Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

касячок

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Львів
  • Род занятий
    газ, опалення
  • Пол
    Мужской

касячок's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

2

Репутація

  1. Щодо котла Ріннай , це була відповідь для користувача Tanyucha. А взагалі там є моделі 35 і 42 кВт для Вашого будинку.
  2. Продам б.в. котел Viessmann Vitogas100 потужність 60 кВт. + бойлер Vitocell на 300л. З автоматикою управління та датчиками + мікшер Viessmann на теплу підлогу.
  3. Можете також глянути на котли "Rinnai" також надійна та економна техніка і також пропонують управління котлом зі смартфону. www.rinnai.ru/product/boiler_smart.asp
  4. Доброго дня! Для всіх хто задумується про покупку газового котла!!!! До кінця січня при покупці котлів Rinnai курс 1$= 15 грн.!!!! Поспішайте!!! моделі від 11 до 42 кВт.
  5. Посмотрите на котлы Риннай, есть от 11 кВт. Они идут турбо, но с возможностю подключения в дымоход. модуляция до 3,5 кВт .
  6. 1) шум є така проблема, але дискофорту не створює. 2) ціни на рівні хороших котлів, Треба дивитись не на ККД, а на реальне споживання газу. При проектуванні конденсатників треба закладати нагрівальні прилади щоб різниця подача -зворотка була мінімальна, а це додаткові гроші. В режимі ГВП вони працюють з ККД приблизно 94-95%. 3)Навєн і Ріннай такі ж родичі як фероллі і Баксі. 4) І звідки такі відгуки????. Два роки тому було і -35, але нічого працюють. Доречі під Києвом встановлено їх досить багато і працюють вже по 5-6 років.
  7. Попрошу тут без образ, а котли дійсно хороші. Маєте якісь заперечення пишіть обгрунтовано, а не як бабка під підїздом!!!!
  8. Надійні і економічні котли. не так вже і мало їх в Україні вже близько 10000. Сам користуюсь і іншим рекомендую.:) З недоліків шум (. Проте цього року вийшла їхня нова модель тихіша і з більш розширеними функціями програмування.
  9. Котли японскої корпорації "Rinnai" працюють при падінні тиску газу до 3 мбар. Був навіть випадок що котел працював , а велика комфорка на плитці тухла))))) так що рекомендую), Нажаль тільки двоконтурні. від 11 до 42 кВт.
  10. Дійдете до газу, котла та опалення пишіть))))))
×
×
  • Створити...