Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Jodic777

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Jodic777

  1. Спасибо. Я узнавал что дальше делать, не хочу переплачивать, у меня нет приказа на руках.
  2. Только за проект отвода земли, а вся процедура приватизации так и осталась стоить. Если не ошибаюсь. Вот все этапы приватизации zemlevporyadnik.com.ua/proekt-zemleustroyu-vidvedennya.html
  3. Спасибо. Галина Викторовна предлагает специалистов стоимость 6 тис. грн.
  4. Доброго вечора всім жителям ЯП. Я вже зробив перший вступний платіж, за ділянку по вулиці Дачна 12 а, та отримав перший пакет документів. Дякую всім за відповіді на питання.
  5. Дякую за інформацію. Якщо скважину бурити то на яку глибину краще, тобто смачна вода, та щоб кількість води вистачало для проживання.
  6. Добрий вечір мешканцям Ясної поляни. Мене звати Дмитро на днях хочу приїхати та подивитися на ділянки. Мене зацікавило тут земльна ділянка в 6 соток ціна 65 тис грн. По телефону балакав з Головою, читав форум, але може не побачив такі питання, якщо не важко то будь ласка прінформуйте: 1 Ціна це кінцева, чи потрібно ще платежі, і які. 2 Можливість прописки. 3 Скільки коштуе підключення електроенергії. 4 Скільки щомісяця ви платите за проживання. 5 По поводу води скільки коштує вирити скважину чи колодязь, щоб води хватало для щорічного проживання. 6 Хто проживає зимою, яке Вас опалення. Зазделегіть дякую.
×
×
  • Створити...