Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

КГБ

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

КГБ's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. КГБ

    Ділянки біля Львова

    Був сьогодні у Ременеві. Цікавить мене тема будівництво з газоблоку, якщо є вже власники підскажіть. Внутрішні стіни бачу теж з газоблоку ( вони за додаткову плату з газоблоку, чи вже входять в загальну вартість?, тому що передбачувались деревяний карказ)І вітальня збільшилась приблизно на метр шириною, стала більш привабливою, за рахунок зменшення коридору і по аналогу кухня стала на метр вузькою. Впринципі проект подобається , можна сказати зацікавив, буду спостерігати за будівництвом. А підскажіть будь-ласка на цьому форумі є вже власники такої квартири? Дякую.
  2. КГБ

    Ділянки біля Львова

    Фото було зроблено приблизно місяць тому.
  3. КГБ

    Ділянки біля Львова

    Їздив , дивився, впринципі досить не погано розпочали будівництво, хороший економний варіант. Але дуже поволі будують, таке враження що будуть тягнути ще три роки. Тай коровник обіцяли в жовтні цього року, вже видно що не встигнуть.
  4. КГБ

    Ділянки біля Львова

    На рахунок "Трембіти". Хто бачив в Ременеві спарений Таунхаус з газоблоку між каркасним та коровником. Може хтось поділитися думкою на рахунок того будівництва? Буду вдячний. Добавлено через 1 час 14 минут Обіцяють здати будівництво в червні 2014 року. Правда судя по будівництву, явно не встигають.
×
×
  • Створити...