Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yabadabadu

Пользователи
  • Публікації

    28
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача yabadabadu

  1. Дякую! Та я геть не заважаю йому працювати. Просто під час вмикань - вимикань це чудо споживало 6 кубів, а коли він пішов в "глибоку модуляцію" на постійній основі, то апетит зріс до 10. Ех, буду ставити кімнатний термостат.
  2. зрозумів Вас, вибачайте , та хочу розібратись в темі від якої далекий. Ні кімнатного термостату немає.
  3. 26 це температура чого і де? Вибачайте, можливо задаю дурні запитання, та я геть далекий від цього, а хочеться розібратись, хоч трохи
  4. стеля утеплена 250 мм, вату привозив з Німеччини. Коли температура була до 0 (+5-+3), то котел відключався, розхід газу був в межах 6 кубів, при температурі в кімнатах 22-23 градуси. Коли пішли мінуси і я трохи підняв температуру на ТП (до 35) котел перестав вимикатись і жере 10.
  5. Основне питання, чи норма, що котел не вимикається. Якби Ви уважно читали, то автор Offroad, на якого я ссилався , вказав 55 температуру на газовому готлі, а не на колекторі ТП
  6. Так виходить, що всі калорії вижимає Offroad, у якого температура на котлі 56 + гаряча вода = 200 кубів, а у мене 45 без гарячої води = 300 кубів. То яка мені різниця, який об'єм конденсату буде, якщо об'єм газу зменшиться? У мене весь конденсат зливається у каналізацію, ніколи не міряв його об'єм і температуру. А багато конденсату це скільки?
  7. Опалюється перший рік, порівнювати поки немає з чим. Теж, думаю, можливо треба підняти температуру в котлі.
  8. Якби я займався монтажем опалювальних систем, то , мабуть, дав би Вам відповідь на це питання, але на жаль, чи на щастя, я займаюсь іншим, тому і звертаюсь до людей які в цьому розуміються.
  9. Доброго вечора. Допоможіть розібратись. Будинок одноповерховий 130 квадратів (вітальня з високими стелями (другим світлом)). Стіни - цегла, утеплення 150 мм, цоколь 100 мм. Стоїть конденсаційний одноконтурний газовий котел Vaillant ecotec plus (24кВт). Опалення тільки ТП. Покриття - керамічна плитка. З настанням морозів підняв трохи температуру на ТП, після чого котел перестав вимикатись, як раніше. На котлі стоїть 45, на колекторі ТП 33-35. Котел тримає температуру в межах заданої. Ставлю 50, швиденько її наганяє .....і тримає, та не вимикається. Як мені сказали в місцевому сервісному центрі, що ще норма для конденса, мол він сам підбирає потужність та працює в оптимальному режимі. Є певні сумніви.... Чи так це? На терморегуляторі виставлена 35, реально показує 31-32? Розхід по газу 10-11куб.
  10. Доброго дня! Цікавить даний клей. Можливо є в когось на залишку.
  11. Здравствуйте! Подскажите пожалуйста. Труба для притока воздуха с улици к каминофену уложена в стяжке с теплым полом, но как оказалось, ее никто не утеплял. А я уже наслушался про реки конденсата на полу если все так оставить. По верху планируется керамогранит. Вопрос, нужно ли долбить стяжку, что бы утеплить трубу если камин будет использоваться как дополнительный елемент обогрева в межсезонье?
  12. Здравствуйте. Ребята подскажите, где можна купить вату для утепления крыши 180 мм (Knauf/Isover/Ursa/Climowool.....) c теплопроводностью не выше 0,034, а желательно 0,032. Нужно 10 рулонов.
  13. Доброго вечора. Цікавить 15-20 блоків Aeroc Енерджі 150 мм. Волинська обл.
  14. Доброго вечора, Чи є ще клей? Якщо так, то чи можете відправити НП?
  15. Мне интересно, а те кто советуют по 300 - 400 мм минваты чем это мотивируют??? Много не бывает????:lol: Никто даже не спрашивает у человека из чего построен дом есть ли вентиляция , а нах...ен, клей пленки, стели вату и все будет отлично)))). Я , например, могу привезти себе вату с той же Германии, с теплопроводностью 0,032!!!!, НО, тоже смотрю в сторону опилок, так как не все равно, чем будуть дышать мои дети!!!
  16. Еще раз, здравствуйте! Подскажите пожалуйста по аэрации септика. На просторах инета много разных вариантов, и все самые "рабочие". Одни ставят аэраторы в приемной камере, другие в последней, перед дренажом. Есть варианты где аэраторы стоят и в нескольких камерах. Но все же.... Если рассматривать септик с аэрацией, то как лучше? И еще парочка вопросов: - нужно ли опускать аэратор на дно или поднимать его немного ( и на сколько)? - нужны ли эрлифты (их эффективность и целесообразность, в какой камере их лучше применить)? Сильно ли анаеробные бактерии хуже перерабатываю стоки чем аеробные???
  17. А почему три дня назад, если дом постоянного проживания и вода туда льется каждый день. В каком месте она стоит 3 дня???? Извините если чего не понимаю...
  18. Здравствуйте! В Этом году планирую соорудить септик. Планирую сделать две камеры герметичные и дренажное поле так как высокий уровень воды. Объясните пожалуйста математику вычисления кубатуры септика. Находил инфу, что мол 200 л на человека умножить на 3 дня. Если у меня 4 человека , то получается 2,5 куба. Это общий объем? При работе септика первые две камеры будут заполнены до перелива, правильно я понимаю? То есть, после заполнения, сколько воды слил , столько ее и пошло в дренажное поле. Так к чему тут тогда эти вычисления на одного человека умноженные на три дня??? Не понимаю. Объясните пожалуйста!!!!
  19. Может еть те, кто тоже хотел бы утеплиться Steico и можно подумать про совмесную покупку??
  20. Здравствуйте! Есть на форуме люди, которые занимаются продажей даного утеплителя? Если нет, может подскажите, кто может его привезти с Польши. Интересует около 70 квадратов (180 мм) и столько же (100 мм). Спасибо!
  21. Продам остатки штукатурки Siltek PM-115 PRO. Осталось 22 мешка .Цена 130 грн мешок.Кто заберет все, можно поторговаться. 0954953936 (viber)
  22. Куплю или приму в дар трубу (пластик) 300 мм. Толщина стенки не имеет значения. Диаметр тоже не принципиально 300 (+/- 20 мм.). Нужны куски от 1 метра. Можно труба с дефектами. Пишите на почту myp_82@ukr.net или звоните 0954953936
  23. Куплю трубу (пластик) 300 мм. Толщина стенки не имеет значения. Диаметр тоже не принципиально 300 (+/- 20 мм.). Нужны куски от 1 метра. Можно труба с дефектами. Пишите на почту myp_82@ukr.net или звоните 0954953936
×
×
  • Створити...