Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

prudenko1

Пользователи
  • Публікації

    362
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача prudenko1

  1. Велике дякую!!! Вже змонтували, замовив мч, по факту будемо робити зміни, при потребі.
  2. Обрешётка не набита ещё, а поднять лист выше не получается по причине того что примыкание навеса на половину ширины крыши, соответственно поднять не выходит, так как обрезать нужно см 13-15. Буду резать, акуратно... Ничего не поделать
  3. @#roofinspector, Благодарю, вроде бы разобрался. Мастер благополучно послан на ***, делать будем сами. Вот только у меня получается так, что нужно подрезать верхний лист, тот который со ската. Правильно ли это? Ещё раз спасибо!
  4. @Offroad, Могу узнать как сделали примыкание? У себя такая же проблема
  5. Скорей всего да...к сожалению. Понимаю что нужно пос ылать на *** Столкнулись лбами по стропилке, видители он не понимает как сделать примыкание навеса к основной крыше(двухскатка). Вот и ищу рекомендации Тайла
  6. Здраствуйте. Кто может помочь информацией по монтаже Тайл Модерн? Поделитесь инструкцией для монтажников. У месного дилера информации нет. Прораб работал только с монтереем. И в итоге крыша 2 недели в роботе и ничего не сделано
  7. Теж хочу подякувати за допомогу у виборі, професійну консультацію та хорошу цінову пропозицію! Виключно позитивні емоції від знайомства та співпраці! Так тримати!
  8. Стіни будуть з силікатного кирпича. Ширина - 2750-3000мм, Висота 2250мм для мене більш прийнятна ніж 2500мм
  9. Висоту можу зробити будь-яку)) Планував ворота 2350 + 250-300. Можу зробити і вище. Будівництво розпочинається відразу по весні
  10. Потрібні гаражні секційні ворота - 3000 шириною, 2350 висотою. Рекомендували Алютех. З автоматикою. Без монтажу. Колір RAL 7016. В кількості 2шт. Можливо в Алютеха є акційні варіанти в схожих розмірах, так як гараж будується весною, можливо корегувати розмір воріт. Наступне - автоматика для відкатних воріт, та фурнітура для них. Ширина заїзду 4м, вага до 200кг. Ціна - якість.
  11. Аналогічно потребую проект з порядовкою
  12. Попрошу поділитися контактами і зі мною.
  13. А є більш детальна інфа? Типу характеристики. Так як ціна щось дуже цікава. І я теж мабуть загорівся цією штукою
  14. Питання до спеців: в себе профтрубу на стовпчики спочатку обезжирюю уайт-спіритом, потім проходжу один-два рази преобразователем ржавчины тамак-1 та планую відразу покраску алпіной молотково. Що скажете? Де моя помилка?
  15. За 200 зелених готовий забрати. Звичайно перед цим хотілося б побачити вживу.
  16. Присоеденюсь) Если топик стартер непроти, вот только териториально Черкассы
  17. Ранок Добрий, друзі! Стикнувся і я з вибором привода до розпашних воріт, з рекомендацій які тут даються вибір пав на came krono 2 (чи krono 310 -незнаю як правильно). Що скажете? Просто ціна трішки не помоєму кармані, тому можливо чекаю пропозицій (можна в приват)
  18. Дякую за допомогу!!! Прислухаюсь до поради-мабуть для підтримки поставлю не один, а два стовпчика, на всю довжину, а може і три... Ще раз дякую!
  19. Я хоч и не великий форумчанин, але все звик робити своїми руками...купив участок і попереду глобальні будівництва, але людей з їх порадами останнім часом зменшилося в рази... Якби не цей форум, багато щоб зробив не правильно. Тому хочу щоб форум розвивався і ріс дальші. Сорі за офтоп... А так мабуть голосую за перший варіант...нажаль.
  20. Весно нужно будет посмотреть - будет ли мокреть, или будет сухо... Если сухо - тогда отлично, если будет мокреть- срезаем, заделываем варом, красим масляной красной (старый совет бывалых,проверено-работает, даже лучше без вара)
  21. Профлист буде підходити збоку. Поперечки планував усі 40×20, один місцевий "майстер"(скоріш псевдомайстер) порекомендував поставити 30×20, виключно задля економії. Хочу взяти 35 висоту профнастил, покищо зупинився на Кореї (матовий, для мене більш-менш адекватна ціна-157грн за 0.5 товщину). Точно не памятаю-але там чи 1.1 або 1.05 ширина Добавлено через 2 минуты ПОМИЛИВСЯ!!! НЕ 40×30 А - 30×20, ІНШІ 40×20
×
×
  • Створити...