Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Віталій - інж.конструктор

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Віталій - інж.конструктор

  1. У вашому випадку відстань між цегляними - 8м. між деревяними - 15м ... Або робити два цегляні з відступом 8м між собою. Або робити попередній генеральний план намірів забудови і ставити їх впритик. Втратите одну сторону в будинків, зате суттєво виграєте на площі забудови
  2. В дереві однозначно не помістите два будинки, будь то 2 чи 2+мансарда поверхи. (3 поверхи по буд. паспорту не проходять). Матеріал стін - природний або штучний кам’яний (Цегла, різні види блоків). Якщо грубо, то відступ має бути: 1. 3м від межі ділянки зі сторони доріг (ЧЛ) 2. 8м від існуючих будівель (протипожежний розрив - ІІІст. вогнестійкості - цегляні будівлі) У випадку дерев'яних будинків - 15м і вічна память і будинкам і ділянці) 3. Ну і слід врахувати відстань 5м...до найближчого септика) 4. І того: 1в. Два ЦЕГЛЯНІ будинки на двох різних ділянках 2+мансарда зі всіма відступами одне від одного. 2в. Два ЦЕГЛЯНІ будинки 1,2+мансарда впритик по погодженому наперед генеральному плану забудови ділянок (складно, але можливо так обійти систему) де відразу нанесені два будинки поряд, як зблоковані, а подавати окремо спочатку один, потім другий на погодження. По другому варіанту посипеться купа питань ) але вже мали досвід в подібній ситуації
  3. mucola521, До плану ділянки потрібно знати ще кілька моментів, щоб прикинути можливу пляму забудови. 1. Оточуюча забудова (Деревяні чи цегляні будівлі) для визначення ступеня вогнестійкості. 2. Відстань від дороги до межі ділянки. (Чи червона лінія йде по межі ділянки?) 3. Відстані від можливих септиків на сусідніх ділянках до меж вашої ділянки.
  4. seyvalter Про це і йшла мова) "для погодження буде достатньо двох окремих будівельних паспортів, що спростить вам шлях до отримання всіх необхідних документів на будівництво (час та гроші)"
  5. Два будинки по 300м2. Ви вже мислите в правильному напрямку. Так як для погодження буде достатньо двох окремих будівельних паспортів, що спростить вам шлях до отримання всіх необхідних документів на будівництво (час та гроші). Тільки тут є нюанси: будинки мають мати свої окремі стіни та фундаменти. При суміщенні за рах. однієї стіни (спарені котеджі) ви вже не попадаєте під 300 м2, а під 600. Зовсім інша схема погодження) Тут головне, чи я вгадав ваш задум! Якщо на продаж...я б розпаював ділянку на дві ще до будівництва і будував би впритик з деформаційним швом два будинки поряд. Добавлено через 6 минут План ділянки...і буде більш конкретна розмова. Добавлено через 1 час 29 минут Дуже ризиковано, але можливо побудувати відразу на межах ділянок. Але на деревяні вже точно не дадуть дозволу по пож. безпеці.
  6. Доброго дня шановний Camarade. Радо допоможу із здоровою критикою по вибраному Вами проекту. 1. Даний проект в цьому варіанті передбачений під несучі стіни з газоблоку, так як всі канали розташовані окремо від стін. Наприклад для цегли або керамічного каменю всі вентканали ховалися б в стіну. Варто уточнити для себе цей нюанс. У ванній кімнаті особливо...це помітно 2. Так! З кухні не виведено жодного вентканалу, але це скоріш за все графічна помилка, яку в подальшому виправлять. 3. Питання котельні, чи паливної. Було б непогано мати окермий вхід ззовні в подібні приміщення, але все залежить від потужності котла і т.д. 4. Погоджуюся із Andrei constructor. Варто було б передбачити вікно на сходовій, хоча б на 2-ому поверсі. 5. Розміщення мокрих приміщень не одне під одним - не дуже раціональне рішення. Ванна кімната не під санвузлом на 1-ому поверсі. Як результат або два стояки, або якимось дивним способом перетягнути труби) 6. Перегородки в будинку "плавають" як їм заманеться ) Ну це вже на Ваш смак. 7. Мансардне вікно на даху. Прямо під єндовою. Зимою при сильних снігах скоріш за все воно буде у вас засипане снігом. Було б добре, пересунути його вліво. 8. В цілому ... проект, як проект...який розробляють нашвидкоруч. Хороша картинка, але не все відточено з плануванням.
×
×
  • Створити...