Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

nnnn

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача nnnn

  1. зрозуміло, дякую. Я не сильний в термінології того зразу навів моделі. нажаль, нічого нема.
  2. в застосованої плівки "Паропропускна здатність, г/м2 за добу - 1300" в софітах є. От якраз цікавить що зробити в "коньку". Наразі лише варіант покрівельних вентилів запропонованих Крышником
  3. 1) Точно алюміній 2) Коли закрили вату пароізоляцією, повітря на стриху певний час було вологіше ніж раніше (мабуть через те, що вата сохла). додаю фото даху над мансардою з одніє сторони стрих має висоту 70см з ішої 180см. Слухове вікно трикутне зліва згори. Воно трохи віддалене тому боюся, що його недостатньо. Хм цікаво, а чому доступ до вати має бути? Я думав, що за рахунок дифузційних властивостей мембрани ГБ вентилювати продих між ватою і плівкою не потрібно.
  4. Закінчую роботи по утепленню мансарди в будинку 20-річної давності. Дах вальмовий з алюмінєвої бляхи (досі в ідеальному стані), подвійний фальц. Оскільки, в той час про мансарди ніхто не думав, ніяких контробрешіток, плівок ітд. небуло. Зробив утеплення 20см рокміна, плівки набивав зсередини (шкода бляхи). Плівки Dorken: Delta Vent N гідробар'єр, Delta-Reflex пароізоляція. Звичайно прийшлося давати продихи, між бляхою і гідробар'єром і ще мінімальний між ним і ватою. З надвору зробив перфорацію для доступу повітря. Всі продихи виходять на холодний стрих на якому є привідкрите слухове вікно. Тяга в продихах є, але на мою думку бракує вентиляції самого холодного стриху. тепер питання: Якими засобами можна збільшити вентиляцію? Щось врізати в дах не дуже хочу, але як іншого виходу немає то пропонуйте, що саме. Є вільний канал вентиляційного комина, але боюсь буде недостатньо його висоти, щоб була тяга через нього.
  5. Якщо в межах Львова, то я б казав дивитись Вульки, Винники, Кривчиці.
  6. Задля уникнення плісняви, грибка ітд., які можуть призвести до онкозахворювань - так мене лякав один спец і казав, що це доведено.
  7. Доброго дня, А дошку використовувати висушену чи можна сиру? Боюся, що деформує з часом. І думав бити не дошку а планки.
×
×
  • Створити...