Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

protector

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача protector

  1. Дякую. Що робити? Як це все зняти і переробити?
  2. Шпаклювали акриловою шпаклівкою, назви зараз не згадаю, але майстри шпаклювали нею стіни всередині. Схоже,що шпаклівка невідповідна, бо на стиках,де найбільше шпаклівки, там і відпало. Що робити, порадьте,будь ласка!
  3. У вересні завершили шпаклювання (відповідно з грунтуванням) бетонних балясин, вкрили фасадною фарбою. Балясини на вулиці, без накриття. Грунтовка зовнішня глибокого проникнення. На сьогоднішній день хоч плач - все починає відшкулюватись. Порадьте,будь-ласка,що можна зробити і де помилка? Дуже сподіваюсь на поради
  4. На жаль не допомагає лимонна кислота, навіть хімія... Лише хлорка і ще й гаряча! Тоді мийка стає світлою, а не з жирними-темними плямами... Цікаво, у вас також є така мийка і вона легко відмивається?
  5. У мене мийка Elleci світло-бежевого кольору уже 12 років. Дуже гарно виглядає, ніякого браку нема, але є один мінус - дуже важко чистити раковину. Я вимушено заливаю хлоркою на кілька хвилин, тоді легко протираю, і лиш тоді вона набуває первинного вигляду.
  6. Мене також цікавить це питання. Може хтось має похилу витяжку (монтується під кутом)? Чи добре вона витягує?
  7. Я працюю адміністратором у мініготельчику у Карпатах (є поряд лижний спуск). Якщо ви маєте бажання - приїжджайте до нас відпочити у гори (краса, гірське повітря і домашня кухня) - вам і вашій сім'ї, сподіваюсь, сподобається! P.S. У мене дуже піднявся настрій після ваших слів про мої результати аналізів! Лікар мій також такої ж думки, як і ви, але мені хотілось почути ще одну думку лікаря. Щиро дякую!
  8. 26.11.2014:шое-40,гемоглобін-143,лейкоцити-3,9, палочки-2, сегментні- 42, лімфоцити-55, моноцити -1. 4.12.2014- шое-26, лімфоцити-61, гемоглобін-131, лейкоцити і тромбоцити - в нормі(по словах лікаря, бо не маю зараз аналізів на руках). Щодо проб на ревмо-, я не маю також на руках, але я запам'ятала ці два показники, а решта - лікар сказала в нормі. Як ви думаєте, чи терміново іхати в гематологію, чи можна ще почекати-полікувати ревмо-проблеми ( у мене болять коліна - думаю, що це вікове, бо взагалі хворію рідко)
  9. Велике спасибі за увагу до мене! Цього тижня шое - 26, але лімфоцити - 60. Гематолог підозрює захворювання крові, я в ужасі! У 1985р я похоронила 4річну донечку від гострого лейкозу... А ще я зробила аналіз на ревмопроби - ++ і *щось*200 (вибачте, але я далека від медицини).Не знаю, що маю робити...
  10. namisha, www.dropbox.com/s/5ebszjc8tamkunw/blood.pdf?dl=0
  11. namisha, Доброї ночі! Дуже-дуже прошу допоможіть порадою-до кого звернутись? Мені 54роки, вже місяць, як я перехворіла пневмонією (на рентген знімку ніби тільки бронхіт), темп.була 4 дні 37,8 без кашлю зовсім, лікувалась антибіотиками, загальний стан нормальний, але аналізи крові -жах: ШОЕ-46, лімфоцити -55, гемоглобін -141. Я пройшла узд-обстеження всіх внутрішніх органів - особливих відхилень нема, сеча - в нормі. Тиждень тому перездала аналіз крові -те саме. Лікар каже, що десь є запальний процес, але де? Почуваю себе нормально, тільки є клімактеричні приливи-це вже 4 роки. У серпні здавала аналізи - було все добре. Як ви думаєте, що робити? Дуже дякую за Вашу увагу
  12. Может у кого есть интересные идеи на Новый год? Куда поехать в Украине?
  13. Здравствуйте! Достойные работы, мне очень нравятся. Вы можете поделиться, чем покрашены фасады кухни (краска?) и возможно ли покрасить самому? Спасибо.
×
×
  • Створити...