Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

MegaMaks

Пользователи
  • Публікації

    27
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Максим
  • Откуда
    Полтава
  • Автомобиль
    Renault Kangoo
  • Пол
    Мужской

MegaMaks's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Начинающий собеседник
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

2

Репутація

  1. В тому й справа, що короткочасно але ж навіть зараз в рамках одного поверха трапляється одночасне коротке використання трьох точок відбору і в такому випадку комфорт втрачається, особливо під час прийому душа. Як я й писав, що треба буде здати/відвезти на капітельне ТО майстру, а в цьому випадку сім'я залишається без нормального водопостачання на певний період... Тому і є бажання придбати новий, як основний, а старий відновити і тримати в резерві. Але питання було комплексне. Судячи по зовнішньому стану реле (корпус зі сторони з'єднання досить дуже побитий корозією), підозрюю що його треба вже замінити. Так от чи брати таке ж реле, чи можливо є інша досить не погана автоматика з захистом не за всі гроші світу (так пишу, бо натрапляв на цікаві автоматики, але з цінниками 15-25К грн). Заздалегідь вдячний.
  2. Вітаю, шановне панство! Потрібна ваша допомога та порада. Маю будинок. Через слабкий тиск у централізованому водопостачанні було вирішено під сходами встановити бак на 0,5м3 та насосну станцію. Це відбувалося ще 13 років тому. Була придбана насосна станція Pedrollo PKm 60 з реле тиску з захистом від сухого ходу Square D FSG2. За ці роки декілька раз робив профілактику насосу, раз ремонтував реле, більше разів міняв груші/фланці. Зараз підійшов час подумати... Думаю потрібна буде капітальна профілактика (якщо взагалі вийде відпрофілактити). Хочу придбати новий насос і автоматику, а старий (якщо вдасться відновити) залишити як резервний/запасний. Pedrollo PKm 60 нам вистачало на санвузол + душ + кухня. А от для нового насоса підвищуємо планку, потрібно буде додати ванну на другому поверху. Тепер питання - порадьте який насос та автоматику краще зараз взяти? Насос можливо Pedrollo PKm 65, чи вистачить, чи може краще ще потужніше, чи взагалі краще щось інше? Автоматика - тут взагалі цікаве питання, можливо систему управління електронасосом з вбудованим частотним перетворювачем і датчиком тиску, тільки не за всі кошти світу? Заздалегідь вдячний за Ваші поради!
  3. Якщо не таємниця, то скажіть сами робили чи ні і в яку копієчку це вийшло?
  4. А що з приводу гарантії? у Дідала чомусь нічого про гарантію на сайті не знайшов...
  5. Так, замок дуже цікавий. На жаль, поки що зайвих грошей немає, а є більш значні статті витрат. Хоча на майбутнє запам'ятаю. А я ось поблукавши по просторах інтернету натрапив на таку інформацію що Infinitex - Германія. Хоча відгуків поки що не знайшов...
  6. У залізних стовпів будуть не ковпаки, а кришечки, які нарізуються зі смуги або листа та приварюються зверху.
  7. Так, почитавши тему, став міркувати над: Домофон - Slinex MS-04M чи Slinex MS-07M, хоча у останнього ціна трохи кусається... Панель виклику - ще треба поміркувати...але брати щось з описаного Вами або схоже. Замок - Atis, можливо на ньому і зупинюся. Панель для безконтактних ключів - запропонована Вами Matrix-II K не зовсім підходить, встановлення її планується на вуличній стороні хвіртки, а вона не антивандальна та не вологозахищена. Можливо ще хтось щось підкаже...
  8. Швидше за все я не вірно висловився. Я хотів запитати чи можливо підключити панель Vizit RD-3 або якусь подібну до відеодомофона напряму без контролера?
  9. Дозвольте мені також трохи поморочити усім голову. Для приватного сектору хотілося б таку зв'язку: відеодомофон (з функцією запису фото, можливо сенсорний, можливо без трубки, колір і форма не грає великого значення) панель виклику (головне гарне фокусування та звук, бажано гарна картинка в темний час доби) електромеханічний замок (дистанційне відкривання з домофону) панель для безконтактних ключів (є бажання відкривати електромеханічний замок з вулиці безконтактним ключем) В одному з місцевих магазинів мені запропонували: відеодомофон Vision S725 панель виклику у комплекті з відеодомофоном (бентежить її якість, вона не вологозахищена) електромеханічний замок Infinitex LX-5 (на перший погляд все влаштовує, хотілося б почути відгуки користувачів) панель для безконтактних ключів Vizit RD-3 з контролером ключів Vizit КТМ-602-R (а взагалі чи потрібен цей контролер?) Дуже б хотілося почути Ваші відгуки та можливо пропозиції інших кращих варіантів. Заздалегідь вдячний за Ваші відповіді!
  10. Нарешті знайшов час показати те що я натворив. Перший день: Двома словами - зламав усе (зняв ворота та вийняв стовпи) Викопав траншею глибиною 1,1м Другий день: Зварили швелер у купу - вийшли гарні стовпи Виставили стовпи Знизу проварили арматуру під армопояс Зверху стовпи з'єднали двома нитками арматури Третій день: Траншею залили бетоном Цілу неділю дав набратися сил бетону. Нарешті настав день, коли приварили завіси та почепили ворота з хвірткою. Ну десь отак усе вийшло...
  11. Таке питання вже було у другій темі. Ось що відповіли: www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=3013917&postcount=11
  12. За вчора встиг лише демонтувати старі стовпи та вирити траншею. Сьогодні планую встановити нові стовпи та забетонувати. Спробую не забути зробити фото. Поки що вибір зупинено на Каме Кроно, тільки купуватиму трохи пізніше. А ось з приводу правильного розташування завіс та самих воріт хотілося б почути побільше порад. (Товщина стовпа в місці встановлення завіс 96мм.)
  13. Підкажіть, будь ласка, на що особисто звернути увагу, щоб надалі була можливість встановити автоматику? Заздалегідь вдячний за Ваші відповіді!
  14. Нарешті настав час Ч. Матеріал весь купив, інструмент підготував ... Сьогодні буду переробляти стовпи воріт і хвіртки. Перший стовп буде з 2-х зварених швелерів № 10 - цей стовп примикає до паркану і є куди його приварити, на ньому буде висіти стулка. Другий стовп буде з 2-х зварених швелерів № 12 - тому що він стоїть посередині і приварити його до чого-небудь немає можливості, на ньому буде висіти другий стулка. Третій стовп буде з 2-х зварених швелерів № 10 - на ньому буде висіти тільки хвіртка. Планую викопати траншею на глибину 1-1,1 м., внизу пустити армо-пояс, ближче до поверхні землі стовпи скріпити ще додатковими 2-3-ма нитками арматури. Стулки і хвіртка залишаються ті ж самі - 1,5 м і 0,9 м відповідно. Який оптимальний зазор потрібно залишати між стулками? Ворота відкриватимуться у всередину двору, тому що в майбутньому планую установку автоматики для розпашних воріт Камі Кроно. Чи варто приварити притульну планку? Якщо так, тоді з якого боку вона приварюється? Може є ще якісь нюанси на які варто звернути увагу? Заздалегідь вдячний за Ваші відповіді!
  15. Прошу прощения, что не в тему. Gorzo64, можно попросить фотографии ворот поближе и пару слов с какого материала они?
×
×
  • Створити...