Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Sleepwalker

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Sleepwalker

  1. із захопленням прочитав усю історію будівництва від самого початку, навіть попри те, що початок не містить зображень. але пройти повз не можу - стиль написання затягує читача навіть без ілюстрацій успіхів у подальшому облаштуванні! (на тему підписався)
  2. та я в тому сенсі, щоб потім з тєі оптики мати ніштяки, здаючи іі в "оренду" новим сусідам))
  3. треба брати будинок меншого метражу і решту вкладати в оптику дякую за пораду)
  4. і все таки... які справи з інетом у вас на сьогоднішній день? який варіант підключення найшвидший і не надто дорогий;)
  5. прочитав багато звітів про будівництво, але цей звіт однозначно перемагає в номінації "Позитив". важко не помітити, що у автора є не лише почуття гумору, але й дуже цікаві філософські погляди на життя. ну а деталізований кошторис кожного етапу будівництва заслуговує на окремий приз глядацьких симпатій тому бажаю пану Василю приємного і довгого мешкання під власною стріхою
  6. я люблю більше читати, ніж писати, оскільки я не спеціаліст, лише готуюсь до серйозного будівництва, але в цій темі не міг стриматись. проект по-перше справді оригінальний, як для української реальності, а по-друге - дуже відповідає моїм особистим смакам. інтер'єр - на такому ж високому рівні. думаю, що де-які дизайнерські рішення рано чи пізно допоможуть мені визначитися з остаточним проектом. тому, висловлюю свій респект, Тарасе, і бажаю щасливого мешкання у цій чудовій "коробочці"
×
×
  • Створити...