Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

error_dok

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про error_dok

  • День народження 04.11.74

Персональная информация

  • Имя
    Aleks
  • Пол
    Мужской

error_dok's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Доброго дня. Я на даному форумы новачок, однак на більшості форумів які я відвідую за тематикою повідомлень слідкують модератори. Їх діялність прописана в правилах. Думаю потрібно "натякнути" модераторам і привести тему в більш конструктивне русло почистивши або попросивши почистити авторів таких тем за собою. ІМХО. Добавлено через 6 минут Гм. цікавий варіант вирішення питання щоб не зняли зовнішній блок. Дякую. Буду думати.
  2. Доброго дня. Дякую за відповідь. З Вашого дозволу декілька уточнень. В вказану ціну входить установка кондиціонера "під ключ"? Гарантія в дану ціну включається ? Яка ? Чи має вплив на ціну етажність ? (в мене 1й поверх). Чи можливо замовити антивандалний захист зовнішнього блоку? (бачив роблять обрешітку зовнішнього блоку) Яка ціна на дану послугу ?
  3. Доброго дня. Панове підкажіть яка ціна на встановлення кондиціонера на поточний момент в Киеві. Довжина магістралі 4 м. перший поверх (з драбини можна встановити зовнішній блок без проблем ), бетонна стіна між кімнатою і балконом, квартира жила, відповідно магістарль в кімнаті буде нажаль в коробі - штробити стіни не планувалося, балкон засклений без ремонту, але зновуж таки магістраль буде просто по стіні, можливо також в коробі або просто на опорах (в планах можливо буде винос балкона на 30 см. хочу закласти магістраль з розрахунку під дані дії). Кондиціонер Daikin FTXN25L. Чому цікавлюся - не спромігся відшукати по телефону людину яка б чітко відповіла на мої питання і підхід до ціноутворення у всіх різний причому "курс долара" це так сказати найпримітивніший аргумент в збільшені ціни фактично щодня ... Прошу вибачення якщо не в тій темі. Дякую.
  4. Дякую , однак даний каталог містить опис схожої ( можливо новішої) моделі FTXZ25N. Мне в першу чергу цікавить відмінності в маркуванні моделі FTXN25 і даних які ідуть після(M) (L),(К),(L9) це маркування комплектації, чи можливо якісь суттєві параметри. Дякую.
  5. Доброго дня. Підкажіть будь ласка в чому різниця між даними моделями.Дякую. DAIKIN FTXN25M /RXN25M DAIKIN FTXN25K /RXN25K DAIKIN FTXN25L /RXN25L DAIKIN FTXN25L9 /RXN25L9
  6. Сенс звісно є, якщо у Вас наявні варіанти я готовий їх почути , а стосовно Вашого зауваження, то прошу вибачення однак не розгледів недобросовісності, можливо на щось не звернув уваги чи у Вас наявна додаткова інформація... Дякую. ІМХО.
  7. Доброго дня. Яка буде вартість з доставкою вказаних варіантів в Київ. Дякую.
  8. Ідея цікава, однак вибір проводиться в мережі інтернет -тому продавщиць а тим більш симпатичних на профільних сайтах кондиціонерів не розгледів.
  9. Доброго дня. Допоможіть вибрати кондиціонер. Кімната до 20 кв.м. Не сонячна сторона. 1й Поверх. Вибираю інвентерного типу з обігрівом на R410A фреоні. Додаткові функції і фільтри прийнятні при умові їх ефективності. Орієнтуюся на Dekker DSH105R\... (не оприділився з моделлю) Midea MS11M-09HRDN1 Cooper&Hunter CH-S09FTXG Буду вдячний за допомогу і коментарі. Дякую.
  10. По ситуации с ковролином понял, благодарю. За вариант с полом на пробковой основе также благодарен.такой вариант у меня отсутствовал. По подогреву интересовался пленочным подогревом, но данных мало, буду гуглить.
  11. Спасибо. Из перечня можно выбросить паркет и паркетную доску.Подготовка полов к ним более трудный процесс в плане подготовки поверхности и сам процесс монтажа … IMXO. В остальном как есть …
  12. Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, в такой ситуации 1. В двух комнатах квартиры на 1м этаже девяти етажки сейчас лежыт ковролин (7-8мм.). Под ковролином бетонная стяжка, что под стяжкой не известно – скорей всего бетонное перекрытие. Подвал, не отапливаемый, но и не холодный за счет труб отопления температура держится плюсовая, но не высокая. Пол не очень по ощущениям холодный. Но в ванной и кухне где плитка ощутимо холодней (соответственно ковролин выступает как утеплитель) Необходимо его заменить. Варианты, к которым склонен 1. Линолеум 2. Ламинат 3. Паркетная доска 4. Паркет Условия 1. Макс. Екологичный вариант пола 2. Утеплить 3. Минимальная толщина То, что у меня получилось 1. Перекрытие 2. Стяжка (оставить существующую) 3. Пароизоляция – склоняюсь к толстой пленке в два слоя проклеенную скотчем с заходом на стены макс 2 см под плинтус (возможно спец. Материал, но тут инф. много не разобрался пока) 4. Теплоизоляция (изолон с фильгированием односторонним или двусторонним ) 5. Возможно повторная пароизоляцыя – под вопросом. 6. Пол Вопрос 1. Чем проводить пароизоляцыя 2. Теплоизоляция изолоном – каким лучше? 3. Какое покрытие выбрать для пола с учётом екологичности, простоты монтажа. 4. Заранее спасибо за помощь.
×
×
  • Створити...