Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Gomza

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Gomza's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Зв'язався із сервісним центром, сьогодні майстер був у мене. Котел від'єднали, зняли кожух. Проблема таки була у теплообміннику, але це тільки півбіди. Сказав що котел не справжній Імергаз, а польська підробка з китайськими запчастинами всередині. Тому теплообмінник і дирявий, кажуть може взагалі він б/у першопочатково був. Ті хто купив еоло як я за 3800 грн - маєте проблему (жартую, сподіваюсь мені одному не пощастило).
  2. Інструкції теж немає. До продавців таки мабудь доведеться йти.
  3. З документів лише чек. Купляв тут на складі, бо дешевше ніж в магазинах було. Сервіс зробити без гарантії можливо? За гроші, само собою.
  4. Боюся що я не такий хороший майстер щоб вручну щось робити у техніці...Ніколи в житті з цим справи не мав. Замовити десь? Щоб замінили? Морально вже готовий заплатити за сервіс.
  5. Перестало рости! Вибачаюсь що пізно пишу, змушений був рано вранці з хати піти, тільки повернувся. Це теплообмінник? Я вже прочитав що це. Що робити?
  6. Нема чим заміряти, нажаль Перекриваю, подивлюсь що буде вранці. Дякую за пораду!
  7. Коли бачок набирається, я на всякий випадок відкриваю у системі кран і випускаю воду, тиск падає. Роблю так бо сказали що є ризик того що у системі через тиск щось переламається. Постоїть - і знову росте. Я вже так розумію, це заливається вода у систему звідкісь?
  8. Ні, котлу менше ніж півроку. Старий я купив разом із домом, але він з часом все гірше працював і я замінив. Я випускаю воду швидше ніж клапан спрацьовує, на всякий випадок. Бак наповнюється потроху, потім я випускаю. Порадили так робити.
  9. З краном все має бути добре, не відчуваю щоб він "травив" воду. Коли відкритий він шумить і вібрує, а так тихо все. Теплообмінник - це що значить? Той що деталь котла? Та ні, не пустий. Тільки один кран є...
  10. Доброго дня! Маю дивну проблему - постійно росте тиск у системі опалення, піднімається до 4 бар. Кран подачі води - перекритий, працює нормально. У системі - вісім радіаторів (всі порівняно не нові, алюмінієві, працюють вже шість років) та котел Immergas Nike Star. Що робити? Почалося у кінці минулого місяця. Втомився вже зливати воду.
×
×
  • Створити...