Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

mvv_kiev

Пользователи
  • Публікації

    48
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

mvv_kiev's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Преданный форуму
  • Начинающий собеседник
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

29

Репутація

  1. Повісив 4g камеру Boavision влітку минулого року. Працювала чудово через Київстар. Але після першого обстрілу восени, коли 4g валявся, правда недовго, камера перестала бачити мережу, пише "дізейбл". При вмиканні тестується штатно тобто жива. Може сукареб😠 спалив модем чи ще шось? Відмордував київстар - клянуться що сімка жива - регулярно нараховують на неї трафік по суперсилі. Може хто стикався, поборов, знає того, хто може відремонтувати? Камера: www.aliexpress.com/item/1005001557795148.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.112.61291802yGZ2Hc
  2. Маємо Водолій БЦПЕ 0.5-80У. Насосна частина заклинила намертво. Електро двигун як новий, хіба мастило замінити, автомат врятував. Ремонт насоса коштує 1700+грн. Нова насосна частина з заводу - стількі же, але для 0.5-63, її продуктивність менша, але задовольняє, зараз такий качає, піску менше. По картинках кріплення однакове. Насос буде в резерві до наступного разу:). Таке можливо, чи краще 0.5-80 (1900грн.)? Гроші не головне, головне пісок. Що порадять живі свідки.
  3. Двигун справний, журчить. А от насосна частина клинить намертво. Ну і див. фото. І перехідник відламався і кортус лопнув.
  4. Витягли таки насос. Майже на поверхні насос відірвався від труби, на перехіднику між насосом та клапаном була тріщина ну і акуратно відірвалась, але канатик втримав. Втулили все нове, добре відкачали, піску нема. Старий насос заклинив намертво, поїде в ремонт. Через цю тріщину потоком мабуть і каламутило відстійник, звідти й пісок, справа темна. І ніяких рефератів.😉 Може цей досвід комусь стане у нагоді.
  5. Паспорт трохи постраждав. Якщо можна детальніше і як лікувати? Про управління - суцільна інтрига.🤔 Насос Водолій БЦПЕ 0.5-80У, планується, якщо вдасться 0.5-63У. Напруга 220В завжди. Три зимні місяці не використовувалась.
  6. Віта поштова, під Києвом, 5 років. Останні два роки попер пиловидний пісок коричневатого кольору, за тиждень набираеться пів фільтра, дуже щільний. Насос став, спрацьовує автомат. Як лікується: аерліфт, желонка, нова свердловина? Як дістати насос, якщо засосало (ще не пробував, на днях смикнемо)? Звідки раптом взявся цей пісок? Буду вдячний за поради і досвід..
  7. На стовпі, на висоті 5-6м прийом буде максимальний для цих координат.
  8. І ще одне - в зимові місяці там нікого нема, будинок знеструмлений. Камера буде висіти на стовпі електромережи, з нього і живлення, чи від сусіда, як варіант. Тому тільки 4G автономна.
  9. Наприклад Київстар. Додаткова сімка на ваш же пакет з його обсягом трафіку. Камер море, потрібно тільки живлення. Приклад: [url]https://www.youtube.com/watch?v=vX6AYUqDO50[/url] Що скажуть фахівці, які труднощі? Може є живі свідки?
  10. Підозрював. Я перший раз в такій темі, а перший раз завжди цікаво. Ще варіант. Панель Risen RSM156-6-440M 9BB JAGER, треба три, в неї: Напряжение 48В Напряжение в точке макс. мощности, (В) 43,8 Напряжение холостого хода, (В) 52,62. Яку цифру множити на три? Мабуть другу, маємо 131,4В Перемога? Заздалегідь вдячний за відповідь.
  11. Opti-Solar SP3000 Handy В описании написано: =Рабочий диапазон PV в режиме MPPT 120-450В= Планирую установить три панели Risen 430М-156 у которых напряжение 24В х 3 =72В при послед. соединении. Работать будет?
  12. Фасад зроблений з пінобетону армованого тонкою сіткою. Кожну деталь людина може підняти і встановити - до 30кГ. Все в комплекті, потрібна тільки вода. Шукайте Gonchik тут на форумі. Купив досить реально.
×
×
  • Створити...