Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сергей_84

Пользователи
  • Публікації

    17 611
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    13

Усі публікації користувача Сергей_84

  1. Це так мило, навіть наївно))
  2. не зявилось у нас субєктності, не потрібно жити ілюзіями... Щоб бути субєктом потрібно мати вагу, впливати на процеси. А поки що процеси впливають на нас.
  3. Ця її їбо....ть може вилізти нам боком, тому краще згладжувати кути, а не йти на конфлікти з республіканцями... Трамп теж був ї...м, але йому намагались лизати зад...
  4. І шо Корбан теж порохобот? І як з цим жити?
  5. Так ,попрохаю... я за ці копійки навіть іконку Строімдом не натисну....
  6. Ні ,він єврей, владу в країні захопили євреї на чолі з головним, який взяв прізвище дружини))) Якось так це звучало тоді.
  7. Хто там дивиться г+г , індекс борщу Мосєйчук досі підраховуює, чи не на часі?
  8. Відчинив "ящик пандори" - це в тупу почав звинувачувати бездоказово діючого Президента у всіх гріхах , підіграючи електорату і граючи на його емоціях. Після цього треба бути готовим, що ящик вже не зачинити і все повернеться бумерангом... І воно повертається: Оман, кумівство, скандали в президентській фракції, пачка "здійснених" реформи, корупційні зашквари , "Татарови" , втрата територій, оточення міст.
  9. Рівень IQ в темі просто зашкалює. Напевне варто відійти в сторонку, щоб не обIQюшило випадково))
  10. а якою була ціль Вомбата в істериках в антиковідній темі? Потішити своє Я, напихати тупим дебілам. Так і тут) Я особисто не підтримую таку манеру спілкування , з чиєї б сторони вона не була і яку точку зору не відстоювала.
  11. В голові ........ (кожен сам додумає кого, нікого ображати не хочу)ніколи не зафіксується той факт, що хто підтримує ПОП , цілком може підтримувати Зе під час війни.
  12. переможців не судять. Якщо операція по деокупації буде успішною , він буде на коні,якщо ні, та ще й з жерствами, то йому кінець...
  13. Ви дуже переоцінюєте силу слова Вомбата на форумі.В масштабі країни-це 0,000000025%. "Пошатать" він може лише нерви присутнім і виразити свої емоції. Ніякої системної роботи ні по зміщенню, ні по серйозній дискредитації точно не ведеться, хіба в головах антипорошенків і в коментарях тролів на цензорі. Тут уже хто яку інформацію "хаває"
  14. Єдине ,що говорить про цей факт-це слова речниці Міноборони і постійне бажання прибрати Бутусова з передової... ІМХО Якби це так було насправді, то бійці в Лисичанську Бутусова і близько до себе не підпустили, випхали б разом з камерою , ще й п... б дали. Адже втрата побратимів дуже гостро сприймається на передку, а тут ще й винний на горизонті.
  15. До речі, я намагався в його відео знайти порохоботське, немає його там. Лише критика влади і іноді середнього військового керівництва (але дуже мяка). ПОПа в 2014 він розносив в рази сильніше , а особливо військове керівництво, що не пост, то зрада була..
  16. Так,згоден, він зараз не лише пише, але й на собі відчуває атмосферу передової і передає її в маси , проте він сильно ризикує не скуштувати ніштяків...які б цілі перед собою не ставив. Мені цікаве відношення до нього бійців, по відео так досить товаристське, хоча і під ногами плутається.Але інтервю дають достатньо охоче..
  17. Тим не менше Бутусову ви до кінця не довіряєте, тобто його слова не достатню вагу мають(хоча він і не воює) Але він вже в сукупності на фронті отримав величезні масиви інформації з різних місць, від різних бійців і що важливо: відчув на власній шкірі страх бути вбитим і не раз.. Останнє відео з обстрілом граду і вивезенням поранених дуже в цьому плані показове. Взагалі , судячи з відео він ходить по тонкому льоду і дещо "потерял страх". Так недалеко і до трагедії.
  18. Сьогодні вперше про це написав, точно з памяттю у вас не айс)) З 2008 року спостерігаю мрійників, все мріють і мріють з блаженними думками та інших в оману вводять (то помаранчева, то крєпкій хозяйствєннік, потім майдан, потім "ми їх зробимо разом " Якби ж вони мріяли собі та і все, але деякі люди слухають мрійників і сидять, чогось чекають замість того ,щоб хоча б щось в своєму житті зробити і досягти його покращення без мрій і сподівань.
  19. Якось провів експеримент і додав в ігнор всіх, кого не переварюю.. і виявилось, що в цій темі чомусь бачу лише повідомлення кількох форумчан . Експеримент провалився повернув все, як було. Треба ж розуміти що відбувається на іншому боці ріки...
  20. Ви знущаєтесь? У нас чудова країна, мене звідси тільки примусово можна випхнути. Якщо ти не лох і не ледар та в голові є трохи мізків , то жити тут можна краще, ніж в Європі. Є проблема з оточуючою дійсністю звичайно і ризиками на кожному кроці , але то вже інша справа, її теж можна частково під себе підлаштувати.
  21. Мене взагалі все влаштовує в цьому атракціоні щедрості : низькі тарифи, 0 розмитнення (прикрили нарешті) (ледь вмовив себе не нахабніти і не тягнути дороге авто з Європи) , кілька місяців схем по купівлі валюти на 19-20% нижче ринку, за які заплатив НБУ. І ще купа всього іншого...
  22. Я б себе мучив якби читав все ,що ви пишете, а так по діагоналі перегляну, посміхнусь і йду далі. Кажу ж, сьогодні дав слабину і почав дискутувати хоча в цьому немає змісту. Мрійникам неможливо щось донести, бо це повністю ламає їх світ, тому у них захисна реакція спрацьовує, що відкидає будь-які аргументи проти їх мрій.
  23. Так я і кажу, що ціни залишають і вартість газу будуть покривати з бюджету, а електроенергії за рахунок надходжень від експорту. А мали б привести ціни до більш реалтних для всіх споживачів і потім точково допомогти тим, хто не тягне. А так і бабця і олігарх заплатить по мінімуму. Комунізм)) Ось цитую Вітренка
  24. Вас в Ютубі забанили? Купа відео ,як наших немічних мобілізованих в касках 2 світової і без підготовки розбивали з арти, купа відео від самих військових про те, що техніка ламається , спорядження немає. І з усім цим ПОП прийняв армію і почав АТО. На одних ДШВ не виїжджали, на жаль. Ви пишете, що не робили мобілізацію, не ввели воєнний стан? Так її робили , було кілька хвиль, просто в Києві могли не помітити, як і зараз не помічають, а села вимивали повістками всім підряд. На Закарпатті скільки скандалів було і криків, що не пустимо чоловіків звільняти сепаратистські регіони, незай валятт в росію, якщо так хочуть. Память у вас вибіркова, саме тому з вами навіть не дискутую,бо ліньки читати ваші довжелезні пости і потім на них відповідати (зараз правда дав слабину)
  25. Європейці ніякий газ не будуть оплачувати, вони дадуть гроші на покриття дефіциту бюджету , як і зараз наливають, а далі наші вже розпоряджатись будуть і звісно щоб не було бунтів варто залишити ціну в 10 грн за куб, а не в 30...Мені звісно краще , більше хоштів на себе витрачу,бо в рік на кількох квартирах десь тисяч 5 кубів витрачаю, а це економія в 100 тис грн на рік від можливої ціни . Дякую бюджету України і тим, хто таке підтримує. Напевне ПОП заплакав десь в подушку))
×
×
  • Створити...