Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дипломат

Пользователи
  • Публікації

    40
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Дипломат

  1. Доброго дня всім форумчанам. Підкажіть яких розмірів та як правильно кріпити двохрівневі дерев'ні балки перекриття по газоблоку шириною 40см. (внутрішня опорна стіна в 1,5 цегли)? Довжина балок - 4.2 та 5.1м.
  2. Сообщение от InSAn

    Откуда забирать? Он с посыпкой или без?

     

    Добавлено через 2 минуты

     

    Присоединюсь к вопросу, т.к. Техноэласты всякие бывают - и для крыши, и для фундамента.

     

    продажа пока приостановлена( может пригодиться самому)

     

     

    Доброго дня. Можу запропонувати еврорубероид без посипки Уніфлекс на поліестері. Товщина 3.6мм. Клас бізнес - срок служби не менше 20-ти років. Віддам 8 рулонів за 2000грн.

  3. Якого роду тріщини Ви бачили - горизонтальні чи вертикальні. В мене зверху цоколя армопояс по кругу звязаний і залитий одночасно з монолітним перекриттям(такий собі дзот). Стіни з газоблоку, тобто великих навантажень на фундамент не буде.

    Що стосовно тріщин?

    ЕППС можна відразу на свіжонанесений ПБ-1к клеїти?

    Розхід я так розумію менший в мастики майже в 2 рази ніж в Аквамата?

  4. Усадочные трещины, которые я наблюдал были от 1 до 4-5 мм.

    Якого роду тріщини Ви бачили - горизонтальні чи вертикальні. В мене зверху цоколя армопояс по кругу звязаний і залитий одночасно з монолітним перекриттям(такий собі дзот). Стіни з газоблоку, тобто великих навантажень на фундамент не буде.

    Що легше наносити кісточкою не спеціалісту з армуванням тревірою - П1к чи Аквамат еластік?

  5. Я бы Вам порекомендовал Аквасмарт ПБ-1К.

    Это битумно-полиуретановый состав на водной основе.

    Основные плюсы :

    - на бетон наносится без грунта (поверхность просто надо смочить)

    - пастообразный (не стекает с поверхности, можно нанести одним слоем за раз)

    Аквамат еластік - вічний, а як на рахунок ПБ-1К? Які переваги одного перед іншим?

    В ПБ-1К є одне застереження в описі - не рекомендується для рихлих основ, а в мене бетон не гладкий ідеально а шорохуватий трохи(такий ніби оштукатурений), правда я його гарно зашліфував алмазним шліфувальним кругом для бетону. Що порадите?

  6. После этих случаем у меня одна рекомендация : если бетонная стена не армирована, то эластичная гидроизоляция (полимерцемент или полимер) с армированием полиэстеровым тканным или нетканным волокном.

    __________________

    Ваш Аквамат флекс підійде?

  7. Хто якою користувався і які результати? Є багато на ринку, ціни суттєво відрізняються(від 100грн Kreisel 810 до 1050грн Аквамат еластік за упаковку 25-30кг) Чи дійсно необхідна гнучка гідроізоляція, яка в 10 раз дорожче звичайної, чи спасе вона якщо тріщинка таки трапиться? Стіни цоколя монолітні (без армування) стоять на монолітній армованій подушці 30см товщиною на всю площу фундаменту + 30см поза стінами.
  8. Есть еще вариант на водной основе - это полимерцементный материал Аквамат-Эластик (ссылка устарела)

    Расход в Вашем случае = 3 кг на 1 м кв.

    Основным преимуществом этого вида (полимер-цементной) гидроизоляции - срок её службы равен сроку службы конструкции.

    По сроку службы Аквамат флекс аналогично?

  9. Не можу розібратися з схемою армування газоблочної стіни, підкажіть будь ласка в низу віконного проєму армується самий верхній ряд, чи ряд нижче? Виробник дослівно пише-Обязательно необходимо армировать газобетонную кладку под оконными проемами, на схемі виглядає ніби передостанній ряд.
  10. Наверное я бы сделал снаружи 100мм газоблок и 20мм ЭППС, внутри бетон до края, доской сделать опалубку. Многие так делают, бетон внутри потом можно чем нибудь изолировать.

