Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

gazoblok-aeroc

Пользователи
  • Публікації

    477
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача gazoblok-aeroc

  1. Вітаю, якщо з приводу кремового блоку, то ні, поки що. Добавлено через 8 минут Добрый день. Продукция с такими параметрами номенклатурой компании AEROC не предусмотрена.
  2. Добрый день. Нюансов несколько - плиты ENERGY абсолютно не горючие, у них твёрдая и ровная поверхность (простота отделки), стабильные размеры, очень легко монтируются, поскольку сами легкие и геометрически точные. Не поддаются воздействию вредителей и имеют практически неограниченный срок службы. На нашем сайте есть сравнительная характеристика разных утеплителей, включающая сопротивление теплопередаче. www.aeroc.ua/produktsiya/teploizolyatsiya Трехслойные на данный момент производятся только под заказ.
  3. Вітаю! www.aeroc.ua/ua/informatsiya/stroitelnaya-fizika-aeroc/item/306-vologist-v-konstruktsiyakh За посиланням є інформація щодо ваших запитань по висиханню. www.aeroc.ua/images/yzli/kladka-4.pdf ось тут живе конструктив
  4. Добрий день. Питання швидше конструкторські. Основна рекомендація зазвичай – з вентзазором, щоб ГБ міг «дихати» Добавлено через 12 минут Добрий день. Проблема вивчається, про результат дослідження доповімо, у тому числі в гілці. Напишіть особистий телефон повідомленням, будь ласка. Технічні спеціалісти звяжуться, спланують виїзд до вас. Добавлено через 2 минуты Технологічно це неможливо. Добавлено через 1 час 36 минут Добрый день. 1. Из автоклава газобетонные блоки выходят с высоким содержанием влаги, и, после непродолжительного охлаждения устанавливаются на поддоны и упаковываются в термоусадочную пленку (для предотвращения дальнейшего увлажнения атмосферными осадками), поэтому до момента распаковки поддона и начала строительных работ влажность газобетона практически не меняется. Блоки готовы к применению сразу же после доставки на объект. При сухой погоде можно снять пленку и дать постоять 48 часов. 2. В кладке толщина шва в среднем должна составлять около 2 мм. 3. В план производства ваш заказ внесен, доставка планируется, если не случится каких-либо форс-мажорных ситуаций.
  5. Отклонение продукции по цвету и изменение ее физико-механических характеристик не тождественные явления. Одно не означает автоматическое появление другого.В ГОСТе на газобетон и блоки из него нет никаких прямых требований по цвету ячеистого бетона. Ровно, как и нет в требований к цвету кирпича. Из-за различной минералогии глины цвет одного глиняного рядового кирпича может отличаться от другого. Конкретно по указанной партии блоков. Специально выехали в Леруа на Броварской проспект для осмотра продукции. Хоть это и не Аэрок. Блоки с желтоватым окрасом имеют такую же прочность, что и белые. Микротрещин нет. Состояние поверхности блоков по прочности одинаковое вне зависимости оттенка продукции. Давили пальцами, протыкали, царапали гвоздем и т.д. Добавлено через 10 минут Добрый день. Не передергивайте контекст - в посте указано около-трехгодичной, и основное - исследования проводим. Выводы сообщим, в том числе в ветке. Добавлено через 2 минуты Добрый день. Вы можете купить утеплитель AEROC Energy непосредственно на заводе. www.aeroc.ua/ua/magazin/filtr-po-tipu/teploizolyatsiya
  6. Добрый день. Проблема тщательно изучается и мы реагируем на все обращения, даже если это не всегда транслируется в ветке форума. Мы обязательно озвучим все выводы, в официальном формате. На данный момент есть несколько резюмирующих фактов - проблема локальная, возникает в продукции газобетон в целом (и не только), наблюдается в блоках производства около-трехгодичной давности, на прочность конструкции в целом не влияет. Возможно (очень пилотное допущение, не стреляйте в пианиста))) прошел какой-то физико-химический процесс, скорее всего с одним из компонентов (поскольку затронуты блоки вне зависимости от производителя). Разберемся - доложим) Да, не так быстро как и нам и вам хочется, но поверхностные выводы и поспешные решения не нужны ни нам ни нашим покупателям. Можно мусолить "зраду", а можно написать в личку и получить прямую обратную связь с техническим специалистом завода.
  7. Добрый день. D300 - отличный вариант для однослойной стены. В зависимости от того, что хочется получить на выходе нужно рассчитывать цифры теплопотерь и пр., и исходя из этих данных формировать стеновой пирог (а также пол, крышу, окна - т.к. основные потери тепла все же не стены и это обязательно нужно учитывать). Если дом для периодического проживания - жаль тратить отопление на прогрев толстых стен, если для постоянного проживания - ширина стены наоборот преимущество.
