Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

korets

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача korets

  1. Здравствуйте, имею опыт изготовления змеевика из 22 медной трубы длиной 25 метров, диаметр 0,7 метра без проблем достигается намоткой трубы на обычную автомобильную покришку Р 13.(нужно 3 надетих на что то) Также пробывал намативать на газовий балон, диаметр 0,4, еще лучше, но на месте вертикального сварочного шва, труба ломается. В итоге пришлось идти к знакомому сварщику у которого есть спец станок, без проблем добились диаметра 0,35 м.
  2. форма ТА цилиндр с сферами сверху и снизу( бочка от молоковоза , 1 секция, есть еще одна но я не знаю как их увязать), Добавлено через 4 минуты что то типа етого рисунка
  3. Дякую, за розяснення , але ціна кусається. Ще питання, якщо систему робити закритою, то де ставити розширювальний бак і на скількі літрів, (недавно за могорич взяв 8 літровий, але думаю його буде мало)?
  4. Час та натхнення маю. А от чого не маю так зайвих фінансів. І зовсім я не пан, а так руки наче прямі, спробую (розумію, що собі дорожче вийде, але надіюсь в процесі навчуся, а науку за плечима не носити, у мене схожа ситуація з водопостачанням була 2 рази переробляв, але мені сподобалось). Якщо можна то трохи детальніше про термоклапан.
  5. Дело в том что в етой схеме все то , что удалось прикупить при случає, котел стоит уже год, бочку і медную трубу приобрел недавно, . Но не могу понять нужен ли насос между ТК и ТА, там как би должна бить ЕЦ? Добавлено через 8 минут Из Вашего вопроса про температуру обратки я понял, что без ладомата не обойтись. ?
  6. Доброго дня! Прохання допомогти з схемою опалення. В результаті довгих роздумів та читання інтернет ресурсів визріла така схема. Чи буде вона працювати? Наперед дякую.
×
×
  • Створити...