Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

rosebox

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача rosebox

  1. Індуктивність хоч і дійсно є трохи підпалена, але не була причиною завищеної напруги з LNK306. Коли вже ні чого не залишилось не заміненого, окрім електроліта 10uF50v, під ним раптово виявився відрив п'ятака від дороги зворотнього зв'язку з LNK306 фото під спойлером Після відновлення цього зв'язку напруга з шима стала в норму 12.9v Але тепер після тестового відліку 5..4..3..2..1.. на табло горить постійний 0 dneprstab, передивився ваше відео, там де клацає реле. В мене теж на цифрі 4 є клац, а от при переході на 0 клаца немає. Доречі, де вимірюється напруга? В процессорі? А не може в ньому згоріти блок вимірювання? Чи може ULN-ка пригоріла в якомусь каналі? Порадьте будь ласка, що перевірити.
  2. Я десь бачив, що має бути 13-14В В мене під підозру попадає індуктивність, яка стоїть в обв'язці шима. З цьої індуктивністі я бачиі дим, коли під'єднував 12В на вихід шимки. Вона могла раніше трохи піджаритись і не дає в обратний зв'язок шиму належного параметру. Це теоретично. А практично хочу її замінити. Які параметри цьої індуктивністі виходячи з цього фото?
  3. Спочатку встановив LD1117 замість L78L33, він згорів за кілька секунд (кз по всіх виводах) Потім повернув назад L78L33, але на його вхід подав 12в з зовнішнього ЛБП. Проц засвітиів відлік тесту 5..4..3..2..1 та зупинився індикуючи 0. Зрозуміло, що з процом начебто все гаразд. У LD1117 макс напруга на вході 15в. А з мого шима йде 30, 35 іноди 50в. На вході шима LNK306 бачу ~280в. Який наступний крок запропонуєте?
  4. dneprstab, все провподобав! Якщо ваша ласка, порадьте, будь ласка, як бути далі. Я замінив пробитий шим LNK306 на такий самий, пробитий 1235Б на L78L33ACZ (він начебто такий самий по параметрах, але не впевен) бо оригіналу на ринку не було. Та замінив горілу індуктивність 10 мкГн. Тепер при вмиканні постійно клацає реле (десь 1 Гц), мігають два з трьох led, та на індикаторі інколи з'являеться цифра 5 і так по колу. У цей час на виході стаба мультіметр фіксує значення 3.35V, при клацанні реле воно падає в 0. Схоже на то, що спрацьовує захист. Тобто, шим генерить, стаб стабілізує, але десь є але. Можна з появи цифри 5 вважати, що PIC контроллер живий? Можна вважати, що L78L33ACZ невірна заміна? Діоди на платі всі живі, не розумію, що ще можна перевірити.
  5. Я все зрозумів, дякую вам! *** Здається знайшов, я думаєте, це воно?
  6. Стабілітрон у корпусі транзистора, та з трьома виводами? Таке буває взагалі? Аааа ну так... кренкі ж були.. А як визначити, що потрібно 9 а не 5 вольт? По напрузі PIC контроллера зрозуміти буде вірно?
  7. Старий сухий електроліт був 100х16, я замість нього встановив 100х25, але я маю сумнів про його відповідність маркіровці. Вже замінив його нормальним. Але зараз мені потрібно найти заміну цьому транзистору(?), щоб продовжити пошук.
  8. Доброго часу. Підкажіть будь ласка, що це за елемент? Не можу нагуглити, що воно такє. Намагаюсь відремонтувати LVT ACH-250. Замінив конд. 100мкф 16в, що стояла поруч з цим (транзистор?) увімкнув, стабілізатор пройшов тест, але за хвилину цей конд. вибухнув, а (транзистор?) мабуть пробило, між крайніми виводами КЗ Конд. був новий, емність та esr на приладі показав нормальну, але він був з дешевого китайського набору за півтори копійки, і довіри йому нема.
  9. Спасибо, жду ответа. Хотя бы понять оптовую цену на эту модель хочу.
  10. Шумадан, интересует стиралка Samsung WF80F5E5U4W нет ли у товарища этой модели и почем? *** В Киеве кто нибудь мождет предложить эту стиралку по интересной цене?
  11. Нужно выложить стенку 2х3 метра в пол кирпича (примерно 300 кирпичин). Первый этаж, центр Киева. Интересует стоимость с материалами, их доставкой и работой.
×
×
  • Створити...