Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sppkmkm

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sppkmkm

  1. Будь-ласка порадьте інвертор до 1000-1400 грн. Сам ніколи не зварював, але маю бажання навчитися та ще вдома маю багато роботи по зварюванню, тож дешевше буде купити апарат та вчитись самому. Зазделегіть дякую.
  2. Я купував диски Нортон, коли один з них зажало між двух швелерів від ного вирвало 2 мм на 3см. Так, що я в них впевнений. Хоча дякую за корисну інформацію.
  3. Дякую за допомогу обрав (ссылка устарела) та (ссылка устарела))
  4. На фірмі де я працюю є три міксери фіолент, спаркі та інтерскол. Спарки задорого, а у фіолента неудобні ручки - у спарки і інтескола удобні, як і в статуса.
  5. Може ще хто має яку думку хоча б на рахунок міксера?
  6. На Вашу думку вона не дуже слабка(570 вт)
  7. Допоможіть обрати 125 болгарку між instrument-online.com.ua/produkt/sh-125-sf.html та instrument-online.com.ua/produkt/UShM-125-900.html, а таком міксер instrument-online.com.ua/electroinstrument/Interskol/Mixer/1.html та instrument-online.com.ua/produkt/mx-1400ce.html. Болгарка, що не викидати круги які залишильсь з 230 боша (5о шт), а міксер для замішування рідкої глини для штукатурки стін в сараї, а також бетону для заливання фундамента для забора. Яке Ваше враження від марки Status
×
×
  • Створити...