Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

nnnn

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем nnnn

  1. зрозуміло, дякую. Я не сильний в термінології того зразу навів моделі.

     

    На коньке, чуть выше писали можно вентиляционный конек сделать, рисунок во вложении.

     

    нажаль, нічого нема.

  2. Диффузионные возможности ГБ 40 грамм/квм/сутки "по паспорту",реально это значение стремится к нулю,т.к.,повторяю в 151-й раз,гидробарьер для НЕутеплённых кровель,поэтому,когда её применяют в утеплённых кровлях,для обеспечения проветривания ваты,оставляют "продих між ватою і плівкою".

     

    в застосованої плівки "Паропропускна здатність, г/м2 за добу - 1300"

     

     

    Cделайте вентилируемый конек и желательно продумать какой нибудь продых в софитах.

     

    в софітах є. От якраз цікавить що зробити в "коньку". Наразі лише варіант покрівельних вентилів запропонованих Крышником

  3. Пардон буду по русски:

     

    1. Алюминий. Может вы спутали с оцинковкой? Не принципиально.

     

    2. Говорите, не хватает вентиляции. А в чём это проявляется? Какие то признаки недостаточной вентиляции есть?

     

    Для более чёткого анализа ситуации желательно посмотреть само слуховое окошко и фото дома и чердака.

     

    1) Точно алюміній :)

    2) Коли закрили вату пароізоляцією, повітря на стриху певний час було вологіше ніж раніше (мабуть через те, що вата сохла).

     

    додаю фото даху

    dah.jpg

     

    над мансардою з одніє сторони стрих має висоту 70см з ішої 180см. Слухове вікно трикутне зліва згори. Воно трохи віддалене тому боюся, що його недостатньо.

     

    Треба стежити що б по всіх скатах була тяга,і якщо в якой небудь частині замало,то у найвищі місця ціх секторів врізати кровельні вентилі(вихід вентиля прорізати скрізь плівку ГБ,для доступу до вати),на кшалт цих www.bestroof.ru/vilpe.htm ,з розрахунку одного на 50-70 квадратів площі даху.

     

    Хм цікаво, а чому доступ до вати має бути? Я думав, що за рахунок дифузційних властивостей мембрани ГБ вентилювати продих між ватою і плівкою не потрібно.

  4. Закінчую роботи по утепленню мансарди в будинку 20-річної давності. Дах вальмовий з алюмінєвої бляхи (досі в ідеальному стані), подвійний фальц.

     

    Оскільки, в той час про мансарди ніхто не думав, ніяких контробрешіток, плівок ітд. небуло. Зробив утеплення 20см рокміна, плівки набивав зсередини (шкода бляхи). Плівки Dorken: Delta Vent N гідробар'єр, Delta-Reflex пароізоляція. Звичайно прийшлося давати продихи, між бляхою і гідробар'єром і ще мінімальний між ним і ватою. З надвору зробив перфорацію для доступу повітря.

     

    Всі продихи виходять на холодний стрих на якому є привідкрите слухове вікно. Тяга в продихах є, але на мою думку бракує вентиляції самого холодного стриху.

     

    тепер питання: Якими засобами можна збільшити вентиляцію?

     

    Щось врізати в дах не дуже хочу, але як іншого виходу немає то пропонуйте, що саме. Є вільний канал вентиляційного комина, але боюсь буде недостатньо його висоти, щоб була тяга через нього.

  5. В деяких рекомендаціях я зустрічав такі варіани, шоб між паробар*єром і внутрішніми конструкціями повинен бути повітряний прошарок. Чому так не знаю.

     

    Задля уникнення плісняви, грибка ітд., які можуть призвести до онкозахворювань :( - так мене лякав один спец і казав, що це доведено.

  6. 5.Укладывается пароизоляционная пленка, стыки проклеиваются специальной лентой. Это все подбивается доской, для предотвращения проседания утеплителя, и также служит основанием для закрепления последующих конструкций.

     

    Доброго дня,

    А дошку використовувати висушену чи можна сиру? Боюся, що деформує з часом. І думав бити не дошку а планки.

×
×
  • Створити...