Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Иванов Матвей

Пользователи
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Иванов Матвей

  1. Всем спасибо, буду думать над основанием, оно и в правду далеко от идеала
  2. Здравствуйте, родители захотели в прихожую и кухню(а потом еще и в зал) паркетную доску под ясень, отговорить на ламинат/ленолиум на не получилось, подскажите пожалуйста не дешевое/не дорогое а среднее цена-качество паркетную доску, пол не идеален по этому думал брать потоще с фасками в надежде что доска меньше будет деформироватся. Просветите, что сейчас есть на рынке, прочитал страниц 40 этой темы - но тут либо паркет/доска, либо ламинатчики набегают периодично. Можно буквально несколько вариантов производитель-линейка.
  3. У родителей Кёрхер 5600 работает где-то с 2008, у тёщи Кёрхер 5500 работает где-то с 2006, я менял фильтры и пропадала была тяга, но то вроде из-за того, что недозащелкивал бачёк с водою. У тёщи с емкостью для воды были проблемы и потом взяли новую. У меня Зелмер ZVC762ZPUA(желтый), все устраивает. Но для однокомнатной квартиры наверняка имеет смысл взять еще и какой-то маленький с пилесборником обычным/пластиковым
  4. Доброго дня, у Вас є багато гарних робіт, було б добре прочитати гарні відгуки покупців
  5. Доброго дня, я не можу залишити хороший відгук про продавця у розділі "Білий список", у якого я купив вікна, з чим це пов*язано?
  6. Также интересует надежность этой фирмы, кто с ними работал какие впечатления?
  7. Здравствуйте, нужны металлические решетки луковичные на окна/балкон, общая площадь-12м.кв. , хрущевка, Киев Требование к решеткам 1) метал должен быть очищен пескоструйной обработкой 2) оцинкован 3) покрашен молотковой краской
  8. Здравствуйте, нужны металлические решетки луковичные на окна/балкон, общая площадь-12м.кв. , хрущевка, Киев Требование к решеткам 1) метал должен быть очищен пескоструйной обработкой 2) оцинкован 3) покрашен молотковой краской
  9. Немножко не в той теме, но все же. Кто может посоветовать из личного опыта хорошую фирму/человека по изготовлению оконных решеток в Киеве?? На форуме присутствуют : Пионтковский и Арзамит, но арзамит вроде из Житомирской области. Может кто подсказать, предложений хватает, а вот рекомендаций и отзывов нету...
  10. Понятно. Спасибо, лучше сделаю, что бы потом уже не переживать
  11. Некоторые говорят что оконную раму крепят полосой метала - один конец в раму, другой в плиту балкона. Решетку соотвественно таким же способом, просто полосы разнесены. Но опыта установки не имею, по этому и спрашиваю. Просто иногда исполнители хотят навязать побольше объема работ и соответсвенно денег. Хочу ясно понимать зо что платить деньги, а здесь можно узнать у тех, кто уже делал.
  12. Стал вопрос по остеклению балкона и установке решеток. Сделал вынос, оконщики при замерах сказали что нужно делать каркас/экран для нормального крепления решеток. Так как на фото я этого варианта нигде не видел, приглашенный сварщик тоже фотографий не имеет, то у меня появились сомнения, а нужно ли оно? Форумчане поделитесь опытом, кто устанавливал решетки на балкон, как это сделано у вас. Фото моего балкона www.stroimdom.com.ua/forum/attachment.php?attachmentid=530859&stc=1&d=1475745301 www.stroimdom.com.ua/forum/attachment.php?attachmentid=530860&stc=1&d=1475745356 Пример с интернета www.stroimdom.com.ua/forum/attachment.php?attachmentid=530864&stc=1&d=1475745630
  13. Посоветуйте пожалуйста хорошую фирму по изготовлению кованых решеток на окна в Киеве. Кто может по опыту сказать о способах антикорозийной защиты - порошковая, полимерная, или молотковая??? По отзывам в основном вроде как рекомендуют молотковую покрасну, она крепко цыпляется за метал и её легче ремонтировать.
  14. Доброго дня! Допоможіть будь-ласка! Така ситуація: в техпаспорті у штампі самобуд вказані 1)прибудова 2007рік 2)сарай 1992 ;сам будинок 1960; в 2012 прибудову ввели в експіуатацію, але реєструвати право власності нехочуть, як доказати що сарай побудовано до 5.08.92? Заздалегідь вдячний!
  15. Доброго дня. Чудо купити проект на будинок 2пов 250 м2 - то чи потрiбно його погоджувати з пожежниками, сес,архiтектура?? Дякую за вiдповiдь.
