Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

igor_dikanka

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача igor_dikanka

  1. Також маю аналогічну проблему, після завершення ремонту у квартирі пройшло менше 5 місяців, приблизно в листопаді 2015 року виліз грибок на стіні, я відірвав шпалери, протер засобами та приклеїв шпалери назад через 2 місяці грибок почав прогресувати та розростатися. Нещодавно видалив уражені шпалери, протер засобами (в тому числі мідним купуросом), в оседку появи грибка зняв штуватурку до цегли і по новому пройшов стартом та фінішом. Пройшло 5 днів, фініш ще не повністю висохнув, а на вологих ділянках знову почали зявлятися маленькі крапельки, схожі на грибок. Можливо у приміщенні багато вологи і потрібно просушувати дані ділянки ? Чи можливо є ще якісь варіати? Дякую.
  2. Дякую. Приблизно я і намагаюсь вирішити такі задачі. У знанні обладнання яке призначено для відеоспостереження та сигналізації я повний "нуль" , та хотів би поглибити свої знання в даній сфері. Можете написати які пристрої необхідні для монтування систем вказаних у назві цієї теми ? Дякую .
  3. Доброго дня, я до Вас з таким питанням : доробляю у квартирі ремонт та нещодавно виявив баження поставити відеоспостереження у приміщеннях. Від такої цяцьки хотів би мати : 1. онлайн доспуп до перегляду, що відбувається у приміщеннях; 2. в разі проникнення до квартири сторонніх осіб отримувати смс на моб телефон . Дайте будь ласка пораду, за допомогою яких пристроїв я можу вирішити дану задачу ? Дякую.
  4. Доброго дня, вишліть будь-ласка варіанти ванн 170*70 на igorhlon@ukr.net . Дякую .
  5. Здравствуйте друзья, подскажите пожалуйста можно ли сейчас пристраивать жилые помещения к многоквартирным жилым домам ? Конкретно : имею квартиру на первом эт. двухэтажного 16-квартирного дома, есть большое желание увеличить жилую площадь путём пристройки дополнительного помещения. С чего я должен начинать, какие есть ограничения и основное разрешается ли делать такого рода пристройки ? Заранее благодарен!
  6. Підкажіть будь-ласка для опалення приміщень передбачено тільки ТП чи планується навішування батрей ? Як правильро розрахувати кількість труб та схему їх укладки для ПТ ? Дякую .
  7. Доброго дня, тема супер, автору РЕСПЕКТ ! Читав з величезним задоволеням, навіть на тренування до залу не ходив. Найближчим часом також планую розпочинати будівництво будинку, також буду старатися будувати по Вашій технології (УШП).
  8. Всим привіт, являюсь палким прихильником берегового спіннінга, на 80% мікроджиг та 20% твіч. Рибачить з льоду не полюбляю. З початку цього року знову розпакував уділку і в бій щука, окунь - кльов супер.
  9. VW Caddy, 2006 р.в. Роблю все сам, ходова, заміна масла (ремня ГРМ), едине прийшлось прикупить пару наборів ключів.
  10. Товарищи, я задал вопрос потому что не компетентен в этих делах... Хотелось бы увидеть ответ - если Гбк: тогда такой ... толщины и такой ... отделкой с снаружи и внутри, такой фундамент... и желательно такой .... кровлей. Спасибо за понимание .
  11. Всех с Рождеством ! Можно и свои 5 коп. В этом году планирую начать стройку, естественно бюджет ограничен (молодая семья, ребёнок), товарищи подскажите пожалуйста : гбк 400 мм. снаружи декор. штукатурка, а внутри старт, финиш + обои или покраска нормально будет ? ткните носом, если что-то забыл... Заранее благодарен !
×
×
  • Створити...