Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

DUMOXOD

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

DUMOXOD's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Сон, я з Вами згоден про те що жижа з грибка буде текти по трубі. На твердотопи ми практикуємо конус! Але є клієнти яким не докажеш нічого, їм без різниці є конденсатовивід чи немає. Вони привикли що повинен бути грибок! На тему мінвати в трубах я незнаю, а ось те що в Наших трубах іде базальтова вата, то срок її придатності покищо не давав сумнівів.!
  2. Це ужасно! Ви кажете що 10см зазори що я зробив їх мало, так на цьому фото їх вопше немає труба тупо прижата до дерева, який ... таке міг зробити я хз! НІКОЛИ! У мене дерево та інші легкозаймисті матеріали не прилягають до труби, та завжди все вирізається, пропаковується. Рівнять моє фото і це, я рахую не правельно. Сон я не знаю хто там кого буде ставити і як. Я не по ціх ділах! Ви не бачили обєкт в живу і тому дати правельну оцінку ви не можете. Не питання знайду номер цього чоловіка і дам цей сайт! Я вже дуже багато набачився знавців, після яких переробляв не один раз. І те що ви навіть два різних обєкта зрівняли це сміх. 90% що займання сталось із-за того що состиковка труб була в перекретті, що суворо заборонено. Крім цього нарушена відстань від дерева, труба сендвіч частиною стоїть на балкі! І ЩО ВІДМІННЕ В МЕНЕ ХОМУТ СТОЇТЬ НА ДОСТАТНІЙ ВІДСТАНІ ВІД ТРУБИ. І ВІН НА НА ГОЛІЙ ТРУБІ ЗАКРІПЛЕННИЙ, А НА УТЕПЛЕНІЙ. Ви хотьби подивились на ньюанси, а потім шось казали.
  3. Мда=) Ви такий розумний начитаний, а не знаєте, що грибок не дозволяється тільки на газових котлах=)))) На буржуйках, саунах, твердотопах ніхто ніяких запретів не ставив. Вони не відносяться.. але шо Вам казать. Ви все знаєте. А не знаєте простого. Те що на такій висоті де був поставлених хомут, труба забере близько 80% температури. Ви звичайний блогер, який шось десь начитався і став всезнающим. Якщо я не правий, покажіть свої роботи.
  4. Скільки Ви власноруч зробили димарів? До стропіли так прикрутили, висота димохода позволяє, томущо там вже темпаратура набаго меньша. Якшо Ви такий начитаний і все знаєте, скажіть будь-ласка скільки % температури заберає сендвіч труба? Ви такий знавець. Мабудь майстер. Покажіть будь-ласка свої роботи, буду знать на кого рівняться=) ПЕРШИЙ ПОВЕРХ ЯКШО ВАМ ЦІКАВО! (ссылка на изображение устарела)
  5. Можливо у Вас проблеми з зором. Але я Вам роскажу, що там по техніці безпеки стоїть. Труба сендвіч яка знаходеться в "проходкі" ф400 затрамбованій базальтом. В криші дерево вирізане від труби близько 10 см. І запоковано! Краще дивіться, а потом говоріть! Стоїть майже рік і ніяких проблем! Я сам розтопив на максімум і прощупував всі коліна і труби. (ссылка на изображение устарела)
  6. Якщо у Вас канал дуже давно не чистився і т.д. То в більшості випадків ніяке "Полено-трубочист", таблетки і порошок Вам не допоможуть! Спочатку треба його почистити, а потім вже слідкувати за Ним. Можемо почистити димарь. Маємо практику і приспособи! Полено трубочист Таблетки Порошок
  7. Якшо у Вас є два 45* коліна... То замість 1 коліна можна поставити тронік 45* і буде у Вас конденсатовивід!
  8. Який діаметр Вас цікавить?
  9. (ссылка на изображение устарела) Потрібно виміряти градус щоб вийти в Вашу точку. Це зовсім не проблема вирішуєтсья на ура)
  10. Де ви знаходитесь? Що за труба? (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела)
×
×
  • Створити...