Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

iruha

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача iruha

  1. Так, мені зразу прийшла така ідея, я к тільки я побачила проект, получилось непогано. А камін на якій стіні робите, чи може кутовий? Ми думаємо робити кутовий. Добавлено через 6 минут Хах, і в мого чоловіка постійно виникає така ідея, переробити гараж на якусь кімнату, бо незадоволений розмірами гаража. А те що добудувати збоку окремий гараж, теж вирішили, що так зробимо. Тільки ще не знайшли підходящий проект. Хотілось би над ним ще якусь кімнатку відпочинку добудувати а збоку прибудувати якись навіс з мангалом, ну щось в тому плані...
  2. сяня, яке перекриття ви вирішили робити між мансардним поверхом та дахом? Ми хотіли заливати моноліт, але більшість кажуть, що велика нагрузка на газоблоки, краще перекриття з балок. От ми і сумніваємся. Добавлено через 13 минут Теж не робили ніяких дверей на кухню, просто широкий пройом. Вихід на подвір"я зробили з бокового еркеру, а в самій кімнаті замурували двері, зробили просто вікна. Ще ми продовжили стіну, яка відділяє сходи на другий поверх, до колони, получився такий "уютний уголок".
  3. Навпаки, це додаткові вирати не тільки при будівництві а і, згодом, при необхідності його ремонтувати з часом. Внаслідок дощів та снігів він буде псуватись, плюс, додаткова втеча тепла через нього. Рахую, що 2 балкона цілком достатньо (а може і забагато) для такого невеликого будинку. А одяг можна повішати і на двох інших балконах. Цей балкон спроектували тільки для зовнішньої краси будинку.
  4. сяня, яку висоту стін робите першого і мансардного поверхів, і чи не завузький вам гараж, бо ми будуємо перший поверх і бачимо, що гараж трохи вузький, велика машина там навряд чи поміститься. Добавлено через 9 минут А ми забрали балкон тільки з ванної на другому поверсі. Інші два залишили.
  5. сяня, ми з Новояворівська (Львівська область), а ви звідки? Ми в минулому році залили фундамент, зараз закінчуємо перший поверх, наближаємось до перекриття.
  6. Добрий день. Теж будуємо з чоловіком будинок по цьому проекту. Тільки обрали все-таки газобетон, як і пропонується. Дуже цікаво було читати ваші звіти. Чому не продовжуєте? Чи, можливо, ще не починали будівництва в цьому році?
×
×
  • Створити...