Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dim67

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

dim67's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. dim67

    Ділянки біля Львова

    Боюсь це вже у минулому - кажуть що колись Трембіта була інакшою, зараз ситуація міняється, є великі нарікання на містечко Княже (с. Вислобоки) - Трембіта навіть землю не в стані оформити нікому під будівництво, а, як результат, там немає ні електрики, ні газу, навіть воду, каналізацію і дороги не мають сили прокласи, зараз піднімають питання брати додаткові гроші за ці комунікації, хоча ціна мала входити в ділянку. А от обіцяти вони - майстри, шо не спитай то все за місяць-два, або навіть вже є, і то так роками триндять, а толку - нуль, повний нуль. Добавлено через 4 минуты ПРойшло вже більше року післа вашого поста, і як, провели вам хоч одну коммунікацію? Бодай світло дали? Ось такі от калачі...
  2. А щось чути коли ж електрику проведуть до того таунхауза в Вислобоках (Княже)? Бо без газу жити ще можна, а от без електрики - як?
  3. Замовив будинок у с Вислобоки (містечко Княже). Просто жах - ніхто нічого не робить, вже рік як купив, а навіть світла немає нормального (на все містечко - дротик з автоматом 32А, такої потужность на один будинок не вистачить), вже мовчу про обіцяні дороги, газ, воду, канадізацію, інтернет - НІЧОГО НЕ БУДУЮТЬ!!! Все стоїть, чисте поле, всі дома доводять до стану коробки, і так воно все стоїть, гниє. На питання коли ж буде електрика чи газ кажуть шо вот-вот, вже траншею риють, чи, за тиждень-два, і так кожен раз плетуть шось нове, а немає тут ні траншей, ні нічого, так дурять вже роками!!! Тримайтеся подалі - хто знає чи взагалі шось тут вийде, фірма дуже не серйозна, є люди що сплатили повну вартість відразу, і без договора (канадыйцю Тому в руки, він казав шо так скоріше збудує), то тепер їм кажуть що вони і не платили взагалі... опа! А ще станом на сьогоднішній день навіть цільве призначення землі нікому не поміняли, хоча, рік тому казали шо достатньо заяву написати, і де та правда??? РАДЖУ, перед тим як брати, переконайтеся: 1. Що до ділянки підведено газ, електрику (від РЕС, а не переноска яку чомусь назвали шо то електрика вже э), вода, каналізація, Інтнрнет. Якщо обіцяють шо за місяць буде то не поспішайте - приїдьте через місяць і подивіться як вас обманули. 2. Ділянка має можливість зміну статусу на населенний пункт, бо вони продають городи, по ціні міської землі, це нонсенс, і брехня шо ту землю так легко змінити статус, покажуть хоч когось кому таке щастя зробили!
×
×
  • Створити...