Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

awint

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача awint

  1. Просто цікаво, Телетрек, як ви такі малюнки знаходите? Це ви йдете в гугл, щоб знайти дитину в багні, щоб потім викласти сюди? Можливо я неправильний, але мені дивитись такі фото не дуже приємно. Один викладає фото дитини в багнюці, інший ставить "мені подобається", що сподобалось я не можу зрозуміти. Стаття в кореспонденті взагалі більша частина про кризис 2008-го. “Может, у застройщиков мыслей [лишь получить деньги и] не достраивать не было, но кризис внес свои коррективы”, - объясняет Рубанов. І чому вам шкода що немає статистики? А не шкода, що немає статистики скільки людей "на книжках" втратили свої збереження? Скільки людей засудили, не захистив закон через коррупцію? Скільки банкротів стало в 2008-му? А в 2013-му скільки людей втратили коштів і це ж в евросоюзі bitcointalk.org/index.php?topic=160292.0 Чого вам шкода, що немає статистики? Щоб знати "як жити страшно на світі"? Ризики є завжди і усюди. До речі дійсно є люди, які чинили самогубство, через невдале інвестування, чи це для красного слівця було?
  2. До чого таке спілкування? Приведіть факти, я подивився ви на цьому форумі тільки піддакуєте та смайлики ставите. Мене цікавили на цьому форумі тільки Надія та Миціпула (на іншому тайфун та джоулсон), але тільки як поважні люди на форумі хоча і вони просто висказують свою думку. Але ці питання я можу повірити, що можна вирішити, я можу повірити, що питання каналізації і землі можна потім вирішити, але якщо збудувати будинок проти правил безпеки, то це потім не виправиш, тому і запитав, щоб знати, чим це підкріпленно, наскільки правдиві цифри, тому що це єдине, що викликає хоч якоїсь довіри в данній темі. На цьому я завершу з вами спілкування, не хочу переходити на ваш рівень дешевого сарказму та смайликів. Мене цікавить пости людей, яких я назвав вище. Вибачте за емоціональність, це навіяно футбольним матчем Франція-Україна. Завтра я впевнений буде багато таких саме людей на форумах з дешевим сарказмом і які все знають та іншим говорять. Завжди є купа людей, які кажуть, та шо та Україна, вона точно Францію не пройде, а коли кажеш, що європейскі букмекери мають 1.45 на Україну та 3.60 на Францію, то все зводиться до легкої іронії, щоб не признавати свої помилки.
  3. Александр Прякха, ви вважаєте, що вони не правильно порахували? Я просто розумію каналізацію, документи, те ще можна вирішити, але невідповіданя нормам це взагалі. Це в вас точна інформація? Бо я слідкував за ішним форумом ще з часів будівництва в Хмельницькому, там теж багато чого спочатку писали, але ніхто не приводив конкретики, а тут незрозуміло. Просто якщо ви по роботі такі розрахунки робите и правильно порахували, то це взагалі жах.
×
×
  • Створити...