Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Янет

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

Янет's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Не віддають 3-тє повідомлення, яке відправляли в Київський ГАСК. Як і попереднє, 2-е, вони переслали на наш місцевий буд-контроль, а ті повідомлення не віддають, хочуть щоб ми підписали як перевірки, де про відсутність повідомлень в міськ.раду та пожежників зазначено.
  2. Квитанції не зберігали ) Але по 1-му і 2-му є роз'яснюючі листи-відповіді від ГАСКУ. І на першому повернутому повідомленні є штампік. По третьому не знаю - не віддають в місцевій інспекції.
  3. В пошуках виходу з ситуації натрапила на форум stroimdom. Начиталась історій і волосся дибки пішло від того, до чого чіпляється інспекція - стрічковий фундамент, дозвіл (ліцензія) на буд. роботи в т.д.... Наче і в рожевих окулярах ходжу, але відчула себе такою ) І почала подумувати про те щоб наплювати на бюрократію, будуватись, а потім звернутися до фірми з узаконення самобудів. Форумчани, потрібна Ваша компетентна думка. У нас схожа ситуація як в Умнички. Районний ГАСК лякає штрафами за відсутність повідомлення в міськраду та пожежників. - повідомлення подали в серпні 2012 р. - залили фундамент. - в вересні 2012 повідомлення повернули поштою. - Вдруге поведомлення подали в жовтні 2012 - в січні 2013 повідомлення знов повернули через місцеву інспекцію (там воно так довго і залежалось, а ми думали, що вже пройшло ( - переписали і послали втретє в лютому 2013 - знов довгий час тиша, знов понадіялися наївні ( - в червні побудували коробку і почали зводити дах. - подзвонили з місцевої інспекції, сказали що в них наше повідомлення, але вони повинні здійснити перевірку. - приїхав позаштатний співробітник, пофотографував будівлю і всі документи. Запитав за повідомлення в міську раду та пожежникам. Ми їх не робили бо не знали що потрібно Зрозуміли, що лоханулися. Інспектору сказали що вони десь є, треба пошукати. - з інспекції запросили приїхати підписати акти перевірки. Приїхали, прочитали і не підписували. - далі серія дзвінків з погрозами від інспекторів про штрафи. - подали повідомлення в міську раду (заднім числом не можна, бо в них електронна б/д. Там сказали що про штрафи за несвоєчасне повідомлення/не повідомлення місцеві органи не чули і не штрафують, і в архітектурі також про таке не чули. З пожежними пробували домовитися про повідомлення заднім числом, поки не вдається. - інспектора повідомлення не віддають. На сайті ГАСК - не знайшла, значить не зареєстрували ( Шукала в постановах штрафи за не повідомлення/не своєчасне повідомлення міськ.органи і пожежних - не знайшла, схоже що штрафують тільки за повідомлення в арх-буд. контроль. Також вичитала про порушення в діях інспекції: 1. акт і протокол перевірки не був складений на місці 2. перевірка повинна бути протягом 3-х міс. з дати подання повідомлення, а пройшло вже майже рік. Порадьте, будь-ласка, як діяти далі.
×
×
  • Створити...