Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dot

Пользователи
  • Публікації

    113
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача dot

  1. І один з цих способів проникнення через скло😷
  2. Ви самі хач роз пакетили вікна?
  3. Тріснуло наружнє скло. Підкладки тут не дочого на них зазвичай іде трішина на внутрішньму склі якщо її ширина не відповідає ширині пакета. Тут термошок ну або звичайна раковина на склі, яка через деякий час від напруги дала трішину. По взлому слідів на рамі явних немає на фото, а щоб лопнув пакет то треба добряче деформувати що створку що раму
  4. Прибераєте псул ставите анкера, запінюєте, підрізаєте піну, клеїте ленту зовнішню або наносите аналог стиза, і на цьому все.
  5. Додайте анкерів рамних 10×152, на дверні конструкції. Просвердліть раму і зробіть пряме кріплення і тоді буде все норм. Тим паче якщо у Вас ламінація а вона на сонці ой як грає. Пластини тут не працюють
  6. Забудрвника змусити замінити щось буде довго і дорого. Тому і кажу за свій рахунок перед початком ремонту замініть просто рами. Щоб потім не кусати лікті.
  7. Та ні тут забудовник сказав все ок, робіть ремонт😁
  8. А як вмтановили що тільки одеаикамера тріснула? З внутрішньої сторрни тріщини нема, зі сторони піни як глянули? По друге на фото у Вас два кути тріснуті. Якщо Ви про те чи випаде вікно то ні буде воно стояти і далі але пишу для Вас ще раз. ПЕРЕД ПОЧАТКОМ РЕМОНТУ ЗАМІНІТЬ РАМУ.
  9. Бо поліровка і рідкий пластие це косметика тимчасова. Заполірувати можна лише подряпини ну блін не трішини на сппйці.
  10. Так а чого Ви чекали від забудовника? Я б здивувався аби він сказав що треба поміняти. Але як будете починать ремонт не забудьте замінити цю раму, і буде Вам щастя.
  11. Вентиляційні отвори не дадуть зібратись там конденсату, дренажні відводять воду яка потрапляє в фальц рами через ущільнювачі і стулку. Повторюю якщо тераса крита можно перекрити але прицьому просверлити в іншому місці додаткові вентиляційні отвори.
  12. Для для вентиляції рами, можна просверлити отвори такіж як у верхній частині, подивітся в горі в торці мають у Вас бути. Але подмвіться в катологах в розділі вентиляційні і дренажні отвори і місце їх розташування для ламінації.
  13. По перекриттю цих отворів чіткої вказівки не знайдете, але включіть логіку. Миж розглядаєм саме Ваш випадок а не системне рішення.
  14. Біля рами робіть зробіть 50мм на краю буде 30мм
  15. Тю так а навіщо ця тема, якщо робити нічого не будете
  16. Це дренажні отвори, вентиляційні в верхній чвстині рами. Якщо тереса крита то вода на конструкцію не попадає. Робіть стяжку 40мм і Кладіть плитку сміливо заходячи на раму. Якщо сумніви чи можна заходити на раму візьміть подивіться тех. Каталог профідя з якого зроблені вікна і знайдіть для чого слугують отвори в низу рами.
  17. Я тільки одного не можу зрозуміти у вас до верха рами 90мм, чи вам принципово щоб рівень підлоги в домі і на терасі був однаковий, все рівно переступать поріг 60мм доведеться. Якщо зайти на раму то вам вистачить і на нормальну стяжку і на ухил її і на плитку. Не шукайте проблем там де їх нема
  18. Для цікавості попросіть форумчанина Аліка порахувать вартість він здається працює щ Рехау
  19. Одна рама стільки не коштує, повторюю ще раз. Заміна тільки самої рами всі допи, створка, склопакети залишаються на місці потрібна рама+штапіки ну і звісно перемонтаж, раму виготовити по цим розмірам звісно розділити так само. Тупо по подзвоніть на віконні фірми і дайте тех завдання поясніть вашу проблему і скиньте їм фото. Вам понахують ціну. Ви дуже здивуєтесь😁
×
×
  • Створити...