Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

domostrojj

Пользователи
  • Публікації

    65
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

domostrojj's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

52

Репутація

  1. Будинок відстоявся на фундаменті, прийшов час доробляти під ключ. Почали з шліфовки та покраски зовнішніх стін: Вийшло дуже гарно
  2. Треба краще вишліфовувати дерево. На дереві багато гнилі і синіви, їх безколірна фарба не заховає.
  3. Я будую зруби більше десяти років, реалізував більше сорока обєктів. Ви продавець кровельних матеріалів, тому не дивно, що ви не бачите звязку між двома обєктами, і такі нюанси для вас не зрозумілі. Добавлено через 33 минуты А хто робить висновки? Ми в цій темі даємо рекомендаціі,чим краще крити зруб, я не писав що не можна крити металом, накривають різними матеріалами, але я надаю перевагу важкій кровлі.
  4. У квітні 2013р. зруб змонтували на фундамент і накрили керамічною черепицею фірми Tondach. Після року усадки, літом 2014р. доробили всі інші роботи. Будинок більше не сідав, великі тріщини в дереві не з"являлися, герметик не повилазив. Фото зроблені в 2017р. У знайомого зруб, накритий металочерепицею, сідав 2,5роки. Місцями дерево повело, щілини були до двох сантиметрів.
  5. Скільки років зруб давав усадку.Угли, стіни рівномірно сідали?
  6. Щоб зруб сідав рівномірно, його бажано пригружати важкою кровлею. З ОБМЕЖЕНИМ бютжетом, на мою думку, Ондо кращий варіант. Майстри іі не люблять монтувати, бо вона погано ріжеться і сверлиться. Вентиляційні черепиці мені замінили безкоштовно і в мене до них претензий немає. За три роки експлуатаціі у моіх замовників до кровлі ніяких претензій не було.
  7. Герметизували в 2014р. фото зроблені 2017р. Remmers acryl 100
  8. Я рекомендую ЦПЧ Ондо накривати зруб, якщо обмежений бютжет і немає можливості накрити керамікою. З 2014р. я накрив Ондо три обєкти, від замовників поки нарікань не було. Майстри не люблять її монтувати, кажуть, дуже крихка Добавлено через 10 минут У мене одного разу розклеїлися вентиляційні черепиці. Виробник пояснив це не якісним клеєм і замінив мені усі браковані частини.
  9. Якщо зруб сідає рівномірно, то не потрібно. Якщо нерівномірно, тоді потрібно. Все залежить від конструкції.
  10. ЦПЧ Ондо буде дешевше мягкої кровлі, і ліпше для зрубу
  11. Бажано щоб один підрядник (який будував зруб) усе робив під ключ Скиньте фото зрубу, постараюся допомогти
  12. У мене паркан з необрізної смереки, фарбував чотири роки тому Remmers НК Лазур, торці обробив SW-910, результатом задоволений.
×
×
  • Створити...