Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

4omu tak??

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

4omu tak??'s Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Може я не зовсім в курсі, але не факт, що коли вікно встановлюється не самостійно, а через фірму - це забезпечить в подальшому гарантію працездатності виробу (див. www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=2565228&postcount=1)
  2. І філософів та аналітиків також . Дякую за моральну підтримку А якщо серйозно, чи можно на даному етапі щось поправити, чи вже залишити як є? На суботу домовилась ставити відкоси, думаю - може варто перед тим підставити все-таки опорний клин під імпостом?
  3. Тиждень тому поставила вікна з профілю "Rehau"-60, двокамерний склопакет (панельний будинок, стандартна квартира). Довіряючи спеціалістам (фірма не розкручена, порадили по знайомству) не особливо переймалась проблемами монтажу. Правда трохи покоробило запінювання по сміттю, але сказали, що це норм. Потім зайшла на форуми пошукати інфу про утеплення і відкоси, а знайшла стільки всього!!! Вікна мені ставили на анкерні пластини (1мм). На кухні стандартне на 4шт (по 2 з кожного боку - при висоті 1300), у залі - ще +1 зверху (при ширині 2100 з глухого скла посередині і двома створками). Оскільки в кухні підвіконня не міняли, видно, що опорних клинців (з 4-5 скоринок дерева) аж два - під кутами, посередині лише піна. В кімнаті наче в процесі установки щось і посередині мостили, не знаю чи залишили. Після ознайомлення з дискусіями на форумі і нормативами ДСТУ передзвонила на фірму - мені роз'яснили, що вже 8 років так всім ставлять і ще ні в кого не випало. З приводу можливих провисань, тріщин у відкосах і т.д. теж заспокоїли, сказали "не накликуйте". Як я тепер вже додивилася у договорі - хто ж мені доктор - гарантія дана фірмою поширюється лише на профіль і на фурнітуру (Rota), а не на установку, і хто відповідатиме у разі проблем - невідомо (вірніше відомо, що це буду я )). Тепер постає питання: повірити фірмі (котра "дорожить своєю репутацією" і запевняє, що все буде норм) і сподіватися, що четверті і відкоси якось спасуть ситуацію чи якось зміцнювати конструкцію поки тих же відкосів ще нема? Всі знайомі підбивають не перейматись - "ще ні в кого вікно не випало і не тріснуло", "поменше лазь в інеті" і т.і. Що порадите, шановіні форумчани?
×
×
  • Створити...