheskie-8.jpg але повторюю- це бела фотка на смартфоні і це було пів року тому, тому результат може бути будь-який)))
  13. я певно не так висловився, ціна роботи, укладка їхніми майстрами коштує 7 грн за кв.м
  14. питав їхнього прораба Андрія, казав, шо дійсно не планують робити обезшумлення, на дах планують 15 см мінвату дати казав шо можна привезти свою мінвату(цікаво яка в них ціна, якшо брати іхню мінвату) і вони вставлять її. ціна питання якшо 15 см то 7грн за кв. м роботи. 20см вже дороще бо ширші профіля якісь треба.
×
×
  • Створити...