Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ger@

Пользователи
  • Публікації

    128
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Ger@

  1. Та я того… уже заселился Все за работой нету времени на отчеты Попробую в следующем посту дать немного фото. Добавлено через 21 минуту И так сцылочка на фотоотчет photos.app.goo.gl/lrQnr8JsUX5m9l4c2 Такое, все скопом, есть грешки, всего не уследишь, потом со временем находишь промахи строителей, а так в двух сдовах работы еще не початый край. Но мне это ноавится и это главное!
  2. Здравствуйте, интересует порядка 60-70 м2 атем Niagara BC, или Jerico B в размере 600 х 600 Сообщите в личку что по чем пжл.
  3. Сегодня занимались кардинальной переделкой ливневки. goo.gl/photos/jswJ2T3YfLZMV2ZW6 Ранее было и ливневка и канализация - рядом два клодца, не соедененных. НО спасибо умным людям, подсказали что так делать нельзя, иначче буду ловить гуано по двору когда будет ливень. На данный момент после дождя, оба колодца 1,5 и 2 м на одно кольцо в воде, через низ протекает. Переделка в том что разворачиваю ливневку в другую сторону двора, при этом траншею устилаю геотекстилем, потом щебень 20-40, потом дренажная труба, потом щебень, закрываю все это геотекстилем и засипаем. Как-то так в двух словах.
  4. Ок! Спасибо за совет, будем пробовать со временем.
  5. Изогнутость не большая. Если не получится поставить 60-ку ровную то буду ставить изогнутую, да она дороже но и хрен с ним .
  6. Все есть, 110 под горшок и 50 под рукомойник, папізже покажу. Добавлено через 3 минуты В чем стремность? В забежных чтоли? Так там не такие они и крутые… Очень даже удачно все получилось, и всем удобно по ней подыматься/спускаться, даже детям. Будут поручни и балясины будет еще лучше. Оно ж как обычно, на вкус и цвет фломастеры они разные
  7. Сьогодні зробили перестінки санвузла першого поверху. З нетерпінням чекаю вікон … goo.gl/photos/YZwXzyHfDXtMDyC3A
  8. Вот и опалубку сняли, и зашлифовали, красотищеееее Отчет goo.gl/photos/7XzYxaHDeNJTk1KdA
  9. Вот и залита моя лесенка! Доволен как слон
  10. Наконец то нашел толковых ребят по лестницам. Вот что получается. 2м. над выступом.
  11. По работам буду нанимать кого-то. Первый вариант мне также больше нравится.
  12. Так точно, мелкозаглубленный, потом все залили черновым полом 10 - 12 см. Хотя сейчас оно наверное уже до одного места, потому как если сейчас ухожу от размеров лестныци то соответственно и НЕ попадаю на тот фундамент, поскольку он делался по проекту, хотя и была такая чуйка что не попаду и попросил мастеров в том месте уложить арматуру (была 10-ка и 12-ка в остатке) так они уложили тогда гдето примерно 2м х 2м с шагом если не ошибаюсь в 10см. как то так примерно. Я тоже уже об этом думал и молчал, молчал и думал, и может имеет смысл изготовить из метала, для этого есть почти все + хорошые знакомые с руками. Например такую как во вложении.
  13. Ось так воно виходить, як не з однієї сторони, так з іншої... Все класно - верх не до вподоби, ну хоча з цим можливо просто потрібно змиритися. Все інше повністю в нормі. Два варіанти, в двох розворотах забіжні, та площадка в першому повороті. Якщо робити з площадкою, то тоді двері з гаражу в тамбур 100% треба переносити, чого б я мабуть не дуже хтів робити. Нада думать.
  14. Перші спроби себе в ролі дизайнера. Добре що є така можливість промалювати, спланувати, заодно з сімєю все візуально порозставляти. Класна прога!
  15. Цей варіант був першим (малювався першим), але став другим. Мета та сама, в чому відмінність, на другому марші більше на одну сходинку, АЛЕ перший марш трошки рахітний, відмінність в першій сходинці в порівнянні з першим варіантом. по суті першу сходинку можна зробити навіть ще меншою, і тоді відстань від дверей з тамбуру буде ще меншою. збільшилася відстань між першим та третім маршем, відповідно і збільшився хол, та зменшився тамбур, ТА необхідно переносити/переробляти пройом під двері з гаражу в тамбур, а пройом вже існуючий!. Всі інше те саме що й і в першому варіанті. Цікава Ваша думка щодо першого та другого варіантів, чи мають вони право на комфортне існування, та який з них краще на Вашу думку враховуючи необхідність переносу пройому (для другого варіанту).
