Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

S@shok

Пользователи
  • Публікації

    47
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

S@shok's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

8

Репутація

  1. Дякую за відповідь, але в душовій і туалеті вони вже є, мене цікавить саме парильня. Як це правильно зробити. Вікон в парильні не планується. Вентилятор планував на витяжку в парильні поставити
  2. Доброго дня, підскажіть як краще зробити вентиляцію в парильні з дровяною пічкою? Чи треба приточну і загальну робити? Чи достатньо одної витяжки? На якій стіні на якій висоті краще робити? Креслення парильні і прилеглих приміщень додаю у вкладенні.
  3. А взагалі в розрізі цієї теми - стіни біля печі яким краще оздоблювати матеріалом? В плані облицівальним, тобто чи може це бути облицювальна плитка, чи це має бути суто якась вогнетривка плитка, чи це має бути натуральний камінь, чи може це бути штучна плитка під камінь холодної формовки яку наприклад вироблює золотий мандарин? Які розчини підходять, тобто це може бути просто клей для плитки церезіт чи полімін чи це має бути якийсь вогнетривкий клей? І ще питання на якій мінімальній відстані від дровяної печі допускається обшивка деревяною вагонкою?
  4. Доброго дня, збираюсь обшивати парильню, підскажіть чи можна використовувати просту базальтову вату izovat 45ї щільності? Чи обов'язково брати вату з фольгою? Яка впринципі має бути щільність? Яку бюджету вату можна використати? Дякую
  5. В том то і справа що прийдеться топити, бо це окрема будівля і туди проведена вода і опалення з будинку. А тепла підлога від котла зроблена.
  6. А якщо буде тепла підлога? І взагалі варто підлогу в парній утеплювати, робити теплу підлогу, гідроізоляцію?
  7. Питання щодо пирога стіни в парильні - чи варто від підлоги робити пояс плиткою висотою наприклад 15см а потім починати обшивку бруски і т.д.?
  8. Я так розумію що якщо робити без шахти то головне зробити димохід із сендвіч та ізолювати від дерев'яної конструкції даху. Конструкція яка ізолює димохід від дерева, рамка, продається готова? Яку вату туди треба класти? Як виготовити сендвіч самостійно? Дякую.
  9. Перше коліно мав на увазі такі варіанти.
  10. Без шахти ніяк не обійтися?
  11. Доброго дня, цікавить питання облаштування димоходу крізь дерев'яний дах. Як правильно облаштувати димохід від печі і до виходу наверх? Чи потрібно перше коліно з загрузкою під камені чи воду? Як пожежобезпечно пройти дерев'яні перекриття? Як знаружі закрити трубу щоб не попадала дощова вода?
  12. Доброго дня, підскажіть яка вата підходить для самої парильні? Чи підходить звичайна базальтова наприклад izovat? Чи підходить конопляна і якої товщини оптимально робити? Товще 5см не планував тому що маленьке приміщення. І чи варто брати вату вже з фольгою? І ще питання - в мене в районі печі(дровяна) стінка цегляна, чи нормально її не утеплювати а залишити як є?
  13. Находится в Киеве, Подольский район, цена 60 грн за штуку.
×
×
  • Створити...