Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

prudenko1

Пользователи
  • Публікації

    362
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем prudenko1

  1. Зробив, все розрахував, але сторонні підказки трохи зіпсували. Якщо недалеко можете підїхати покажу розповім, або можу по відео.

     

    Велике дякую!!! Вже змонтували, замовив мч, по факту будемо робити зміни, при потребі.

    • Лайк 1
  2. Ну если у вас уже набита обрешётка, и поднять выше лист не поучится, то:

    а) или обрезать лист

    б) снять обрешётку и набить заново

    в) набить чуть выше ещё обрешётку

     

     

    Обрешётка не набита ещё, а поднять лист выше не получается по причине того что примыкание навеса на половину ширины крыши, соответственно поднять не выходит, так как обрезать нужно см 13-15.

    Буду резать, акуратно... Ничего не поделать

  3. @#roofinspector, Благодарю, вроде бы разобрался. Мастер благополучно послан на ***, делать будем сами.

    Вот только у меня получается так, что нужно подрезать верхний лист, тот который со ската. Правильно ли это?

    Ещё раз спасибо!

  4. Возможно у него просто напросто нет желания ничего делать

     

    Скорей всего да...к сожалению. Понимаю что нужно пос ылать на *** Столкнулись лбами по стропилке, видители он не понимает как сделать примыкание навеса к основной крыше(двухскатка). Вот и ищу рекомендации Тайла

  5. Здраствуйте. Кто может помочь информацией по монтаже Тайл Модерн? Поделитесь инструкцией для монтажников. У месного дилера информации нет. Прораб работал только с монтереем. И в итоге крыша 2 недели в роботе и ничего не сделано
  6. Стандартная ширина у Хёрманн 3000 мм., высота 2250 и 2500 мм. В зависимости от материала, из которого будут выложены стены ширина проема в свету под ворота 3000 мм. может быть разной. Проем из ракушняка, любого кирпича (кроме чернового) нужно делать меньше 3000 мм.

     

    Стіни будуть з силікатного кирпича. Ширина - 2750-3000мм, Висота 2250мм для мене більш прийнятна ніж 2500мм

  7. Какая у Вас высота перемычки? У Хёрманн есть акционные ворота высотой 2500 мм + 120 мм. перемычка для монтажа ворот и автоматики = 2620 мм. от пола до потолка.

    Висоту можу зробити будь-яку))

    Планував ворота 2350 + 250-300. Можу зробити і вище. Будівництво розпочинається відразу по весні

  8. Потрібні гаражні секційні ворота - 3000 шириною, 2350 висотою. Рекомендували Алютех. З автоматикою. Без монтажу. Колір RAL 7016. В кількості 2шт. Можливо в Алютеха є акційні варіанти в схожих розмірах, так як гараж будується весною, можливо корегувати розмір воріт.

    Наступне - автоматика для відкатних воріт, та фурнітура для них. Ширина заїзду 4м, вага до 200кг.

    Ціна - якість.

  9. Питання до спеців: в себе профтрубу на стовпчики спочатку обезжирюю уайт-спіритом, потім проходжу один-два рази преобразователем ржавчины тамак-1 та планую відразу покраску алпіной молотково. Що скажете? Де моя помилка?
  10. Ранок Добрий, друзі! Стикнувся і я з вибором привода до розпашних воріт, з рекомендацій які тут даються:flag1: вибір пав на came krono 2 (чи krono 310 -незнаю як правильно). Що скажете? Просто ціна трішки не помоєму кармані, тому можливо чекаю пропозицій (можна в приват)
  11. Я б ще додав через кожні метри півтора опорні невеликі стовпчики від фундаменту до нижньої труби. Це - як мінімум. А ще краще - по всій висоті.

     

    Дякую за допомогу!!! Прислухаюсь до поради-мабуть для підтримки поставлю не один, а два стовпчика, на всю довжину, а може і три... Ще раз дякую!:flag1:

    • Лайк 1
  12. Я хоч и не великий форумчанин, але все звик робити своїми руками...купив участок і попереду глобальні будівництва, але людей з їх порадами останнім часом зменшилося в рази... Якби не цей форум, багато щоб зробив не правильно. Тому хочу щоб форум розвивався і ріс дальші. Сорі за офтоп...

    А так мабуть голосую за перший варіант...нажаль.

  13. Что скажете? Просто влажность большая и ноль градусов. Весной возможно стоит заделать?

     

    Весно нужно будет посмотреть - будет ли мокреть, или будет сухо... Если сухо - тогда отлично, если будет мокреть- срезаем, заделываем варом, красим масляной красной (старый совет бывалых,проверено-работает, даже лучше без вара)

  14. Профлист буде накладатися на стовпчик 100х100 чи буде до нього підходити збоку?

    Не дуже розумію навіщо робити поперечки з різних труб? Чи 40 буде в горизонті, паралельно землі?

    Звідки взято 1.05 ширину листа? Це для дуже високої хвилі.

     

    Профлист буде підходити збоку.

    Поперечки планував усі 40×20, один місцевий "майстер"(скоріш псевдомайстер) порекомендував поставити 30×20, виключно задля економії.

    Хочу взяти 35 висоту профнастил, покищо зупинився на Кореї (матовий, для мене більш-менш адекватна ціна-157грн за 0.5 товщину). Точно не памятаю-але там чи 1.1 або 1.05 ширина

     

    Добавлено через 2 минуты

    Не дуже розумію навіщо робити поперечки з різних труб? Чи 40 буде в горизонті, паралельно землі?

     

    ПОМИЛИВСЯ!!! НЕ 40×30 А - 30×20, ІНШІ 40×20

×
×
  • Створити...