Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

shpion_3x

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

shpion_3x's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Ось що в мене виходить. Хочеться ще раз сказати величезне СПАСИБІ Василю (мастерок) за його вичерпні консультації. Успіхів всім!
  2. Штукатурю повним ходом!!! Якщо на роботу не смикають! По рекомендаціях пана Василя (мастерок), за що йому "Респект і Уважуха" все йде нормально. Хтось на форумі писав, що фасадні роботи робити самому - конкретний довгобуд. Істинна правда!!!!! На закуску залишився найгірший шматочок Питання до пана Василя 1-я поливаю штукатурку щодня по 2-3рази - це правильно? 2-хочу кругом вікон зробити з ппс 20 щось типу налічників. Перед приклеюванням ппс поверхню треба грунтувати. Через який час після штукатурки можна таке робити?? 3-Чи можна, і якщо можна то через який час вкрити штукатурку кварцовою фарбою-грунтівкою (типу Церезіт СТ-16)? Дякую. Успіхів всім!!!
  3. Я як починав тему в першому пості є фото сітки і Ви написали що сітку бажано бити, а в місцях різної кладки - обовязково. В першому пості є фотка сітки з написом "СЕТКА СВАРНАЯ ОЦИНКОВАНАЯ"
  4. Сьогодні облітав усе найближче місто - шукав оцинковану сітку 25х25х0,8мм - знайшов тільки 1 рулон. Ціна-10грн/м.кв. Іноді погано жити на периферії Добавлено через 5 минут Тобто дюбелі не піддаються навантаженням з боку штукатурки? Ними тільки фіксується сітка на стіні, а тримається все на звязках цегла-набризк-штукатурка??? Я правильно розумію????
  5. Закінчив робити набризк, почав набивати сітку. Питання по сітці: 1-скільки мінімум потрібно дюбелів на кв.м.? 2-чи підходять дюбелі 6х40 Прикольно дивитися, що було і що стало!
  6. Почав робити набризк. Результат-на фото. Є два питання: 1-чи можна зробити набризк на весь будинок, а потім-штукатурити? 2-чи можна змочувати набризк водою?
  7. Дуже дякую!!! Саме на Вашу відповідь очікував Питання: -"гораздо дешевле купить цемент,мешок,пластификатор" Що таке мішок - мішок пластифікатора? Якщо так, то в яких пропорціях змішувати? -"Перед сеткой сделайте набрызг" -що це таке і як його робити -Якої мінімальної товщини має бути штукатурка? (стіни хочу "умовно вирівняти"). -чи можна такими методами як я хочу зробити подібнессылка устарела) -"если есть лишнии деньги-можно!"-це значить, що: а)суміш нормальна, але можна зробити дешевше; б)суміш - відстій, все одно треба буде переробляти. Купив пару мішків на пробу - в маркеті сказали, краще ніж цементний розчин - легше наносити, можна шпателем. Якщо робити по Ваших порадах, то треба шви затирати (чим? цем.розчином, чи можна і цею сумішшю - написано на мішку "для ремонту тріщин") Ще раз ВЕЛИКЕ СПАСИБІ!!!
  8. Доброго дня, шановні форумчани. Маю цегляний будинок, побудований в 80-х роках. Тоді, мабуть, всі будували не на цементних, а на вапняних розчинах, тому в швах міцності мало. Будинок був побілений. Всю набілку здер до цегли. В стінах були віконні ніші більші, ніж стоять вікна-різницю мабуть заклали цеглою без перевязки (видно на фото). Тріщини в кладці пару років тому затер цементним розчином з додаванням СМ-11. Начебто далі не тріскає. Утеплювати пінопластом не має сенсу - будинок теплий. Вирівнювати стіни ідеально - теж не обовязково. Спочатку хотів заштукатурити цементним розчином і "вдягнути" "короїд". Мені сказали, що шви погані, сиплються, ніяка штукатурка до них не пристане, а якщо пристане то скоро відпаде. Потім почав ритися в Інтернеті і попав на цей форум. Тому в мене до Вас такі питання: 1-чи можна штукатурити стіну штукатуркою, як на фото? 2-чи треба грунтувати стіну(якщо так, то чим: Церезіт ЦТ17? або якась кварцова фарба-грунт) 3-чи треба якусь армосітку (скловолокно чи метал(на фото)?) 4-яка мінімальна товщина штукатурки має бути? Написав багато, може щось неправильно, щось не дописав, сильно не пинайте - просто спитати конкретно немає в кого. Сам в цьому ділі "чайник". Зарані всім вдячний. Успіхів всім.
  9. Доброго дня, шановні форумчани. Маю цегляний будинок, побудований в 80-х роках. Тоді, мабуть, всі будували не на цементних, а на вапняних розчинах, тому в швах міцності мало. Будинок був побілений. Всю набілку здер до цегли. Підкажіть, що робити далі, послідовність дій та матеріали. Утеплювати пінопластом не має сенсу - будинок теплий. Вирівнювати стіни ідеально - теж не обовязково. Спочатку хотів заштукатурити цементним розчином і "вдягнути" "короїд". Мені сказали "специ" доморощені, що шви погані, сиплються, ніяка штукатурка до них не пристане, а якщо пристане то скоро відпаде. Потім почавритися в Інтернеті і попав на цей форум в цю темку і виявляється можна зробити краще і ДЕШЕВШЕ. Тому в мене до Вас такі питання: 1-чим грунтувати стіну, якщо треба (Церезіт ЦТ17? або якась кварцова грунтівка) 2-чи треба якусь армосітку (скловолокно чи метал?) 3-чим трохи зрівняти поверхню і зробити приблизно так www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1851892&postcount=305 4-чим грунтувати перед фарбуванням 5-фарба 6-чи потрібно чимось захищати весь цей "тортик" від атмосферних впливів" Написав багато, може щось неправильно, щось не дописав, сильно не пинайте - просто спитати конкретно немає в кого. Сам в цьому ділі "чайник". Зарані всім вдячний. Успіхів всім.
×
×
  • Створити...