Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kliman

Пользователи
  • Публікації

    282
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kliman

  1. Потрібно тонкий кабель для електропідлоги в клей під плитку на площу 3,5 кв.м. + механічний терморегулятор самий простий. Стара плитка (іще радянська) повністю відлетіла і пламалася. Хочу під плитку в клей кинути електричний кабель щоб пережити міжсезоння, коли опалення іще не включається або уже виключене.
  2. Тепер усе вималювалось - порадьте дальше - кабель/мати - цікавить включити на 1-2 години щоб висушити ванну кімнату - зараз найефективнішим є відкрите вікно.
  3. Ванна кімната постійно сира, особливо у міжсезоння. Цікавить метрів 2 квадратних зробити підігрів, напевне електричний. Порадьте в яку сторону дивитися - кабель/мати. Радянська плитка якраз потріскала - розіб"ю до перекриття підвалу - пінопласт сантиметрів 7 - далі б щось типу електропідігріву - порадьте.
  4. На утеплений будинок 200 кв.м. планую взяти газовий котел "Термобар" димохідний одноконтурний. Брати 24 кВт. чи 20 кВт вистачить?
  5. Є. Тільки свисток треба купляти окремо. gisclub.tv/index.php?board=307.0 При своїй ціні мені тюнер сподобався, взяв на замін Опенбокс С1.
  6. А щоб не стяжку? Що можна придумати? Ну балки там постелити - між ними пінопласт і по них яку фанеру/лінолеум? Миші знову ж? Чи забити на них (мише). А то у мене плити перекриття путотілі, 4 см пінопласту, стяжка. Треба б іще, але тягти знову бетон якось не того. Запізно попав на форум, утепляв стіни уже 7 см пінопласту
  7. у мене гарний номер МТС, попередник якого мав непогашені кредити. З Привато спілкувався вживу разів 5 - відстали. З Дельтою - лист на ГБ (Київ, Щорса,15А вроді) про те що я кредити не їх не брав і номер у мене офіційно куплений - відстали. Молодшій починає щось приходити - пора знову писати. Іще вроді можна у любому відділенні Дельтабанку таке порішати, але у нас їх не густо - легше було написати.
  8. Іще бачив бамбуковими обоями - теж сподобалося.
  9. тут все описано www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=27215
  10. Я уже описував трохи тут www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=1354743#post1354743 А котел вот він
  11. Двоповерховий утеплений будинок площею приблизно 200 кв.м. рядом старенька хата в якій кухня і з кімнати зроблена майстерня. Опалення в новому будинку - гравітаційна система із саморобним котлом в яку врізаний циркуляційний насос з байпасом. Якщо в старій хаті поставити твердопаливний котел і з"єднати з гравітаційною системою? А котел взагалі на металоломі взяти якийсь КЧМ? Здають час від часу. Мета - для заспокоєння душі, та й час від часу дрова можна підкинути (субота, неділя там), ну і в старій хаті (майстерні) зимою буде плюсова температура. Чи це брєд?
  12. Мені допоміг липкий клей в тюбику, який я наніс на малярний скотч на основі стовбура. Спочатку пропали мурахи, потім появилися зозулі (божі коровки) і з"їли тлю. Тре б обновити.
  13. Таки так. Цегла іще радянська - 1988 року випуску. Ну і про ніяке дерево у нас і зараз мова не йде. І зараз офіційних 6-7 піщаних кар"єрів. Всі об"єкти на Євро (стадіон, аеропорт, дороги) на миколаївському піску.
  14. У нас 14-й рік пішов. Силікатна цегла, все нормально.
  15. kliman

    Продам ролокасету

    Ролокасета б/в біла. Зовнішні розміри - висота 290 см., ширина 163 см. Закриття зсередини, ручне. Орієнтовно 1500 грн., 067-855-30-94, Роман
  16. А що буде як утеплити фундамент пінопластом? У мене залишився від утеплення стін. Я б хотів утеплити хоча східну сторону - у мене там приямок з котлом - холодно зимою і трохи сиро літом в дощі.
  17. А я вот за штукатурний пістолет із компресором на великих площах. Закинути машинкою 240 квадратів на двох поверхах, як у мене важкувато і довго. Вважаю плюс компресора в тому, що структура шуби від того, що наноситься під тиском, як би це сказати - плоскіша і дуже нагадує "баранник", при нанесенні машинкою бачив багато пор, які напевне важче прокрасити потім. І все-таки коли з компресором воно тримається напевне краще, але не впевнений.
  18. У мене під навісом іще і авто зберігається. Як посиділки - виганяю його з під навісу. Цього року збоку планую іще і барбекю/камін і двері додаткові поставити.
  19. Дай Бог щоб котел Вас тільки радував. Я вчора бачив квитанцію у того колеги - за лютий 950 кубів Будинок явно проситься утеплитися. Але дах уже дирявий, робити дах - колега хоче підняти трохи стрих, щоб там зробити колись можливо мансардні кімнати. Одним словом все дуже не просто і одне тягне друге.
  20. Повірте, що для райцентру зміна програмного забезпечення в котлі наразі послуга не те, що закрута, вона незрозуміла. Враховуючи, що котел таки підрегулювали із запізненням, а газ він жер шо дурний декілька місяців, краще взагалі подумати чи потрібно було чіпати працюючу систему опалення. Припустимо на будинок 100 кв.м.: - була стара система опалення з КЧМ - ну розхід газу був умовно до 1000 куб.в місяць в опалювальний сезон, в рік таки вкладалися до 6000 куб. - при Вайленті і новій системі - 700 куб.в місяць в опалювальний сезон, 4200 куб.в рік, Економія - 1800 кубів в рік. В систему кинули мінімум 4 тис.дол.США (32000 грн.) При ціні 1 грн/куб нова система вийде на 0 за 18 років (затрати 32000/економію 1800). За той час КЧМ можливо буде живий, а Вайлент точно тре буде міняти. З об"єктивних причин поставили Вестен який вимахується і жере газ як КЧМ. Нє ну теплі підлоги, панти/манти. Краще було утеплити будинок. Я не враховую гроші на всякі сервіси, перші пуски, безперервники яких КЧМ не вимагає. Якщо десь помилився - розжуйте.
  21. У колеги був Вайлант, потім пожежа - поставив Вестен. Поставив бо зима і не було в наявності Вайлантів на той момент. Плюється не наплюється на Вестен. Щось йому зайшло - маже рік газу брав більше ніж Вайлант в 1,5 рази. Правда зараз щось сервісмени зробили, при чому говорили, що у них в офісі точно така проблема з котлом була.
×
×
  • Створити...