Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

avtoelectrik

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

avtoelectrik's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. дело в том ,что проход сделали они не сверху а с низу ,прошли под фундаментом ,для них это не проблема промерзание то до 90см ,и там преграда была всего 7см песчаноцементной черновой ,ну машинная стяжка,что там в слое теплого пола я представить боюсь даже .
  2. приходит пора заливать черновую стяжку ,сосед залил год назад 7 см цементно песчаную пенопласт теплый пол и чистовую,пришел сегодня а там у него норы по углам и куча пенопласта шариками по дому валяется ,вонь мышиная соит ,воообщем теперь возник вопрос как делать черновую чтоб эта гадость не влезла в слой с трубами,они же их я так понимаю ему тоже там погрызут ?и вода пойдет в весь слой с пенопластом ,это ж катастрофа просто ,может есть советы как сразу сделать безопасно ? мелкий щебень базальт гранит поможет в черновой и чистовой?и слой какой нужен для этого?
  3. спало на думку ,а якщо класти пінопласт 5ку в два слої і в шахматному порядку тоді мостів не повинно бути.....,стики першого слою буде перекривати зовнішній ,ще хотів спитати чим краще гідроізолювати кладку від фундаменту?
  4. все таки вирішили зупинитись на ппс 10см,підкажіть будьласка які моменти потрібно проконтролювати при кладці внутрішньої стіни ,чи потрібно класти клійонку як при використанні мінвати знизу і зверху і бачив по нету використовуть дюбелі для кріплення ппс і вони ж по довжині мають штирі які входять в клінкер,ходив сьогодні по епіцентру не знайшов таких кажут не бачили ще такого....,чи брати просто закладати штирі із проволки і потім на них надівати ппс?
  5. подивився ціни на еппс ....ну заради 0.085 цифри зовсім не варто тратити в рази,адже з тим пінопластом виходить 2.63(пінопласт 10см)+0.39(цегла 25см)+0.195(клінкер)=3.215!!!! а мені треба буде еппс 50пачок -23400грн і пінопласт 50 пачок 6950грн!!!!!різниця піпець просто.і вона тільки в грошах,а в теплі думаю буде навіть не помітна.
  6. але я ж написав ,що фундамент у мене 50 см і такі бутерброди невлазять мені тим паче поряд вже пбудовано пару будинків з такими стінами як я планую,40см з цегли то вже фортеця виходть,поверх у мене один і великого навантаження не буде,хотілосяб пораду на мій фундамент ,а не як було б краще,але всерівно дякую....Дивлячись на таблицю ..їх в інтернеті море я користуюсь цією (ссылка устарела), то дійсно моя стіна має замалий показник теплопровідності,єдине якщо використати пінопласт ,то згвдно таблиці навіть для Москви буде не погана теплоізоляція.
  7. порадьте тоді будьласка як првильно зробити?
  8. регіон м . РІВНЕ якщо півтори цегли тоді бутерброд не виходть ,37+12клінкер а утеплювач нема вже куди ложить....
  9. добрый вечер ,тоже подходит пора строить стены,фундамент у меня 50 см,дом 1 этаж,планирую бутерброд из кирпич 25см+10см минвата+3 см вентзазор+12см клинкер,нормальная толщина внутреней стены 25см?
×
×
  • Створити...