  16. Мета: - зменшити відстань від дверей тамбура до першої сходинки; - При підйомі влізти в розмір 1,9 - 2 м. над стельою/перекриттям, мається на увазі наступна сходинка що виходить з під стелі. - по можливості не переносити двері з гаражу в тамбур, бо пройом вже готовий. - Безпека, відповідність формулам блонделя, зручності та безпеки, відповідність кута нахилу. Обрані розміри 280 х 172,63 (173 мм) Перевірені Ігорем по всім формулам. В двох поворотах забіжні сходи. загальна кількість підйомів 19, сходинок 18. В приципі - все вийшло! Є лише 2 моменти які мені НЕ зовсім до вподоби: 1) відсутність симетрії відносно діагоналі в поворотах, але по лінії ходу скрізь зберігається однакова відстань 280 мм, думаю про симетрію можна забути, хоча це лише припущення, тому як я ніколи не мав практики ходьби по таким сходам або не звертав уваги. 2) відстань до дверей дитячої кімнати на другому поверху, лише 100 мм, але двері будуть відчинятися в середину кімнати і по суті мабуть можна буде до цього звикнути. Першу сходинку можна буде ще якось призакруглити, тюнінгонуть трошки, покамість вона просто прямолінійна, не навчився ще всяким примочкам. Ах да! також збільшив розмір під двері з тамбура в хол. Ніби все, поки цей варіант мабуть що основний до розгляду тому як не потрібно переносити двері з гаражу в тамбур та зменшувати розмір тамбура (розмір тамбура то вже другорядне, менш важливе).
  17. Нажаль ні, 175 - плита перекриття. загальний пиріг має бути 280 мм. Висота від нуля першого поверху до стелі - 3000 мм.
  18. Всім привіт. Був сьогодні на будівництві, там думки краще лізуть :D Почну з того що з архітекторами продовжив розмову на тему відповідності сходів трьом формулам та куту нахилу, вони НЕ бузіли, не опиралися, вислухали, погодилися з тим що в них не комільфо, та почали шукати варіанти виходу, надали лише два. вони прикріплені. Один я такий вже малював, інший зовсім новий, але мені не зовсім до вподоби такі круті переміни. Для більшої наглядності додаю фото ситуації що є і чого нема. goo.gl/photos/NDH8y9aFAcdgcic66 Потім сів і ще раз переглянув що в мене було з варіантів і як їх можна переграти. УВАЖНО ще раз перечитав всі зауваження Ігоря і почав малювати змінювати, переглядати існуючі варіанти. І ніби вийшло, не всі звичайно зауваження але мабуть що це все що можна буде викрутити в даному випадку. >>> в наступному пості 2 варіанти. 1 ВАРИАНТ-СТУПЕНИ 173Х280.pdf 2 ВАРИАНТ СТ 173Х280.pdf
  19. Варіант від архітекторів. Доречі доволі оперативно перемалювали. Вони НЕ змогли відійти від розмірів 260 х 164, тому як все зажато саме в ці розміри, любі відхилення - страдає геометрія. В мене в принципі був такий варіант але пробував хоча б 280 х 172,63 Пауза... щось я цього ... new.pdf
  20. Спробував намалювати, ніби все класно, навіть сходинки зробив 285. сама вехня сходинка 160 але то не проблема бо вона за одно з підлогою 2-го поверху, перший марш був 2040 - за проектом стало 1570 - супер, тамбур зменшився на 122 мм - взагалі не питання (тільки двері треба переглянути з гаражу) ОТ тІльки одне велике НО... стеля 2-го поверху над першим маршом... там де зараз на малюнку розмір 1792 має бути 1900 - 2000 Пчаль...:fool:
  21. Так таки так воно Ігор, але блін куди не глянь воно скрізь все зажимає, з однієї сторони 2300 - не то пальто для сходинок 280 - 285 мм не тулиться гарно, з іншої 1040+1000 також 280 - 285 ну аж ніяк, і симетрія гуляє, з якої строни не глянь і так не то і то не так, я також все це бачу і можливо не говорю в слух бо не хочу ...... тому що воно робилося по проекту на який я відверто кажучи не зовсім звертав увагу, а потрібно було. Якби зараз робив з нуля - багато чого зробив би по іншому. Ну то відступ був. Я думаю що багато хто будується вперше - вдруге зробили б багато чого по іншому. Дивлячись зараз на мої сходи, прийшла в голову одна думка. Я не пересував стіну тамбура (нагадаю її зараз нема, вона тільки в проекті) в сторону зменшення тамбура, тому як вона тоді буде в дверях з гаражу. Зараз хочу спробувати НЕ звертати уваги на ці двері, намалювати сходи так як мені потрібно 280 - 285, а на останньому марші зробити 4 сходинки 280 - 285, та одну не повну сходинку 160-180 що буде "0" 2-го поверху. Потім гляну що вийде з розміром під тамбур, та перенесу/перемалюю стіну (її ще нема). ТАК прийдеться повністю переробити двері з гаражу в тамбур, але другого варіанту зробити сходи безпечнішими та комфортнішими я наразі не бачу. Треба трохи часу на промалювати... пізніше викладу шо там получилось.
×
×
  • Створити...