Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Александр Ирпень

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Александр Ирпень

  1. Ми можемо забрати Ваші речі, територіально знаходимося у Ворзелі. Ми саме, по мірі можливості, допомагаємо усім нужденним у одязі, продуктах харчування й т.і. Відкрили "Банк Речей" у Ворзелі, у навпроти старої аптеки у центрі (колишній маг."Інвалідний" "Чернігівський") Понеділок, середа, пятниця з 13:00-15:00 Можливо принести та вибрати потрібні речі побутового вжитку. Контактна особа Ніна Михайлівна +38 096 161 56 14, (до речі, теж переселенка з "окупованого" Криму), вона керівник напрямку соціальної допомоги. ДОПОМОГУ, УСІ РЕЧІ ЛЮДИ ОТРИМУЮТЬ АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО!!! До речі, якщо хто хоче прийняти участь у волонтерській роботі Ворзеля, формуванні адресної допомоги, ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ. На привеликий жаль не так часто заходжу на форум, тому, кому цікава співпраця, як кажуть, МИЛОСТИ ПРОСИМ!!! Добавлено через 47 секунд +38 093 535 95 22 Александр
  2. Саженцы розданы. Спасибо всем, кто приехал и забрал. ЖЕЛАЮ ВСЕМ ХОРОШИХ УРОЖАЕВ!!!
  3. Срочно Отдам даром остатки саженцы клубники. Точно два сорта. Сорт какой не знаем, но хороший. Одного сорта за сезон собираем два урожая, другой только засадили, но брали в филиале Аграрного института. Забирать, Териториально Ирпень. +38 093 5359522
  4. Спасибо!!! Дверь шикарно подошла. Уже сегодня установили Рекомендую продавца. Стеклопакеты в очень хорошем состоянии!
  5. Дорогі Друзі маємо велике бажання допомогти молоді Ворзеля у ремонті приміщення під молодіжно-спортивний клуб. Колишній магазин, 280кв.м., + підсобні приміщення на вулиці, який понад 4 роки в запустінні, домовилися з владою, що вони передадуть нам в оренду за мінімальні кошти під молодіжно-спортивний клуб. Відкриття цього залу не має на меті отримання прибутку. Маємо на меті заняття східними єдиноборствами, тренажерний зал. Як колишні спортсмени та діючі тренера, маємо великий досвід заняття спортом з молоддю, а саме головне є ВЕЛИКЕ БАЖАННЯ, щоб у Ворзелі хоча б десь можна було молоді проводити час з користю, та альтернативу "вулиці", а не з пивом та водкою на літньому майданчику біля "Уваровського дому". Вже вичистили приміщення, зараз проводимо косметичний ремонт. Потрібно замінити проводку, унітаз, душові, також потрібен спортінвентар. На зараз потрібно( електрик написав) для виносу лічильника - 1. авт. вх. 40А 3р. 2. кабель ВВГ 4х6 3. бокс ЩР-0,4 КВ розмір 50 4. отходящик авт 40А 3р. 5. Фанера для обшивки в середині приміщення. 6. Фарба (біла) 7. меблі (шафи для роздягальні, стільці, лавки, кресла та стіл для тренерської кімнати, і т.п) 8, обігрівачі (електроконвектор) 9. Умивальник (1шт) 10. унітаз (1шт) Приміщення "голе" починаємо з нуля. У бюджеті на ремонт приміщення не передбачено, принаймні так як нвм кажуть. Та ми й не очікуємо від них нічого, нехай просто не заважають. Можливо у Вас лежать "без діла" гирі, штанги, боксерські груші й т.д. передайте нам, нехай воно все служить людям. Будь-ласка, якщо хто може нам у цьому допомогти, ДОПОМОЖІТЬ. З будь-яких питань стосовно цього звернення Ви можете зателефонувати за н.т. +38 093 5359522 та +38 067 3592190 Олександр. +38093 7995004 Михайло. Дякуємо за розуміння та підтримку.
  6. Уточню, это не тот санаторий, собирали на ремонт в др. санатории. Это сан.Украина. Нам почти с боем удавалось их не только вселять но им отключают то воду то свет то суммы заоблачные за проживание и т.д. Люди патриоты Украины выехали еще до референдума из-за гонений, а их как мусор никому не нужный. Бьются как "рыба об лед" пасивность местной власти, разводят руками, бредовые "отмазки" все на гране абсурда! Уезжали с надеждой, что они будут нужны, оценят их патриотизм, помогут, а оно ... Они не лодыри, умеют и хотят работать и жить как люди, но, к сожалению, реальность жизни показывает, что только можно надеяться на волонтерские группы и движения. Пожалуйста, кому еще больна тема помощи переселенцам с Крыма ОТЗОВИТЕСЬ!!! Выше я указал номера тел. звоните.
  7. Друзья нужна помощь переселенцам с Крыма, которые проживают в Ворзеле сан. Украина. Их сейчас выгоняют с санатория, создавая им ужасные условия проживания! Приютить согласились местные люди, надают помещение, но им нужно привести в порядок помещение для проживания. У них есть нужда в мойке, холодильнике, смесителе, ну и всякое разное, там голые стены! +38096 161 56 14 Нина Михайловна, это телефон одной женщины из переселенцев. Если дополнительные вопросы +38093 5359522 это мой, Александр. Давайте поможем! Люди в отчаянии. О них ЗАБЫЛИ! Никто кроме волонтеров не может им помочь реально! Только "языком трут" Спасибо всем, кто откликнется!
×
×
  • Створити...