Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

RYurik

Пользователи
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про RYurik

  • День народження 17.04.78

Персональная информация

  • Имя
    Юра
  • Откуда
    Велика Димерка
  • Пол
    Мужской

RYurik's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

2

Репутація

  1. Пилорам багато але ціни майже всюди одинакові, замовив майже все що було потрібно, ось тільки фальшбрус ніяк не можу знайти, підкажіть ще будь-ласка де в нашому районі можна розжитися фальшбрусом. Дякую!
  2. Доброго дня! Підкажіть будь-ласка де краще в Броварах купувати цеглу, рвану, для паркана? Ще цікавить пилорама з нормальними цінами і якістю. Дякую!
  3. Ґрунт вийняли з глибини до 2х метрів, глина з піском.
  4. Шановні сусіди, підкажіть будь ласка хто може допомогти вивезти землю з ділянки в Великій Димерці? Дякую!
  5. Доброго дня шановні сусіди! Підкажіть будь ласка перевірених людей щоб зробити паркан в Великій Димерці. Дякую!
  6. Доброго дня сусіди! Підкажіть будь-ласка хто в нашому районі виготовляє меблі із масиву? Хочу замовити ліжко. Дякую!
  7. Доброго дня! Продам залишок 6 листів гіпсокартону стінового Plato 2500x1200x12.5 мм і обрізки якщо згодяться. Само-вивіз із смт. Велика Димерка. тел. - 0677636778 до 20:00
  8. Доброго дня, шановні форумчани! Побудували мені маленький каркасний будинок, як тимчасове житло. Підкажіть будь-ласка як в такому будинку зробити ванну кімнату. Будинок стоїть на блоках, підлога OSB, стіна фальш брус і утеплювач. Проблема в тому як класти плитку на підлогу і як розвести каналізацію. Дякую!
  9. І я дякую вам велике за мед, дуже смачний
  10. Проживатимемо постійно, це в нас тимчасовий будинок для постійного проживання, років на п'ять мінімум з теперішньою ситуацією. Добавлено через 41 минуту Дякую за пропозицію але поки-що такий варіант нам не по кишені.
  11. Доброго дня! Потрібна порада по опаленню маленького, 6*8, каркасного будинка. Дві кімнати 3*4, кухня 4*4, тамбур и санвузол 2*2, висота стелі 2.30м., утеплювач 100мм, стіни, стеля і підлога, мінеральна вата isover, фундамент стовбчатий, зовнішня обшивка фальш брус. Опалювати планую електрикою, знайшов такий варіант, я з цією темою зовсім не знайомий тому прошу підказати на що звернути увагу и які нюанси. Дякую!
  12. Доброго дня! Мені також дуже хочеться спробувати вашого славнозвісного меду Дякую! P.S. Якщо залишилось щось із минулого року, крім соняшника, взяв би літру або дві.
  13. Говорять щоб раніше побудувати потрібно наймати ще одну бригаду а це для нас буде більше коштувати. А замовлень них вистачає, крім нас ще під'їжджали люди на консультацію і на підписання договору. Працюють вони на протязі 11 років, нам показували виробництво в них свої сушарки і пилорами, цеха по збірці і т.д.. P.S. Що сподобалось, ніхто нічого не нав'язував і не вмовляв, розповіли, показали, порахували і все.
×
×
  • Створити...