  16. Зигзаг Удачи, як на мене, якщо ви плануєте зробити двоповерховий офіс- то на це потрібний проект :КБ/КЖ, а це відповідно-реконстрцкція-на це потрібен дозвіл ГАСК ну і робоча документація..
  17. Якщо з інструкції забрали пункт "Роботи з переобладнання та перепланування, що виконуються при наявності відповідної дозвільної документації, передбаченої чинним законодавством: ..... " то що тепер? взагалі непотрібно, чи як..???
  18. consultant, схоже знову внесли зміни, бо даного пункту немає!? "В инструкции это выглядит так: Роботи з переобладнання та перепланування, що виконуються при наявності відповідної дозвільної документації, передбаченої чинним законодавством: ... об'єднання лоджій та балконів з приміщеннями шляхом демонтування зовнішніх стін, вікон, дверей або підвіконної частини стіни для влаштування проходу; А действует следующая разрешительная документация: zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0927-05 (ПРАВИЛА утримання жилих будинків та прибудинкових територій)"
  19. Також є старе відмінене "Рішення про правила забудови м.Києва "(від 27 січня 2005 року N 11/2587 і відміненого від 13 вересня 2011 року N 11/6227), в якому вказано що можна робити, а що ні: 2.3.18. Забороняється під час перепланування приміщень у багатоквартирних житлових будинках: - об'єднувати лоджії і балкони з помешканнями квартир шляхом розбирання зовнішніх стін; - переносити опалювальні прилади на лоджії та балкони; - об'єднувати квартири по вертикалі з повним або частковим розбиранням міжповерхових перекриттів; - збільшувати площу приміщень санітарних вузлів і ванних кімнат за рахунок жилих і допоміжних приміщень квартири; - влаштовувати прорізи в несучих стінах без затвердженої в установленому порядку проектної документації; - розбирати підготовку під підлоги на звукотеплоізоляційній основі при ремонті, що призводить до неприпустимого акустичного дискомфорту в квартирах, розміщених нижче поверхом; - улаштовувати прибудови до перших поверхів багатоквартирних житлових будинків для веранд та господарських приміщень квартир; - улаштовувати кондиціонери та стільникові антени на фасадах житлових та громадських будівель, орієнтованих в бік вулиці. Але є нове "Рішення КМДА про перепланування від 24 травня 2012 року" де указано -Порядок перепланування житлових і нежитлових приміщень у будинках у місті Києві -визначення терміну ПЕРЕПЛАНУВАННЯ — комплекс ремонтних робіт, пов'язаних з перенесенням і розбиранням некапітальних перегородок, влаштуванням нових елементів і деталей, прорізів без втручання у зовнішні стіни, міжповерхові перекриття та інші несучі конструкції будинку. Для цілей цього Порядку термін "перепланування" передбачає роботи з переобладнання житлових та нежитлових приміщень, які полягають у встановленні в окремих приміщеннях індивідуального опалення та іншого інженерного обладнання, перенесення нагрівальних, сантехнічних і газових приладів, влаштування і переустаткування туалетів, ванних кімнат, вентиляційних каналів; але відсутні будь-які вказівки, щодо обмежень і заборон, які є у старих правилах забудови м. Києва. Наскільки я розумію нових правил немає. Звідси запитання: 1)чи можна робити, те що раніше заборонялось 2) чи можна влаштовувати прохід на балкон шляхом демонтування підвіконної частини стіни ????
