Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yura4825

Пользователи
  • Публікації

    20
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

yura4825's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

1

Репутація

  1. Треба положити плитку по дереву (ОСБ). Підкажіть клей. Чи без стяжки не обійтись?
  2. Може хто знає: згідно чого (чи як) розраховується ввідний автомат який ставиться на 3-фазну лінію? Планую проводити 17 кВт. У ресі сказали, що будуть ставити автомат 32А. Але ж 17 000 / 380 = 45?
  3. Підкажіть з підлогою на мансардному поверсі (по деревяним балкам). Як зробити бюджетно і ефективно? Планував знизу балок паробарєр, поміж балками утеплювач. Потім дошка 50 обрізна. 1. Чи треба паробарєр по верху балок? 2. Чи варто дошку покрити фанерою, щоб вирівняти і не було щілин? Чи це зайве?
  4. Сьогодні дзвонив в обленерго сказали 1260 грн/кВт. Це для міста. Для села напевно 1356. Ціна однакова у всіх областях.
  5. Порадьте, що робити у такій ситуації: 13.01.16 написав заяву в обленерго на збільшення потужності. Сказали, що на протязі 15 днів зв'яжуться. Минуло 15 днів то ніякого руху. Через деякий час сам зателефонував. Сказали, що розглядають грудневі заяви, а розгляд заяв написаних з нового року призупинили, так як невизначені ставки на підключення на 2016 рік. Подзвонив через тиждень - те саме говорять. Що робити, чекати чи скаржитись? Якщо скаржитись, то порадьте куди. Просто переживаю, що ціну піднімуть, не охота мати не планові витрати.
  6. Поясніть, будь-ласка, яка відмінність між схемами на базі двоходового і триходового клапанів для систем теплих підлог?
  7. Так перспектива встановлення газового котла є (ще зроблена котельня і під твердопаливний, але це вже перебор, буде кладовка). Тому і цікавлюсь як зробити це "дороже" дешевшим без втрати ефективності чи якості. Не могли б скинуть таку схему.
  8. Поможіть із системою опалення. Будинок 135 кв. 55 кв перший поверх - тепла підлога, 85 кв. другий - радіатори. Чи правильно зробив схему (що добавити чи прибрати)? Чи можна зробити моє опалення без змішувального контура (в цілях економії)? Ось так, наприклад: ? І на рахунок матеріалів. Постачальники пропонують: - для теплої підлоги трубу Firat: МП або рех-б з кисн. барєром; - поліпропілен Firat; - колектор Fado; - котел електричний 12 кВт - Титан. Чи варті ці товари уваги? Якщо ні, то порадьте, що шукати (бажано бюджетний сегмент)? На одному великому будівництві бачив як робили ТП трубою рех-б Giacomini Giacotherm, навіть взяв обрізок для зразка.
  9. Поможіть із системою опалення. Будинок 135 кв. 55 кв перший поверх - тепла підлога, 85 кв. другий - радіатори. Чи правильно зробив схему (що добавити чи прибрати)? Чи можна зробити моє опалення без змішувального контура (в цілях економії)? Ось так, наприклад: ? І на рахунок матеріалів. Постачальники пропонують: - для теплої підлоги трубу Firat: МП або рех-б з кисн. барєром; - поліпропілен Firat; - колектор Fado; - котел електричний 12 кВт - Титан. Чи варті ці товари уваги? Якщо ні, то порадьте, що шукати (бажано бюджетний сегмент)? На одному великому будівництві бачив як робили ТП трубою рех-б Giacomini Giacotherm, навіть взяв обрізок для зразка.
  10. Квадратик ставив на голому масиві. Розбивки на ділянки не бачив. Сьогодні сходив у с/р і .......... написав нову заяву. Попросив у землевпорядника проект минулого рішення. Її перекосило, сказала, що "не буде переривати стоси документів". Після деякого часу непонятних відмовок сказала, що "зайшов через декілька днів". Ще через трохи сказала "посидіти, почекати, зараз пошукаю". Пошук і копіювання зайняли 3 хвилини. Одним словом як зайдеш у той "орган" місцевої влади, то не приємний осад залишається на довго (ні поваги, ні почуття відповідальності, ...) Мені не зрозумілі тільки такі моменти: 1. в законі написано ""обов'язкове (протягом року після подання заяви) відведення місцевими радами земельних ділянок для ...." невже керування ЗКУ, дозволяє нехтувати статтями інших законів? 2. заяву писав у 27 березня, а відповідь прийшла 18 травня - точно не місячний термін. 3. причина відмови - "проект рішення не набрав більше половини голосів від..." хоча у ЗКУ підставою може бути лише невідповідність генплану,... ???
×
×
  • Створити...