    На російському сайті виробника газобетону в рекомендаціях позаливу перемичок всередину вкладали не ЕППС а скловату пресовану, що думаєте з цього приводу, що буде доцільніше?

  11. Перфорована лента мається на увазі оцинкована шириною 15-25мм в рулонах по 5-25м.

     

    Да, запускаем на всю толщину газоблока почти и выпускаем см на 40 в кирпич.

    Як часто і якої ширини, а то вона не дешева, сама вузька 15мм - 25грн за 5 м. в Епіцентрі.

    Підкажіть ще технологічне рішення для заливки надвіконних та наддверних перемичок з Вашого досвіду.

  12. Самый правильный вариант - нарезать 100мм толщиной блоков по высоте вашего монолита точно, например 120мм и наклеить по периметру наружному ГБ. Это будет несъемная опалубка. Потом ЭППС, в этом случае можно не экономить и пустить 50мм. Потом ставим подпорки, ОСБ или что у вас там в виде нижнего поддона, армируем все и заливаем монолит.

    Якщо в мене блок 400мм, то опирання моноліту на блок буде 250мм, достатньо? Еппс всередині між бетоном і 100мм газоблоком, правильно? Приклеєного 100мм газоблоку в якості нез"ємної опалубки достатньо щоб втримати бетон при заливці? Планував моноліт 150мм товщиною з перевязкою в один шар 12 арматури з кроком 20х20см, 10 метровими прутами в двох напрямах, мах. довжина прольотів - 6м., кажете товщини моноліту в 12 см буде достатньо? Наскільки критично наявність голого металу в газоблоці, як рекомендують мої будівельники? Перфорована лента мається на увазі оцинкована шириною 15-25мм в рулонах по 5-25м., її дійсно треба забивати оцинкованими цвяхами в газоблок, скільки випускати в один і другий матеріал, як часто? Дякую за допомогу, завтра починаю кладку.

  13. А если еще перекрытие первого этажа будет монолитным или часторебристым (терива), т.е. интегрированным с армпоясом, то вообще отлично

    Тобто можна монолітне перекриття заливати одночасно з армопоясом (балкою) по периметру газоблочних зовнішніх стін в одній площині (внутрішня несуча стіна буде з цегли, її армувати не потрібно, правильно)? Планую залити моноліт та ППС по периметру викласти, який з монотом звяжеться після заливки для уникнення мостиків холоду, якої товщини ППС тоді брати? Як звязати внутрышны цегляны з зовнішніми газоблочними (одні рекомендують газоблоки через один випускати всередину будинку та звязати потім з цегляною кладкою розчином, другі - перфорованою оцинкованою лентою (забитою оцинкованими цвяхами в зазоблок та прокладеною в цегляну кладку), мої робочі рекомендують вбивати в газоблок під різними кутами дві катанки, потім вигинати та в цегляну кладку кожні 3 ряди цегляної кладки. Що порекомендуєте з власного досвіду?

  14. Вы хотите чтобы ваши вентканалы и дымоходы были ровными и швы затёрты? Вот и цена, кладка ведь особенная:) И времени уходит больше и подымать над крышей надо будет.

    Поки що це тільки цокольний поверх, до криші ще далеко. Не впевнений що ця ж бригада буде з постійними накрутками. Розгрузка окремо оплачується.

    Яка зараз актуальна ціна на кладку перестінку в одну цеглу?

     

    Добавлено через 5 минут

    нехай тоді розшифрують ті +100 грн від початкової ціни що в неї закладено,які роботи крім кладки цегли.

    Буду з ними розмовляти, проте думаю для отримання мого замовлення зразу дали хорошу ціну а по ходу діла апетити прокинулись, захотілося більше. + як вже писав вище добавили статті - просів піску - 500грн, піднос цегли - 1000грн(Це на 14 кубів цегли), кран взяв би 350грн. Кладка каналів під каналізаційні труби - 3грн цеглина.

×
×
  • Створити...