  20. Доброго дня допомжіть розібратися із переплануванням квартири у багатоповерховому будинку. Почитавши форум я зрозумів що є такі чинні норми по цьому питанню 1)ЖИТЛОВИЙ КОДЕКС УКРАЇНСЬКОЇ РСР (остання редакція від 18.09.2012 ) - особливо статті 150, 152. Стаття 150. Користування жилим будинком (квартирою),що належить громадянинові Громадяни, які мають у приватній власності будинок (частину будинку), квартиру, користуються ним (нею) для особистого проживання і проживання членів їх сімей і мають право розпоряджатися цією власністю на свій розсуд: продавати, дарувати, заповідати, здавати в оренду, обмінювати, закладати, укладати інші не заборонені законом угоди. ( Стаття 150 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3187-12 від 06.05.93 ) Стаття 152. Порядок проведення переобладнання і перепланування жилого будинку (квартири),що належить громадянинові Переобладнання і перепланування жилого будинку (квартири), що належить громадянинові на праві приватної власності, провадяться з дозволу виконавчого комітету місцевої Ради народних депутатів.( Стаття 152 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3187-12 від 06.05.93 ) Отже потрібно зрозуміти, що таке ПЕРЕПЛАНУВАННЯ, звертаємось до НАКАЗ 17.05.2005 N 76 Про затвердження Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій -Перепланування - до елементів перепланування жилих приміщень належать: перенесення і розбирання перегородок, перенесення і влаштування дверних прорізів, улаштування і переустаткування тамбурів, прибудова балконів на рівні перших поверхів багатоповерхових будинків. Потім 1.4. Умови і порядок переобладнання, перебудови, перепланування будинків, жилих і нежилих у жилих будинках приміщень 1.4.1. Переобладнання і перепланування жилих будинків, жилих і нежилих у жилих будинках приміщень дозволяється робити після одержання дозволу виконавчого комітету місцевої Ради народних депутатів відповідно до законодавства. 1.4.2. Переобладнання жилих будинків, жилих і нежилих у жилих будинках приміщень містить у собі - улаштування в окремих жилих будинках, жилих і нежилих у жилих будинках приміщень індивідуального опалення та іншого інженерного обладнання, перенесення нагрівальних, сантехнічних і газових приладів;влаштування і переобладнання туалетів, ванних кімнат, вентиляційних каналів. 1.4.3. До елементів перепланування жилих приміщень належать: перенесення і розбирання перегородок, перенесення і влаштування дверних прорізів, улаштування і переустаткування тамбурів,прибудова балконів на рівні перших поверхів багатоповерхових будинків. 1.4.4. Переобладнання і перепланування жилих будинків, жилих і нежилих у жилих будинках приміщень, що призводять до порушення тривкості або руйнації несучих конструкцій будинку, погіршення цілісності і зовнішнього вигляду фасадів, порушення вимог протипожежної безпеки та засобів протипожежного захисту, не допускається. Перепланування жилих будинків, жилих і нежилих у жилих будинках приміщень, що погіршує умови експлуатації і проживання всіх або окремих громадян у будинку або квартирі, не допускається. 1.4.5. Для одержання дозволу на переобладнання або перепланування жилих будинків, жилих і нежилих у жилих будинках приміщень їх власник або уповноважена ним особа, наймач (орендар) приміщення за згодою його власника подають до органу місцевого самоврядування заяву про надання дозволу на переобладнання або перепланування та, у разі необхідності, можуть подаватися такі документи: - копія свідоцтва на право власності або договору найму(оренди) приміщення; - копія поповерхових планів, завірених в установленому порядку; - проект переобладнання або перепланування жилих будинків, жилих і нежилих у жилих будинках приміщень, погоджений в установленому порядку; - згода власників, співвласників (наймачів) або уповноважених ними осіб на переобладнання та перепланування приміщень, що перебувають у їх спільній власності. 1.4.6. Власник, наймач (орендар) жилого будинку, жилого чи нежилого у жилому будинку приміщення, що припустив самовільне переобладнання або перепланування, що призводить до порушення конструктивних елементів або засобів протипожежного захисту, зобов'язаний за свій рахунок привести це приміщення до попереднього стану. У разі, якщо самовільне перепланування або переобладнання приводить до погіршення технічного стану жилого будинку в цілому та порушуються права інших споживачів, зазначені роботи виконуються виконавцем послуг, питання відшкодування вартості цих робіт власником, наймачем (орендарем) жилого будинку, жилого чи нежилого у жилому будинку приміщення вирішується у судовому порядку. Отже, роблю висновок, що навіть просте об‘єднання кухні та гостинної потребує дозволу. Добавлено через 11 минут Також я знайшов "ІНСТРУКЦІЯ про порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна" НАКАЗ N127 від 24.05.2001, ОСТАННЯ редакція від 08.01.2013. НЕ НАЛЕЖАТЬ до самочинного будівництва: для квартир багатоквартирних житлових будинків, гуртожитків: -перепланування, пов'язані зі збільшенням житлової абопідсобної площі за рахунок демонтажу перегородок без порушення капітальних несучих стін, несучих конструкцій, опор, балок за рахунок площ коридорів та допоміжних приміщень; -влаштування чи закриття дверних (віконних) прорізів у внутрішніх некапітальних стінах; -влаштування перегородок в підсобних приміщеннях; -демонтування або влаштування шаф, антресолей, комор; -демонтування камінів, грубок, печей (без перекривання вентиляційних шахт, димоходів); -зменшення площ за рахунок утеплення, оздоблення стін; -перестановка інженерного та сантехнічного обладнання в межах призначених приміщень; -засклення балконів та лоджій, крім будинків, що занесені до Державного реєстру нерухомих пам'яток України;
×
×
  • Створити...