Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vladjok

Пользователи
  • Публікації

    32
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Vladjok

  1. Доброго дня. Підкажіть буд-ласка як видалить захисну плівку на заборі із профнастилу. Забор поставили у 2013 році. Дякую.
  2. Доброго дня. Хочу провести ремонт в квартирі. Почати з опалення та води. Як краще залишити старі металеві труби (опалення) чи вирізати та зробити пластиковими трубами. Дякую.
  3. Да вся сантехніка жовтіє. Я думаю може глибше краща вода, а в загалі по селу у всих надлишок заліза.
  4. Якщо свердловину пробити ще на 10 метрів вода може бути кращою. Дякую.
  5. Доброго дня. Ртутно-волфрамова лампа осрам цоколь 40, мощность 500 вт. Пропрацювала на стовпі вуличного освітлення 6 місяців. Учора вранці побачив що вона лопнула куски скла на снігу. Що могло це спричинити. Дякую.
  6. Поставив картридж за 120 грн. від заліза вода сатала кращою, думаю поставити при вході в будинок картрідж від заліза а в будинку картрідж комбінований (вугілля, кокос), як думаєте вода буде чистішою. А може через деякий час трішки і свердловина прокачається.
  7. Водоемульсіонку треба здирати, чи погрунтувати.
  8. Мені ще рекомендують пісчаником. А який клей необхідно застосовувати.
  9. Доброго дня. В цьому році в будинку розібрали стару піч та побудували нову, яка опалюється пічною горелкою. Але після того як піч пошпаклювали пофарбули вона в трьох місцях трішки почала тріскатися. Порадте чим можна облицювати піч. Дякую.
  10. PH- 12, нітрати -15, хлориди 78,1, марганець не робили. Порекомендуйте, будь-ласка картрідж.
  11. Анализ робили в санепідемстанції (не зберігся) залізо (загальне) 2-х валентне.
  12. Доброго дня. Зробили аналіз води, (свердловина 19 м.) залізо - 3 мг. Чи допоможуть у видаленні заліза з води картріджі від 90 грн до 200 грн.Дякую.
  13. Доброго дня. Прошу порекомендувати який придбати бойлер на 80 літрів ціною до 1700 грн.
  14. Доброго дня. Хочу зробити септик із автомобільних покришок. Як правильно зробити, яка глибина, відстань від будівель. Дякую.
  15. А якщо зробити тільки потолок із гіпсокартона, стіни поштукатурити, на підлогу плитку, яка приблизна ціна матеріалів.
  16. Доброго дня. Хочу провести в дачний будинок воду, цікавить орінтовна ціна питання. Від свердловини до будинку 5 метрів, септік від будинку буде близько 10-12 метрів, в будинку: душова кабінка, унітаз, мийка, раковина, бойлер.Дякую.
  17. Доброго дня, 11 травня 2014 року на дачі пробили свердловину. Вода спочатку йде прозора, коли наливаеш у відро через деякий час жовтіє. З свердловини відкачали приблизно 3-4 куби води, глибина свердловини 19 метрів. У сусіда глибина 17,5 метрів, вода прозора ідеальна, стоїть у бутелі 10 днів колір зовсім не змінює. (свердловині 6 років). Грунт різний глей, глина потім пісок. Вода жовтітиме й надалі чи очиститься. Дякую.
  18. Кільця купував на руках, бетонну кришку придбати проблема. Може щось можна зварити з металу.Дякую.
  19. Доброго дня. Нещодавно пробили на дачі свердловину, думаю закопати 3 бетонних кільця. На дачі буваю 1 раз на тиждень. Що порекомендуєте,щоб шахта свердловини де знаходиться станція закривалася на замок. Діаметр кільця 1 м. Дякую.
  20. Від Полтави до с.Лука близько 170-180 км. через Гадяч, Зіньків.
  21. Маю дачу в с.Лука Лохвицький район Полтавська область. Чудове село, річка Сула, ліс, лікарня, магазини, продаються чудові будинки. Село розташоване 2,5 км. від залізничної станації та траси Суми-Київ. Земельну ділянку можна придбати навіть за 2000 грн.
×
×
  • Створити...