Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

pirlo

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

pirlo's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

3

Репутація

  1. Доброго дня. Від чого ж шість тисяч на кімнату? Як ви рахуєте? Ви знову вводите людей в оману. Як я розумію, і це підтверджується по розрахунках на мої кімнати, одна ревента в одну кімнату, як і вентс, ціна 2700 грн. Щоправда мені коштував один пристрій 3200 грн . Але це з урахуванням блоку з контролером, але якщо буду доукомплектовувати свій будинок цією системою, блок з контролером більше не потрібен, він розрахован на чотири пристрої. Справа не є в тому, що мені не сподобався твін фреш, або конкретно мені не підійшов, я його ніколи в житті не демонтував би, я не на стільки заможня людина, але після того як я придбав твін фреші, я взагалі вважаю що він мало кому може знадобитись. Він виглядає поруч із ревентою як дуже і душе дешева копія з відверто поганою якістю. Але то є ще пів біди, хто в ту стіну буде заглядати, найстрашніший жах, це його шум, неприємний, постійний, від холодильника то ще можливо сховатись в спальній кімнаті, а від цього, де стоїть в кімнаті і відпочинку і спальних, нікуди. Пан Reyder, ви встановили собі в домі твін фреші? Встановіть. Я дуже сумніваюсь що це колись буде. Це вже перетворилося не лише на вашу думку, це вже є рекламація товару, після ваших плюсів на користь вентса, порівняльних таблиць, наприклад я, і повірив вашим доказам і що?? Я взагалі дивуюсь тому, що ви кажете що вентс кращій. Цього бути просто не може. Хіба що вентс постарався вислати мені найжахливіші моделі з бракованими вентиляторами, а ревента навпаки, але ж то є абсурд. Мабуть що ви все ж таки не бачили ревенти взагалі. Висловився. Це були вже емоціі. Але я вважаю що витративши на твін фреші майже 12000 грн. і не користуватися, я маю право на маленькі емоції. Вирішив зекономити якісь 2000, а врешті-решт потрапив на 12000 викинутих грошів. Це все добре, залякати судом, або чимось ще, але це ж стільки мороки. Звісно що не відповідають заявлені виробником показники, але ж судитись з таким гігантом як вентс, сумніваюсь що маю розраховувати на успішну кампанію. Для себе зробив висновок, у вентса придбати можливо лише дрібні покупки, решітки, воздуховоди, хомути, що і робив раніше, дешево, якість не потрібна, але ні в якому разі не вентиляційні пристрої. По всім сайтам казати про це, та немає в мене стільки часу. Дякую за поради.
  2. Дорого дня. Нарешті на вихідних монтували мені ревенту. Якщо не враховуючи те, що у вентса діаметр отвору є менший, а у ревента більший, багато часу зайняло збільшення отвору, врешті-решт закінчилось все прийнятно. Не можу сказати що третя швидкість у ревента є дуже тиха, але перша та друга швидкості приємно вразили тихою як для нас с дружиною роботою. Доки працюють другий день поспіль, якщо буде все гаразд, замовлю ще три пристрої що залишились. Зробити висновку про ефективність системи не маю можливості, бо мало часу пропрацював. Фото звісно зроблю, але вже монтованої системи, запрошу до себе дітей, нехай фотографують. Нажаль повернути твін-фреши можливості немає, бо то не є брак. Хоча рішення про придбання твін-фрешів прийняв прочитавши цей форум, і нажаль став бік людей, що відстоювали вентс. Швидше за все тут відбулася конфронтація двох виробників, але на практиці тільки зрозумів що не зовсім добросовісна. І в цю пастку нажаль я і потрапив. Сумно. Бо це мені обійшлося в кругленьку суму. Від мене маленький висновок. Клас пристроїв однозначно різний, ревента на голову вища від твін фреша, робота приємніша. Вентс дуже і дуже бюджетна модель, все виглядає дешево і робота вентса є дуже голосною. Побажання, щоб в нашій державі була хоча б добросовісна конкуренція, бо через це можуть фінансово страждати покупці.
  3. Доброго дня. Є бажання розповісти свої враження про вент. системи з рекуперацією. Придбавши вентс твін фреш, я розраховував дещо на інше, це я вже описав вище. Користуватись цією системою можна, але нерви треба мати залізні, бо шумить так, що мене це душе швидко почало дратувати. Тягнути до зими немає сенсу, беззаперечно-демонтаж. Але отвори в стінах є. Шостого серпня замовив ОДИН пристрій від ревента, вже побоююсь замовити відразу всі. На вихідних прибув перевізником, але забрати зміг тільки вчора вранці. Враження : пристрої хоч і однакові, але суттєво відрізняються, ровента більша, нажаль доведеться збільшити один отвір в стіні, але складається враження, що ровента є класом вища від вентса, набагато якісніші деталі, більш прискіпливі до дрібниць, чого у вентса нажаль немає, якісна оболонка телескопічна, кардинально відрізняються внутрішні елементи де є теплообмінник, ровента гарно ізольована, але чомусь дуже відрізняються самі теплообмінники, напевно від різних виробників. Здивувався що у ровента є отвори для відводу конденсату, у вентса взагалі не передбачено, а також приємно здивувала не звичайна тканина фільтра. Що не сподобалось : внутрішня кришка від того ж вентса, але з їхніми заводськими переробками. Вважаю що не найкраще рішення. В цьому пристрої повинна бути своя внутрішня кришка. Зовнішня кришка, дуже гарна, але й дуже важка. У вентса зовнішня кришка повинна закріплятись безпосередньо до стіни, засвірлюючи стіну, у ровента вона чіпляється до телескопічної оболонки, це приємно, але важить багато, у вентса легша. Найголовніше, пристрій ще не встановлював, але підключити спробував на столі, третя швидкість працює голосно! але перша та друга набагато тихіші. Відрізняються від вентса значно. Після монтажу буде відчутно що до чого. Також приємний пульт. Набагато кращій від клавіш вентса. Взагалі доки що враження приємні. Але очікую монтажу і пуску цієї системи.
  4. Доброго дня. Викликав до себе через знайомого фахівця в галузі електроніки, послухавши роботу твін-фрешів він також здивувався шуму. Він стверджує що то є недоробка самої електроніки. Не знає на скільки то є правда. Бо на другій швидкості цього неприємного шороху немає, але на другій швидкості вентилятор обертається дуже і дуже швидко від цього шуму ще більше ніж на першій, навіть не розумію яка жахливіше. Але навіть перша швидкість голосніше ніж ввімкнутий кондиціонер та стаціонарний комп’ютер разом взяті. Знаходитись в приміщенні з увімкнутими системами неприємно. Вони я так вважаю не розраховані знаходитись в кімнатах. Офіси, або суспільні місця, то є призначення цих систем, де є багато сторонніх шумів і робота ветса не дратуватиме.
  5. Доброго дня. Придбав чотири пристрої від Вентс Твен фреш, відразу з”явились питання. Звонив до Вентса, щось з”ясувати в них не так легко, набагато легше придбати. Один з чотирьох пристроїв майже не працює, вентилятор ледь обертається, а в інших йде неприємний шум, добре що працюють але також не те на що я розраховував. На Вентсі радять користуватись меншою швидкістю. Тут є фахівці з продажу та встановлення вентса, як я зрозумів , дайте пораду що я не так роблю чи що? По перше в чому може бути справа в першому пристрої, все роблю по інструкції, але вентилятор обертається зовсім трохи, а також найбільші мої хвилювання з боку неприємного шуму, то є така робота цих рекуператорів чи то є брак? Відверто кажучи неприємні враження від придбання.
×
×
  • Створити...