Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дипломат

Пользователи
  • Публікації

    40
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Дипломат

  1. Доброго всім дня. Залив монолітне перекриття, кришу в цьому році не встигаю. Чи треба вкривати бетон на зиму?
  2. Підкажіть будь ласка якого діаметру і з якою частотою кріпити шпильки для подальшого кріплення мауерлату(криша двохскатна, будинок 10х10м)
  3. Доброго дня всім форумчанам. Підкажіть яких розмірів та як правильно кріпити двохрівневі дерев'ні балки перекриття по газоблоку шириною 40см. (внутрішня опорна стіна в 1,5 цегли)? Довжина балок - 4.2 та 5.1м.
  4. Доброго дня. Можу запропонувати еврорубероид без посипки Уніфлекс на поліестері. Товщина 3.6мм. Клас бізнес - срок служби не менше 20-ти років. Віддам 8 рулонів за 2000грн.
  5. Уніфлекс ЕПП на поліестровій основі 3.6 кг/м.кв. Віддам усі 8 рулонів по 250грн.
  6. Що стосовно тріщин? ЕППС можна відразу на свіжонанесений ПБ-1к клеїти? Розхід я так розумію менший в мастики майже в 2 рази ніж в Аквамата?
  7. Якого роду тріщини Ви бачили - горизонтальні чи вертикальні. В мене зверху цоколя армопояс по кругу звязаний і залитий одночасно з монолітним перекриттям(такий собі дзот). Стіни з газоблоку, тобто великих навантажень на фундамент не буде. Що легше наносити кісточкою не спеціалісту з армуванням тревірою - П1к чи Аквамат еластік?
  8. Аквамат еластік - вічний, а як на рахунок ПБ-1К? Які переваги одного перед іншим? В ПБ-1К є одне застереження в описі - не рекомендується для рихлих основ, а в мене бетон не гладкий ідеально а шорохуватий трохи(такий ніби оштукатурений), правда я його гарно зашліфував алмазним шліфувальним кругом для бетону. Що порадите?
  9. Хто якою користувався і які результати? Є багато на ринку, ціни суттєво відрізняються(від 100грн Kreisel 810 до 1050грн Аквамат еластік за упаковку 25-30кг) Чи дійсно необхідна гнучка гідроізоляція, яка в 10 раз дорожче звичайної, чи спасе вона якщо тріщинка таки трапиться? Стіни цоколя монолітні (без армування) стоять на монолітній армованій подушці 30см товщиною на всю площу фундаменту + 30см поза стінами.
  10. Не можу розібратися з схемою армування газоблочної стіни, підкажіть будь ласка в низу віконного проєму армується самий верхній ряд, чи ряд нижче? Виробник дослівно пише-Обязательно необходимо армировать газобетонную кладку под оконными проемами, на схемі виглядає ніби передостанній ряд.
  11. На російському сайті виробника газобетону в рекомендаціях позаливу перемичок всередину вкладали не ЕППС а скловату пресовану, що думаєте з цього приводу, що буде доцільніше?
  12. Як часто і якої ширини, а то вона не дешева, сама вузька 15мм - 25грн за 5 м. в Епіцентрі. Підкажіть ще технологічне рішення для заливки надвіконних та наддверних перемичок з Вашого досвіду.
  13. Якщо в мене блок 400мм, то опирання моноліту на блок буде 250мм, достатньо? Еппс всередині між бетоном і 100мм газоблоком, правильно? Приклеєного 100мм газоблоку в якості нез"ємної опалубки достатньо щоб втримати бетон при заливці? Планував моноліт 150мм товщиною з перевязкою в один шар 12 арматури з кроком 20х20см, 10 метровими прутами в двох напрямах, мах. довжина прольотів - 6м., кажете товщини моноліту в 12 см буде достатньо? Наскільки критично наявність голого металу в газоблоці, як рекомендують мої будівельники? Перфорована лента мається на увазі оцинкована шириною 15-25мм в рулонах по 5-25м., її дійсно треба забивати оцинкованими цвяхами в газоблок, скільки випускати в один і другий матеріал, як часто? Дякую за допомогу, завтра починаю кладку.
  14. Тобто можна монолітне перекриття заливати одночасно з армопоясом (балкою) по периметру газоблочних зовнішніх стін в одній площині (внутрішня несуча стіна буде з цегли, її армувати не потрібно, правильно)? Планую залити моноліт та ППС по периметру викласти, який з монотом звяжеться після заливки для уникнення мостиків холоду, якої товщини ППС тоді брати? Як звязати внутрышны цегляны з зовнішніми газоблочними (одні рекомендують газоблоки через один випускати всередину будинку та звязати потім з цегляною кладкою розчином, другі - перфорованою оцинкованою лентою (забитою оцинкованими цвяхами в зазоблок та прокладеною в цегляну кладку), мої робочі рекомендують вбивати в газоблок під різними кутами дві катанки, потім вигинати та в цегляну кладку кожні 3 ряди цегляної кладки. Що порекомендуєте з власного досвіду?
  15. Це правостороння дверка(відкривається правою рукою вправо), я правильно зрозумів? Фото зроблене з внутрішньої сторони дверей?
  16. Щебня нема, пісок мій з котловану, максимум пару камінців(бувше поле), думаю простий розвод з просівом
  17. Поки що це тільки цокольний поверх, до криші ще далеко. Не впевнений що ця ж бригада буде з постійними накрутками. Розгрузка окремо оплачується. Яка зараз актуальна ціна на кладку перестінку в одну цеглу? Добавлено через 5 минут Буду з ними розмовляти, проте думаю для отримання мого замовлення зразу дали хорошу ціну а по ходу діла апетити прокинулись, захотілося більше. + як вже писав вище добавили статті - просів піску - 500грн, піднос цегли - 1000грн(Це на 14 кубів цегли), кран взяв би 350грн. Кладка каналів під каналізаційні труби - 3грн цеглина.
×
×
  • Створити...