Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

tryzub

Пользователи
  • Публікації

    87
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Нові Петрівці
  • Пол
    Мужской

tryzub's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

8

Репутація

  1. Проектом у мене передбачено низькотемпературний газовий конденсаційний котел. Для цього в один із каналів вент блоків Шидель мала ставитись труба, тому капітального димоходу не робилось. Оскільки за підключення газу мені треба буде нехило заплатити і ціна на нього лише росте, думаю тепер про пелетний котел. У мене в топочній достатньо місця, щоб його розмістити. Але тепер питання по димоходу. Будинок збудовано. Є лише вентканали з блоків Шидель внутрішнім розміром 12х17 см. У пелетника, що розглядаю написано, що треба діаметр димохода 80мм і температура газів 150С. partner-td.com.ua/termomont-toby-12b-12-kvt Тепер питання. Чи можна розглядати варіант гільзи з нерж в вент канал ШИдель, щоб використовувати для ТТ котла на описаному прикладі?
  2. Проблему до кінця не вирішив. У мене лінія 10кВ, що відносно поруч, виявилась на балансі військової частини... А до лінії 10кВ облеенерго по прямій 400 метрів, через що на стандартне приєднання 10кВ не можу розраховувати. Тому поки що чекаю, поки може хтось ближче собі зробить приєднання 10кВ, щоб приблизило цю лінію до мене на відстань стандартного приєднання. При стандартному приєднанні на 16квт попередньо у мене виходило десь 150-200 тис грн...
  3. потрібно купити наступні елементи водостока Profil 130 коричневого. Доставка в Нові Петрівці. Желоб Ø130, дл. 3м м.п. 60 Угол наружный "Z" 90º шт 12 Угол внутренний "W" 90º шт 6 Ливнеприемник проходной шт 6 Колено Ø100/60º шт 6 Соединитель желоба шт 20
  4. спитаю тут, що нової теми не створювати. Якщо опалення в приватному будинку буде в будь-якому випадку електричне, наскільки виправдано робити електричну теплу підлогу по всьому дому порівняно з теплою підлогою на водяних трубах? Продавці рекламують теплу підлогу на плівці, що наче має суттєві переваги проти кабелю. Але наскільки довговічна буде така система? Підкуповує простота і вартість порівняно з трубами... Резервне опалення буде каміном (на дровах).
  5. Дякую Ірині з Ітери за матеріали для утеплення перекриття і фасаду. Компанія відповідальна і клієнторієнтована. Приємно мати справу. Планую ще звертатись до них і в майбутньому.
  6. зорієнтуйте по вартості для Нових Петрівець, масив Ягода.
  7. У нас ділянка поруч на Ягоді. Там проблемно з електрикою. Приватні трансформатори - ціна від 500 уе за квт. Але і тариф потім, як у комерційних споживачів. Дуже дорого виходить. А у обленерго там нічого немає і що гірше - немає вільних потужностей на лінії 10 кВ...
  8. Про плюси Бризи я зрозумів. Але ж моє питання чи можна її повісити на крюки Zambelli. Про Бризу мені вже сказали, що там інша форма жолоба. Я так розумію, що залишається брати крюк і порівнювати вживу. Поки що підказують, що ПВХ водосточка Profil має лягти в мої крюки.
  9. Минулого року накрив будинок. В планах було поставити водосток Zambelli 125. Під неї повісили крюки (на стропила). Зараз варіант Zambelli виглядає надто дорогим. Які варіанти недорогих металевих або якісних ПВХ водостоків можна повісити на такі крюки? У Zambelli крюки зроблені під німецький стандарт 125мм водостоку. Думав, що Аквадук 125 або Бриза 125 мають також нормально туди лягти. Які думки?
  10. для внутрішньої штукатурки потрібно 6 тон гашеного вапна. Доставка в Нові Петрівці. Бажано насипом.
  11. Спитаю в цій темі, щоб не створювати нової. Хочу залити стрічкоий фундамент для майбутнього господарчого будиночку з сауною. Сам будиночок буду будувати через кілька років, але земляні роботи хочу всі зробити на ділянці цього року. Які ризики для фундаменту майбутнього будиночку якщо буде стояти кілька років без подальшого будівництва?
  12. Потрібні теплі двері в будинок в Нові Петрівці. Пройом 1000 на 2300. Двері мають бути темно-коричневі або темний дуб. Запропонуйте варіанти з цінами. Бажано, щоб без вікон. Шукаю саме теплі двері за адекватну вартість.
  13. Будь-ласка, повідомте скільки буде ще коштувати ручка і замок. Ставити можна лише з комплекту Фенестра чи можна альтернативні? І яка буде ще вартість устновки таких дверей. Хочу зрозуміти яка буде повна вартість цих дверей під ключ.
  14. Собі хочу теплі глухі двері. Зацікавила Фенестра. Розмір у мене не зовсім стандартний 90х230. Мала бути фрамуга. Але з огляду на вартості не впевнений, що є сенс її ставити. Що може бути з найбюджетніших варіантів? Яка доплата за коричневий колір?
×
×
  • Створити...