Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

DmytroM

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача DmytroM

  1. Дякую за пораду. Якщо цікавить, то Алютех мені порахували менше 1000Є. По пропозиції по Вішньовскі біля 1200Є. Запчастини є в наявності на складі (принаймні мене так проінформували). Далі, по стендам. Ворота Дурхана знаходилися у закритому приміщенні, і вони відкривалися з заїданням. Як пояснив продавець, винна в тому дурханівська конструкція стенду, яка сама по собі перекошується, і вносить похибки у роботу воріт. Якщо це так - то ганьба таким виробникам, які власний стенд не можуть зробити так, як належить. Ворота Хермана бачив в двох екземплярах, також в закритих приміщеннях. Усе працює ідеально, що не дивно. Стенд Вішньовских воріт як не дивно знаходиться на вулиці, під відкритим небом. Але закриваються вони значно легше від Дурхана, хоча і не так легко, як "лабораторний" варіант Хермана. По ціні, звичайно виграє Аллютех. І досить серйозно. І завальцовка панелей в Алютеха мені більше сподобалася, якщо чесно. Проте прочитавши ваші відгуки, мабуть зупинюся на Вішньовскіх. А там побачимо.
  2. Дружині більше Вішньовскі ворота сподобалися. Та й реальні ворота ми бачили лише Дурхан (чи це слово тут заборонено?), Херман, та Вішньовскі. Алютехівських воріт на фірмах, які ними торгують не бачили, лишень зразки панелей. А я більше схильний довіряти тому, що зміг помацяти руками... Дурхан ніяк не вразив, Херман задорогий. Ось і залишився цей вибір, Вішньовскі чи Аллютех. Та й більша довіра до Польського виробника, аніж до Київського (Алютех ніби вже в Києві ріжуть - комплектують?).
  3. Регочу - не можу. Це я про шпигуна. Змушений вас розчарувати, я дійсно вибираю для себе ворота. Що правда в мене трішки зменшився розмір воріт, з 4.5 метрів до 4-х. І, поки що, вирішив зупинитися на Вішньовських воротах. Пропозицію по них тут так і не отримав, отже буду орієнтуватися на ту пропозицію, яку мені озвучив представник у моєму місті. Щиро вдячний за відгуки, та цінні зауваження по воротам.
  4. Це якось впливає на стійкість воріт? Чи можливо петлі просто не встановлені? Дивився в каталоги польського сайту, там на малюнках петлі є... Принаймні по одній петлі по центру панелі...
  5. А чи можна отримати цінову пропозицію для розмірів 4.5 метра ширини на 2100 висоти?
  6. Так, Аллютех розглядав тільки з торсіонним механізмом...
  7. Ага, невеличке уточнення. Ворота тільки механічні наразі. Без автоматики. З торсіонними пружинами. Автоматика можливо буде доставлятися згодом. Тобто наскільки якісна фурнітура у Вішньовскі, і чи краща вона від Алютехівської?
  8. А на скількі вони пристойні? Чи вартують вони різниці в 300Є порівняно з алютехом? Невже ніхто не ставив їх?
  9. Доброго дня шановне товариство. Вибираю секційні ворота в гараж, (4500х2000) або (4500х2100), проєму ще нема, тому можливі варіанти. Наразі зупинився на секційних воротах польської фірми Вішньовскі. Перечитав багато тем, проте про ворота Вішньовскі нічого не знайшов. Підкажіть будь-ласка, чи вартує їх ставити? Чи зупинитися на Аллютеху? Які їхні переваги - недоліки порівняно з Аллютехом? Дякую за інформацію.
×
×
  • Створити...