  8. Добрый день. Енерджи вполне можно использовать как внутреннюю отделку, как таковых противопоказаний нет, хотя конструктив мы не расписывали. Он паропроницаемый, ровный и легкий - не создаст значимых нагрузок на фундамент. Но таким образом решается только задача утепления, укрепить стену блоками плотностью 150 не получится. Если во главе угла стоит задача все же укреплять - 100 Д500, но нужно считать нагрузку на фундамент.
  9. Добрый день. Как вариант, рассмотрите утеплитель AEROC ENERGY D150. www.aeroc.ua/ua/produktsiya/teploizolyatsiya
  10. Вітання! Обидві позиції нарізаються під замовлення (в основному), тому краще зв*язатись з нашим відділом продажу, замовити, оплатити, ми поріжемо під вас масив і організуємо перевозку. Або транспорт самостійно - як зручніше.
  11. Наші техніки в один голос стверждують, що на міцність конструкції в цілому такі речі не вплинуть, що до причини - є кілька варіантів, що могло вплинути і спричинити такий ефект, тим більше через кілька років. Напишіть свій контактний номер, передам спеціалісту, проговорите із ним ситуацію.
  12. Вітаю! Стикаємось з поодинокими випадками таких звернень, в основному порушення структури через надмірне зволоження. У вас такого не було? можливо частково?
  13. Доброго дня! Клей потрібно наносити частково, тонким шаром. У відео www.aeroc.ua/ua/component/k2/itemlist/category/38?Itemid=314 "Виготовлення газобетону AEROC" десь із шостої хвилини проілюстровано технологію кладки. Паз чи гребінь - вибір залежить від кваліфікації каменярів, також пазований блок зменшує витрату клею. Знижки залежать від об*емів, звертайтесь до відділу продажів.
  14. Шановний дописувач! Дякую за коментар. Форум - це та площина, де кожен має свій інтерес і завзято його переслідує. У нас немає будівельного підрозділу і не планується (принаймі найближчим часом). Дозвольте зауважити, що ваше яскраве прагнення виразити свою думку якнайдошкульніше має мабуть (десь-колись-якось-з кимісь) певний ефект, адже ви також маєте ціль спілкування. Що до просування продукції - є досить реалізованих механізмів, форум більше площина для обміну досвідом ніж рекламна, це здавалось очевидним... Що до запрошення консультанта по будівельним роботам в штат або поза штатом - це питання досить глобальне - ми велика, прозора і від того досить бюрократична компанія, але в цілому не геть неможливе. Добавлено через 15 минут Доброго дня! Можна у любого з Київських дилерів або напряму з заводу. Якщо хочеться мінімізувати доставку - залежить від кількості, якщо там дійсно 1-2, швидше за все або є в наявності або привезуть з будь-якою ближчою машиною. Якщо у нас - теж не проблема відправити на Київський офіс, але зауважте, що ми тільки по безналу працюємо.
  15. Вітаю! Шановні учасники теми, вітаємо вас з минувшим професійним святом! Успіхів у всіх починаннях На жаль, окремий консультант по будівельним роботам у нас на разі відсутній, тому оперативність відповідей "прихрамує", за що щирі вибачення. Тим не менше, професіонали-практики з гарним досвідом на об*ектах на гілці присутні і ми вельми вдячні за предметне спілкування і навіть за суперечки - істина завжди десь поруч))
  16. Вітання! Ряд під віконним прорізом має армуватись в обох документах, як і кожен четвертий ряд кладки. Чи питання в іншому?
  17. Вітання! Якщо блок купувався безпосередньо на заводі, потрібна заява на ім*я генерального директора, в якій мають бути вказані дані покупки - покупець (він же платник), №ТТН або видаткової, дата покупки, поставки, кількість невідповідного блоку. Обов*язково фото. Якщо покупка через дилера - в цілому те ж саме, тільки із залученням продавця. На заводі є контроль, який приймає і розбирає такі випадкі, починаючи від лінії виробництва до фото загрузки - всі етапи зафіксовано. По Київській області наші представники виїзжають обовязково, в регіони - в залежності від конкретного випадку. По кожному зверненню складається акт із висновками по якому власне приймається рішення. Доставка по домовленості. Якщо винен перевізник, ми це виявляємо, тому що кожна загрузка фотографується, є чіткі рекомендації по перевезенню, але на умовах самовивозу ми не можемо наполягати на дотриманні цих умов. Добавлено через 4 минуты Вітання! Комерційний відділ ТОВ "Аерок" Тел.: +38 044 391 31 92 Факс: +38 044 377 72 24 Моб: +38 068 538 60 30 E-mail: sales@aeroc.ua
  18. Вітаю шановні! Відповідь швидше для усіх зацікавлених дописувачів, ніж на цю конкретну ремарку) Рекламації приймаються, представники заводу приїзжають, питання вирішуються індивідуально і в короткі терміни. Головне - виявляти, фіксувати, доносити інформацію.
  19. В такому випадку радимо звернутись до місцевого представника www.aeroc.ua/ua/vu-kupiti/zhitomirskaya-oblast або до будь-якого Київського представника, якщо Житомирський не зможе допомогти.
  20. Доброго дня! Проведено модернізацію виробництва, на разі випускаються 250 та 280 за висотою блоки.
×
×
  • Створити...