Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Outlaw_UA

Пользователи
  • Публікації

    26
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Київ
  • Пол
    Мужской

Outlaw_UA's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

3

Репутація

  1. Є дешевші варіанти Розподільники коштують близько 600−1000 грн. за прилад. Для трикімнатної квартири необхідно буде встановити мінімум 4 розподільника (на батареї в кожній кімнаті плюс кухня). Тобто бюджет тільки на розподільники складе близько 2400−4000 грн. Але цю суму необхідно помножити в кілька разів, оскільки крім розподільників необхідно ще встановити терморегулятори і байпаси на батареї, якщо їх немає. Це дозволить жителям квартир регулювати температуру батарей і впливати таким чином на обсяги споживаного тепла. До цього необхідно буде додати вартість концентраторів інформації з розподільників через радіозв'язок і доступом в інтернет. Не кожна сім'я буде готова викласти за раз від 6 до 12 тис. грн. на такий, здавалося б, корисний захід. wz.lviv.ua/news/379255-platyty-za-opalennia-tilky-svoiei-kvartyry-u-skilky-obiidutsia-indyvidualni-lichylnyky-tepla Добавлено через 1 минуту Потрібно щоб в будинку було не менше 50% бажаючих
  2. Дякую за пораду, але те саме мені говорили про хік Скажіть, експерти, якщо писати з камери в FullHD то немає різниці між 2020 та 2032 ? Бо читав що у 2032 кути огляду менші, але я думаю що то на максимальних режимах, а у 1920х1080 мають бути однакові.
  3. саме так, просто 8 то значення з таблиць, навів для прикладу
  4. Дистанція 4-7 метрів, дивлюся на 2МП хік з 6мм об'єктивом. Кута огляду вистачає(кути піддивився в інеті).
  5. В такому разі і 4МР не допоможе Я маю на увазі, що якщо однакові умови. Існує думка, що на певній відстані уже потрібні мегапікселі, воно і зрозуміло чому. Тому хотів лише уточнити у практиків своє питання.
  6. Я правильно понимаю что для идентификации морд лица на расстоянии 5-6 метров достаточно 2МП ?
  7. Во многих странах Европы так и сделано. Какая-то часть насчитывается как абонка даже если на квартирнике 0, но там действительно квартирники у всех.
×
×
  • Створити...