Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дідусь

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Дідусь's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Стосовно булькання,сам попу миєш двічі на день,а він не часто очищається,обмивається,я мав на увазі шум вентилятора,а не булькання.Сучасні холодильники допускають установку щільно з меблями,а до стіни у мене стоїть півтора ,чи два сантиметри (такі фіксуючі лапки).У мене в сім*ї багато готується вдома,температура влітку в кухні сягає понад 40 градусів,тому і змінив холодильник , бо здихав він після 38,через те і цікавився,чи працює він після +40.Наприклад ІНДЕЗІТ працює,але якщо його відкривають двічі на день - вранці і ввечері.А взагалі читайте інструкцію,там пишуть як ставити і як користуватись.
  2. Вітаю,це буде любимець сім'ї,особливо ввечері.Ніде не знаходжу клімат клас - який у нього?
  3. Мийка повітря VENTA,доливай воду і все - чисто,тихо,комфортно.Можливо дорого за таку конструкцію.Якби продаватори в два- три рази знизили ціни,то VENTA була б у кожній хаті.Мені сподобалась,можливо і Вам підійде.
  4. Як на мене ,то ширший холодильник краще,ніж глибший - ну на багато зручніше ( у мене 70 см ширина).Шум має місце,хотілося,щоб трошки тихіше працював.У мене ВІРПУЛ,хоча зібраний з тих же комплектуючих,що і ГОРЕНЬЄ,але ГОРЕНЬЄ набагато тихіший.LG я б виключив зі списку кандидатів.А без швидкої заморозки мабуть вже й не випускають.
×
×
  • Створити...